11/08/2025
11/08/2025
יום שני, 11 באוגוסט 2025

צלמת: גליה אבירם, סטיילינג: עידן ספיבק

במוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה

בר פנזור

האהבה שלנו לאוכל איטלקי הביאה אותנו ביום חורפי מעונן להזמין את מנות הרחוב החדשות של מוצ'ה. אחרי הצצה בתפריט, המשימה הושלמה, ההזמנה בוצעה ומהר מאוד הגיע השליח עם שקיות מעלות אדים וניחוחות שגורמים לבטן לקרקר.

מאמא מיה!

פתחנו בפיצה קוק מדאם – רוטב שמנת כמהין, פטריות שמפיניון, שום קונפי ופרמז'ן. הפיצות במוצ'ה מבוססות על בצק נפוליטני מיוחד המורכב ממחמצת והן נאפות בטאבון איטלקי לוהט. על הבצק ניתן לבחור מעשרות תוספות שונות הכוללות את כל מה שרק חולמים ואוהבים, וניתן לבחור גם את סוג הבצק: קלאסי איטלקי, בצק זעתר, בצק כפרי ובצק ללא גלוטן.

הפיצה הייתה מדהימה, הבצק עשיר, המון פטריות וגבינה ובין לבין שובצו שיני שום נהדרות. את הכל עטף ניחוח נעים של כמהין.

המשכנו לשתי מנות של פסטה פפרדלה שנעשו בעבודת יד מקמח דורום טרי וביצים נעטפו ברטבים טריים: 'עגבניות שמנת' שהכילה גם שפע של קוביות בטטה, בצל ירוק טרי וטבעות של גבינת עיזים מותכות שהעניקו לכל הפסטה הזו טעם נהדר ו'שמנת כמהין' רוטב עשיר שגרם לנו להשמיע קולות של עונג.

קולקציית הפסטה נוצרה על ידי שף הרשת גיל כהן, בכל אחת שילב חומרי גלם טריים המעשירים את טעמה.

כדי שלא נרגיש שאנחנו אוכלים רק פחמימות, בחרנו בסלט בוטנים – חסות, כרוב סגול, גזר, אטריות שעועית, טופו מתובל ובוטנים קצוצים. למרות שהסלט לא ממש מגיע מארץ המגף, הוא היה אחד הסלטים הטעימים שאכלנו לאחרונה, והרוטב שעטף אותו היה פשוט מושלם!

סיום מתוק ומושחת

לקינוח, הזמנו 'מתוקה שחורה' שהיא בעצם פיצה מתוקה על בסיס אותו הבצק עם המון נוטלה, כדורי שוקולד מריר, טראפלס ובננות. כל מה שאמרנו היה וואו! היה שווה את כל מיליון הקלוריות…

לסיכום, מוצ'ה מציעה אוכל מאוד טעים, עשיר במרכיבים איכותיים, במנות גדולות ובתמחור הוגן. לרגע אחד תוכלו להרגיש שאתם באיטליה.

צילום: גליה אבירם, סטיילינג: עידן ספיבק

רשת מוצ'ה

תל אביב – לא כשר, רמת גן, נתניה, כפר סבא, פתח תקווה – כשר.

המדריך להזמנות

06/24/2021

לאכול בגבעתיים ולהרגיש בפאריז

בין הבולנז'רי לפטיסרי של נורית לאכול בגבעתיים ולהרגיש בפאריז The Pastry Box היא קונדיטוריה בסגנון צרפתי של הקונדיטורית נורית צ'יטיאת המציעה מגוון מאפים צרפתיים, עוגות (שמרים, מוס, ראווה), לחמי מחמצת מיוחדים בטעמים (פרמזן, בזיליקום, קצח […]
09/04/2020

לתת ביס ולהרגיש באיטליה

לתת ביס ולהרגיש באיטליה נועה חיים ודניאל צור תושבי גבעתיים הקימו את פסטה פיצ’י – פופ אפ של פסטות טריות מדהימות עם רטבים נהדרים בר פנזור שפית קונדיטורית נועה חיים (אלנה, L28 ) והשף דניאל […]
02/08/2021

ראמן משובח לאלו שמתגעגעים ליפן

'תום תום ראמן' געגועים ליפן בר פנזור שיתוף ב facebook שיתוף ב twitter שיתוף ב email שיתוף ב whatsapp שני ביקורים ממושכים ביפן הפכו גם אותי למעריצה וחובבת אוכל ותרבות יפנית. אז דמיינו לכם כמה […]
03/24/2021

טירמיסו נפלא א-לה מאמתוק

טירמיסו נפלא א-לה מאמתוק חגיגת קינוחים שמיישרים… ומיישרים! מי לא אוהב טירמיסו? הקינוח האיטלקי המפורסם המורכב משכבות של בישקוטים טבולים באספרסו ומרסלה, קרם מסקרפונה עשיר ושכבה דקיקה של קקאו מעל. קינוח מושלם מתוק ומפנק. וכאן […]
09/03/2020

לתת ביס ולהרגיש באיטליה

לתת ביס ולהרגיש באיטליה נועה חיים ודניאל צור תושבי גבעתיים הקימו את פסטה פיצ’י – פופ אפ של פסטות טריות מדהימות עם רטבים נהדרים בר פנזור שפית קונדיטורית נועה חיים (אלנה, L28 ) והשף דניאל […]
12/24/2020

קוקטיילים טעימים לחגיגה ביתית מושלמת

קוקטיילים טעימים לחגיגה ביתית מושלמת עם האלכימאי יהיה לכם ערב קסום ונפלא ההכנות שלנו לסילבסטר בעיצומן! חו״ל לא כל כך היה השנה, גם לא מסיבות או ברי קוקטיילים, אבל החלטנו שעל חגיגות השנה האזרחית החדשה […]
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

אל תפספסו הכתבות האהובות
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן