נוּלה ופריקסה זה סיפור אהבה
נוּלה מזמינה אתכם גם בחג החנוכה להתפנק במארז פריקסה מלא בכל טוב
מור מילר או נוּלה בשבילכם אוהבת את המטבח כבר מילדות ומבשלת מגיל 8. לאורך השנים היא למדה טכניקות בישול מסורתיות ועכשוויות מטיולים וחוויות בארץ ובעולם וצברה ניסיון רב במטבחים. 3 שנים של מגורים בהודו לימדו אותה המון על התרבות וכמובן שהדרך הטובה ביותר ללמוד על מדינה מסויימת היא דרך הקיבה. התשוקה שלה לאוכל הביאה אותה לעשות סדנאות ולארח בראנצ'ים כייפים, ואז באה הקורונה וכמו כולם גם נולה הייתה צריכה לעשות התאמות ולהתחיל לשלוח את המנות הנהדרות שלה באמצעות משלוחים.
אנחנו החלטנו להתפנק והזמנו אצלה לערב חנוכה את מארז פריקסה החלומות שנולה מכינה לפי המתכון של דודה אתי. פריקסה היא אחת ממנות הדגל של המטבח התוניסאי הזוכה לאהבה רבה כמעט כמו זו ששמורה לקוסקוס.
המארז המסודר הכיל 6 לחמניות פריקסה גדולות מטוגנות, קריספיות מבחוץ אך רכות מבפנים. חצינו אותן ומלאנו אותן בכל הטוב שהיה שם: סלט קוביות תפוחי אדמה נפלא מתובל בפפריקה, נתחי טונה בשמן זית, ביצים קשות חתוכות, קערת סלט ערבי קצוץ קטן קטן, אריסה מהממת שעושה אמא של נולה וההיילייט של הכריך הזה – ממרח לימון כבוש ביתי שמכינה נולה שהוא לא פחות מגאוני והיה הראשון שנגמר! טעם הלחמניה המטוגנת (וכן היא גם שמנונית אז מה…) עם הסלטים והתיבול יצרו ביס מושלם של מלוח, פיקנטי, חמוץ וחריף גם יחד, כזה ששיגע את כל החושים.
*ישנה אפשרות להזמין מארז טבעוני הכולל סלט ביצים טבעוני וחצילים מטוגנים וכמובן שאר הסלטים והממרחים הטבעוניים.
מחיר מארז אחד ל- 6 אנשים 198 ₪.
הזמנות:
באתר: noolafood.com
noolafood
mor.miller.noola
»» »» »» »» »» »» »»
12/25/2023
ליטל אזולאי היא קונדיטורית שהחליטה להתחיל לאפות בביתה חלות משגעות, עוגיות ועוגות טעימות. היא עושה רק דברים שהיא אוהבת ושטעימים לה
10/22/2022
הקונדיטורית נורית ציטאט בעלת קונדיטוריה הצרפתית בניחוח יפן – לוקחת את “טריט או טריק” כמה צעדים קדימה עם נבחרת מתוקים מפחידה וייחודית
10/19/2022
המקרונים של התאומות הם קפיצה לפריז קארן ודבורה הן אחיות תאומות שהגיעו לכאן היישר מפריז (צרפת). הן אוטודידקטיות, מקרונים הם התשוקה שלהן. הן פתחו את החנות שלהן "טווינסקייקס" לפני 6 שנים, הן מציעות מקרונים פרווה […]
09/13/2022
הכירו את ה- Upper Marketחווית אוכל רחוב אורבנית בר פנזור ביום חמישי בצהרי היום, לאחר שהרעב הכריע אותנו, החלטנו לצאת לאכול במתחם האוכל החדש של גבעתיים במגדל השחר. אין לתאר את ההפתעה שחווינו – חלל […]
01/07/2022
המתנה המושלמת בעיצוב אישי – להיט שמשגע את הרשתות החברתיות! אם אתם צריכים מתנה מיוחדת או רוצים להנציח את הכלב האהוב שלכם הגעתם למקום הנכון! בסטודיו נורמן יעצבו עבורכם מגוון רחב של מוצרים בהתאמה אישית […]
01/04/2022
במוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה בר פנזור האהבה שלנו לאוכל איטלקי הביאה אותנו ביום חורפי מעונן להזמין את מנות הרחוב החדשות של מוצ'ה. אחרי הצצה בתפריט, המשימה הושלמה, ההזמנה בוצעה ומהר מאוד הגיע השליח עם […]
01/01/2022
שרית ענוים לקחה את הקינוח האוסטרלי הקלאסי – ה'למינגטון' והפכה אותו לישראלי למהדרין
01/01/2022
השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה בר פנזור מלי פרשקר היא הבעלים של "קרייבס" והיא מייצרת שוקולדים משמחים ומרגשים. היא הגיעה לעולם השוקולד מעולם הקונדיטוריה ועיצוב העוגות. לאחר שעשתה קורס שוקולד ב"אסטלה", החלה בייצור פרליני אספרסו […]
12/26/2021
חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע!
חג טעים ושמח!
12/05/2021
חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע!
חג טעים ושמח!
למעבר למגזינים:
ל‘גבעתיים פלוס’, הקליקו כאן
ל‘רמת גן פלוס’, הקליקו כאן