13/07/2026
13/07/2026
יום שני, 13 ביולי 2026
פינת אוכל

תחל שנה ועוגותיה

קולקצייה חגיגית לראש השנה

בר פנזור

עודכן: 14/9/2025

שתפו:

צילום: בועז לביא

על הדבש ועל העוקץ

קונדיטוריית ביסקוטי משיקה קולקציית חג עשירה בדבש כמיטב המסורת. השפית רוסלה יונה יצרה מגוון עשיר של עוגות חג בטעמים וניחוחות בייתים, המיוצרות בעבודת יד, תוך שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר. הקולקציה כוללת את עוגת הדבש האהובה והפופולארית של ביסקוטי לצד עוגות בשילובים מפתיעים ומרעננים, עוגיות, מאפים ברוח החג ועוגות מוס עשירות שימתיקו את החג ויעשירו השולחן החגיגי.

פְּלָאמָה – שכבות דקות של עוגת דבש, קרם לימון עדין, קרם פטיסייר, בציפוי "להבת" מרנג איטלקי חרוך. זוהי עוגה שמביאה כבוד לעולם הקינוחים.

טורטה דה לה נונה – עוגה איטלקית ביתית, עשויה בצק פריך בריוש, קרם ריקוטה עשיר וקטיפתי, טופי ותפוחים מקורמלים בדבש.

קווין בי – קראמבל קינמון, קרם קרמל מלוח, טורט וניל יפני, קרם בוואריה וניל אוורירי עם נגיעות דבש, בציפוי כוורת שוקולד לבן קריספי. עוגה מלכותית במלוא מובן המילה, המשלבת תחכום ודיוק.

טל. להזמנות: 03-5704015/8 או באתר www.biscotti.co.il

שנה טובה ו…מתוקה

קולקציית עוגות הדבש של מתוקה כוללת מגוון רחב של עוגות תפוחים ועוגות דבש עם טוויסטים שונים תוך התחשבות בקהלים שונים: עם קרם תפוז, עם פיסטוק, עם חמוציות, טבעונית עם סילאן ואגוזי מלך ועוד.

מוס קרמל דבש – יצירת מופת של מתיקות ואלגנטיות בשכבות. רולדת הדבש העדינה משמשת בסיס מושלם, עליה נבנים קרם שוקולד לבן עשיר וקצפת קרמל אוורירית שמתמוססת בפה. כל ביס מספק חגיגה של טעם ורכות.

מוס רימונים ושוקולד לבן – רולדת הרימונים מהווה את נקודת הפתיחה, ועליה מתפתחת סימפוניה של קרם שוקולד לבן וקצפת עדינה. ג'לי הרימונים וגרגירי הרימון מוסיפים טוויסט מרענן וקראנצ'יות מפתיעה.

טארט תפוחי עץ ודבש – מחווה אלגנטית לחג: טארט בצק פריך, גראטן תפוחי עץ, פטיסייר דבש קצפת דבש ופחזניות במילוי קרם פטיסייר ושוקולד לבן.

רכישה בטל. 1-700-723-723 בחנויות מתוקה או באתר 

צילום: סטודיו אסף קארלה
צילום: גיל אבירם

שנה מתוקה כדבש

עם בוא חגי תשרי, רגע לפני שהשולחנות מתמלאים בריחות של בית ובמפגשים משפחתיים מרגשים, רשת מאפה נאמן מציגה את קולקציית עוגות הדבש החדשה לשנת 2025.

במרכזה עומדת סדרת הדגל: 'נאמנים למסורת' – עוגת הדבש הקלאסית האהובה, שמקבלת השנה טוויסט עונתי מרענן עם טעמים מפתיעים שמוסיפים לה שכבות חדשות של עומק, טעם וניחוח. עם פונדנט עשיר, עם גזר, צימוקים ואגוזים, עם שמנת, עם שוקולד ועוד ועוד.

עוגות בחושות משובחות, במגוון שילובים, תוספות ונגיעות עכשוויות. חלקם מוכרים ואהובים, אחרים יגרמו לכם לעצור רגע ולתהות למה לא חשבו על זה קודם. הכול ברוח אחת שמובילה את הרשת כבר למעלה מ-80 שנה: נאמנים למסורת. נאמנים לטעם. נאמנים למקור.

רכישה בחנויות הרשת ברחבי הארץ ובאתר

דבש, הכל דבש 

'לה רושל פטיסייר' מציעה קולקציה מיוחדת הכוללת עוגות, קינוחים ומארזים חגיגיים שנועדו להפוך את שולחן החג לחגיגה מתוקה ומלאת טעמים – מגוון רחב של עוגות דבש, קינוחים ומארזים חגיגיים, כמו עוגות קלאסיות לצד עוגות מעולם הפטיסרי הצרפתי עם שילובים ייחודיים.

חביבת המערכת הייתה עוגת עקיצת הדבורה המשלבת בצק שמרים ספוג בסירופ דבש, קרם וניל וציפוי שקדים מסוכרים, גם יפהפיה וגם חגיגית וטעימה.

בנוסף תוכלו לרכוש לשולחן החג מאפינס דבש ושקדים מקורמלים, עוגות קראמבל תפוחים, טארט פיצוחים מעולה ושלל מארזי שי.

הזמנות 054-6610989 או באתר

צילום לירן מימון
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
כתבות השער

ד"ר יורם קליין משיבא תל השומר הוא אחד מהפנים היפות של הקהילה שלנו בגבעתיים ורמת גן

עשר המשואות של גבעתיים ורמת גן
לרגל יום העצמאות, בחרנו להעניק עשר משואות לנשים וגברים מעוררי השראה שמדליקים אור בלב הערים שלנו.

