01/10/2025
01/10/2025
יום רביעי, 01 באוקטובר 2025

מקדונלד'ס בפיתה

בר פנזור

מקדונלד'ס ישראל מציעה לראשונה בעולם, לצד התפריט המוכר, את אוכל הרחוב האהוב על הישראלים: פלאפל, קבב או קריספי צ׳יקן במיני פיתה עם טחינה, ירקות וחמוצים.

בצהרי היום, בהתלהבות גדולה יצאנו לטעום את המנות החדשות. בעודנו ממתינים בציפיה דרוכה לפיתות החדשות, פגשנו את מנהל האיזור שרון אלמקייס שהסביר פנים ובאדיבות ונחמדות אין קץ הוציא והציג לנו את המנות. נשנשנו בתיאבון רב מהמק נאגטס החריפים החדשים שמסתמנים כהצלחה מסחררת! גם חמים ופריכים בטירוף, גם טעימים וגם חריפים. טבלנו ברטבים השונים ולא יכולנו לעצור…

ואז הגיעה נבחרת מנות הרחוב החדשות והפעם בטוויסט מקומי ואהוב – מנה "בפיתה". במהלך הזה מקדונלד'ס ישראל בעצם מחזירה למדפים את המק קבב והמק פלאפל שהפכו לדי פופולריים לפני כעשור.

התחלנו עם הקריספי צ'יקן שהיה מצוין ובליווי של ירקות טריים והחמוצים המוכרים של מקדונלד'ס, בהחלט אחלה של מנה. מנת הקבב היתה טעימה מאוד אבל מצאנו שהיא דומה קצת יותר מדי להמבורגר. הפלאפל היה שיחוק אמיתי! כדורים נימוחים זהובים מבחוץ וירוקים מבפנים, בדיוק מה שעושה פלאפל לטוב וטעים. כל הטוב הזה מוגש עם טחינה בסמיכות הרצויה, ירקות טריים וחמוצים. פשוט ונפלא!

עבור מקדונלד'ס מדובר בפעם הראשונה בה הרשת מכניסה מנות בפיתה לתפריט באופן קבוע, גם בארץ וגם בעולם, וזה בהחלט שינוי מרענן שמוסיף אפשרויות ומגוון למי שלא רוצה לאכול המבורגר.

01/01/2022

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה בר פנזור מלי פרשקר היא הבעלים של "קרייבס" והיא מייצרת שוקולדים משמחים ומרגשים. היא הגיעה לעולם השוקולד מעולם הקונדיטוריה ועיצוב העוגות. לאחר שעשתה קורס שוקולד ב"אסטלה", החלה בייצור פרליני אספרסו […]
01/22/2021

הקוקטיילים הצבעוניים המבוקבקים של גבי גרשטור יוצרים חוויה מושלמת

הקוקטיילים הצבעוניים המבוקבקים של גבי גרשטור יוצרים חוויה מושלמת עוד סגר, ועוד סגר. עוד ימים בבית בהם העבודה והזמן החופשי מתערבבים זה בזה, אין בילויים ואין אירועים חברתיים. תקופה מבאסת. אז מה ישמח לבב אנוש? […]
11/18/2020

"טומי רול בר" במרכז רמת גן

מסע בין טורטיות מהודקות להמבורגרים עסיסיים באנו בגלל הטורטיות נחזור בשביל ההמבורגר אני תמיד מחפשת מנות חדשות ומעניינות למשפחה או לאירוח חברים לארוחה מקורית וכמה שמחתי לגלות את "טומי רול בר" – בעיקר כעת כשהקורונה […]
01/04/2022

מוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה

במוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה בר פנזור האהבה שלנו לאוכל איטלקי הביאה אותנו ביום חורפי מעונן להזמין את מנות הרחוב החדשות של מוצ'ה. אחרי הצצה בתפריט, המשימה הושלמה, ההזמנה בוצעה ומהר מאוד הגיע השליח עם […]
09/04/2020

לתת ביס ולהרגיש באיטליה

לתת ביס ולהרגיש באיטליה נועה חיים ודניאל צור תושבי גבעתיים הקימו את פסטה פיצ’י – פופ אפ של פסטות טריות מדהימות עם רטבים נהדרים בר פנזור שפית קונדיטורית נועה חיים (אלנה, L28 ) והשף דניאל […]
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

אל תפספסו הכתבות האהובות
אדם גורל יועץ נדל"ן

הטעות היקרה ביותר של מוכרי דירות: ההתמכרות למחיר הגבוה

הטעות היקרה ביותר של מוכרי דירות: ההתמכרות למחיר הגבוה כולם רוצים למכור במחיר הכי גבוה – אבל לפעמים דווקא המחיר הוא מה שמפיל את העסקה אדם גורל יועץ נדלן 18/8/2025 שתפו אִילוּסְטְרַצְיָה להמחשה בלבד: Gemini

קראו עוד»
מגזין רמת גן פלוס

מגזין רמת גן פלוס 135

מגזין רמת גן פלוס 135
עם בוא ראש השנה, אני מחפשת את האור ואת היופי בקהילה. הנושאים שמחברים את כל הכתבות במגזין זה הם עשייה, התמדה ותרומה. אנשים שהפכו את החלומות והרצונות
שלהם למציאות. ראש העיר רן קוניק – בחר במנהיגות ועשייה למען הציבור, איציק רובין בחר בנתינה אינסופית למען הקהילה, חן ומוטי ריכטר בחרו בהתחדשות ויזמות. שתהיה לכולנו שנה טובה, מלאה בעשייה, נתינה, ושגשוג.

קראו עוד»
מגזין גבעתיים פלוס

מגזין גבעתיים פלוס 135

עם בוא ראש השנה, אני מחפשת את האור ואת היופי בקהילה. ראש העיר רן קוניק בחר במנהיגות ועשייה למען הציבור, איציק רובין בחר בנתינה אינסופית למען הקהילה, חן ומוטי ריכטר – בחרו
בהתחדשות ויזמות. שתהיה לכולנו שנה טובה, מלאה בעשייה, נתינה, ושגשוג.

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן