האהבה שלנו לאוכל איטלקי הביאה אותנו ביום חורפי מעונן להזמין את מנות הרחוב החדשות של מוצ'ה. אחרי הצצה בתפריט, המשימה הושלמה, ההזמנה בוצעה ומהר מאוד הגיע השליח עם שקיות מעלות אדים וניחוחות שגורמים לבטן לקרקר.
מאמא מיה!
פתחנו בפיצה קוק מדאם – רוטב שמנת כמהין, פטריות שמפיניון, שום קונפי ופרמז'ן. הפיצות במוצ'ה מבוססות על בצק נפוליטני מיוחד המורכב ממחמצת והן נאפות בטאבון איטלקי לוהט. על הבצק ניתן לבחור מעשרות תוספות שונות הכוללות את כל מה שרק חולמים ואוהבים, וניתן לבחור גם את סוג הבצק: קלאסי איטלקי, בצק זעתר, בצק כפרי ובצק ללא גלוטן.
הפיצה הייתה מדהימה, הבצק עשיר, המון פטריות וגבינה ובין לבין שובצו שיני שום נהדרות. את הכל עטף ניחוח נעים של כמהין.
המשכנו לשתי מנות של פסטה פפרדלה שנעשו בעבודת יד מקמח דורום טרי וביצים נעטפו ברטבים טריים: 'עגבניות שמנת' שהכילה גם שפע של קוביות בטטה, בצל ירוק טרי וטבעות של גבינת עיזים מותכות שהעניקו לכל הפסטה הזו טעם נהדר ו'שמנת כמהין' רוטב עשיר שגרם לנו להשמיע קולות של עונג.
קולקציית הפסטה נוצרה על ידי שף הרשת גיל כהן, בכל אחת שילב חומרי גלם טריים המעשירים את טעמה.
כדי שלא נרגיש שאנחנו אוכלים רק פחמימות, בחרנו בסלט בוטנים – חסות, כרוב סגול, גזר, אטריות שעועית, טופו מתובל ובוטנים קצוצים. למרות שהסלט לא ממש מגיע מארץ המגף, הוא היה אחד הסלטים הטעימים שאכלנו לאחרונה, והרוטב שעטף אותו היה פשוט מושלם!
סיום מתוק ומושחת
לקינוח, הזמנו 'מתוקה שחורה' שהיא בעצם פיצה מתוקה על בסיס אותו הבצק עם המון נוטלה, כדורי שוקולד מריר, טראפלס ובננות. כל מה שאמרנו היה וואו! היה שווה את כל מיליון הקלוריות…
לסיכום, מוצ'ה מציעה אוכל מאוד טעים, עשיר במרכיבים איכותיים, במנות גדולות ובתמחור הוגן. לרגע אחד תוכלו להרגיש שאתם באיטליה.
צילום: גליה אבירם, סטיילינג: עידן ספיבק
רשת מוצ'ה
תל אביב – לא כשר, רמת גן, נתניה, כפר סבא, פתח תקווה – כשר.
מהאדמה שידעה את הזוועות של ה-7 באוקטובר לתקומה ולתקווה לרגל חזרת החטופים: שדה תפוחי אדמה הפך מחווה מרגשת בהובלתם של חקלאי משקי הנגב
רגע לפני שעסקת החטופים יצאה לדרך, מאות תלמידי ותלמידות שכבות י"א- י"ב מבתי הספר העל יסודיים, השתתפו במרוץ לזכרם של בוגרי ובוגרות מערכת החינוך בגבעתיים שנפלו ונרצחו במלחמת חרבות ברזל:
פאפא ג'ונס,השיקה את ה- Papadias – פיצה העשויה באופן ייחודי מבצק דק ואיכותי של פאפא ג'ונס קריספי ומוגשת מקופלת עם מילויים עשירים של גבינות, בשרים וירקות.
המלחמה הארוכה הותירה חותם משמעותי על שוק הנדל"ן באזור, אז איך מתקדמים?
כתבות השער הטבה "הכתיבה האישית לא פסקה מעולם וחיכתה בסבלנות" אלה החיים של נעמי לבנון-קשת ד"ר נגה רוזנפרב צילום: איציק רובין 17/1/2025 שתפו: נעמי לבנון-קשת (74) היא משוררת וסופרת, מראיינת וכותבת עבור מגזין זה. היא
נהיגה בקורבט היא חוויה של שילוב מושלם בין עוצמה לפינוק. כל סיבוב, כל תאוצה, כל בריזה מרגישה כאילו כל פרט במכונית נבנה רק בשבילי, מה שמביא לרגש עז של שליטה חופשית וכח בלתי נגמר. לא מדובר רק במכונית, אלא ביכולת לחוות את הדרך בכל נים בגוף וליהנות מכל רגע
"השכונה החדשה, הסמוכה לצומת מסובים, תקרא בשם: רמת צדק. כל רחובות השכונה ישאו שמות של נשות ואנשי משפט"
גם פרויקט ההתחדשות העירונית שלכם מתעכב?
זה מה שתוכלו לעשות
שחר טביב (45) מנכ"ל קניון עזריאלי גבעתיים, מביא איתו לכל תפקיד "שחר של יום חדש", מגדיר יעדים ומשיג אותם ● מתגורר ברמת גן, נשוי לאנה ואב לשלושה
שבוע החינוך העירוני בגבעתיים יפתח ב-19 בינואר 2025 ויתקיים בסימן חדשנות, יזמות וחוסן
החורף כבר כאן. קר, חשוך וגשום וזה הזמן להתאים את התפריט המשפחתי למזג האויר. כששמעתי שרשת קצביות הבוטיק 'מרינדו' יצאה בסדרה של קדירות בשר החלטתי שאני חייבת לנסות והזמנתי סיר משפחתי.
לבנת פורן אשת עסקים, מייסדת ויו"ר חברת 'לבנת פורן – זכויות רפואיות' ● נבחרה לפרוייקט 'מאה שנים, מאה נשים'
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!