בין אם הם תושבי האזור ובין אם עשייתם היומיומית היא שהופכת את גבעתיים ורמת גן למקום טוב יותר – הם הפנים היפות של הקהילה שלנו, ומזכירים לנו שיש לנו על מי לסמוך.

קראו עוד »
Shape
Shape
אולי יעניין אותך
צרכנות

ריח של תקווה מהגליל

כפר "כישורית" בצפון ממשיך לייצר סבונים, נרות ושמנים טבעיים בעבודת יד של בוגרים עם צרכים מיוחדים, גם בתוך תקופה כלכלית מאתגרת

קראו עוד »
כתבות השער
כתבות השער

שישה בעקבות אחת

לאחר מסע כתיבה ארוך, מרתק ומשותף, עשרים תלמידי קורס הכתיבה "כאן מגשימים חלומות!" בשכבת ה' מציגים את ספרם החדש והמסקרן שנכתב בהנחיית ד"ר נגה רוזנפרב. הפעם, העלילה עוברת בין יקומים: 'המטאור – שישה בעקבות אחת'

קראו עוד »
כתבות השער

גלי בהרב-מיארה היא אחת מהפנים היפות של הקהילה שלנו בגבעתיים ורמת גן

עשר המשואות של גבעתיים ורמת גן
לרגל יום העצמאות, בחרנו להעניק עשר משואות לנשים וגברים מעוררי השראה שמדליקים אור בלב הערים שלנו.

בין אם הם תושבי האזור ובין אם עשייתם היומיומית היא שהופכת את גבעתיים ורמת גן למקום טוב יותר – הם הפנים היפות של הקהילה שלנו, ומזכירים לנו שיש לנו על מי לסמוך.

קראו עוד »
כתבות השער

פסיפס של גאווה

עשר המשואות של גבעתיים ורמת גן
לרגל יום העצמאות, בחרנו להעניק עשר משואות לנשים וגברים מעוררי השראה שמדליקים אור בלב הערים שלנו.

בין אם הם תושבי האזור ובין אם עשייתם היומיומית היא שהופכת את גבעתיים ורמת גן למקום טוב יותר – הם הפנים היפות של הקהילה שלנו, ומזכירים לנו שיש לנו על מי לסמוך.

קראו עוד »
Shape
Shape

המדריך להזמנות

01/03/2021

"ההזמנה של ארוחת הסילבסטר כלל לא הגיעה!"

"ההזמנה של ארוחת הסילבסטר כלל לא הגיעה!" איך להזמין ארוחת סילבסטר בשנת 2020 ולקבל אותה ב-2021 או לא לקבל אותה בכלל… בתקופה כזו שבה המסעדות משוועות להזמנות כמה שמחנו כשקראנו את הפוסט של חברת אונטופו
11/29/2020

סיר ג'חנון שיכול לשנות בוקר שבת מהקצה אל הקצה

הסטארט-אפ לג'חנונים של איתי ועדי סיר ג'חנון שיכול לשנות בוקר שבת מהקצה אל הקצה איתי ועדי מזור, הם זוג פודי'ס שחיפש המון זמן ג'חנון ללא מרגרינה וללא טעמי לוואי המגיעים מאיזשהו תחליף אחר. לא פעם
07/29/2021

עולם פטיסרי מתוק ובריא

הדיאטנית והקונדיטורית תמר שילון מציעה ב'שייפ פטיסרי' מגוון קינוחים איכותיים מבוססי חלבון וסיבים תזונתיים המותאמים לתזונה נכונה ומאוזנת. הקינוחים עשויים מחומרי גלם איכותיים ביותר
12/01/2021

מיכל גנון זוכה אצלינו כבר שנה שנייה ברצף בפרס הבצק המצטיין!

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע!חג טעים ושמח!
08/13/2020

הג’ונגל הגיע העירה

ג’ירפה חוויות אורבניות ב”ג’ירפה חוויות אורבניות” הבינו שאם אי אפשר להביא את המטיילים לשוק, השוק יכול להגיע אליהם הביתה. הם ילקטו עבורכם חבילה משמחת מכ-30 ספקים שונים המייצרים מכל טוב הארץ, יסדרו בתוך ארגז עץ
12/24/2020

קוקטיילים טעימים לחגיגה ביתית מושלמת

קוקטיילים טעימים לחגיגה ביתית מושלמת עם האלכימאי יהיה לכם ערב קסום ונפלא ההכנות שלנו לסילבסטר בעיצומן! חו״ל לא כל כך היה השנה, גם לא מסיבות או ברי קוקטיילים, אבל החלטנו שעל חגיגות השנה האזרחית החדשה
10/21/2020

פטיסרי צרפתי בגבעתיים

עוגיות בסגנון צרפתי  'קייקס אנד מור' להזמין מגבעתיים ולהרגיש בפריז אין לתאר את העונג שהרגשנו כשהגיע אלינו המארז המתוק של "קייקס אנד מור" . כשפתחנו את מכסה הקופסא שהייתה מלאה במאפים ועוגיות בעבודת יד, מסודרים
11/27/2020

חגיגת מרקמים

חגיגת מרקמים מיכל מ"מיי סוויטי", קונדיטורית בוגרת בית-ספר "בישולים" יצרה קולקציית סופגניות מהממת, מענגת וטעימה והיא זוכה אצלינו בפרס הבצק המצטיין! הבצק של הסופגניות הוא רך, קליל ואוורירי כאילו לא פגש שמן מימיו, הגודל שלהן

מצטרפים למגזין מעורר מחשבה ומהנה

מנוי בהטבה ללא תשלום למגזין 'גבעתיים פלוס'

מנוי בהטבה ללא תשלום למגזין 'רמת גן פלוס'

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן