17/03/2024
17/03/2024
יום ראשון, 17 במרץ 2024
'קופסת אוכל' – מארזים קולינריים קונספטואליים
11/02/2020
למרות המבצעים, ירידה של 16% במסירות רכב מתחילת השנה
11/04/2020

תבשילים הודים מהמטבח של פרוז עד הבית

נאיה ופרוז אוהבים יצירתיות, אוכל ומה שבניהם

הגיע הזמן לאוכל האמיתי, כזה שמתבשל במטבח ממתכונים שעברו מפה לאוזן במשפחה במשך דורי דורות. כמה שמחנו לגלות את Taste of India  שמציעים ארוחות מהמטבח ההודי עד הבית.

וכך בצהרי היום, רעבים ומלאי ציפיה ערכנו את השולחן וסידרנו את המשלוח שבישל עבורנו פרוז שכלל מבחר מההייליטים של המטבח ההודי.

פתחנו בפלאק פאניר – תבשיל תרד בליווי קוביות גבינת פאניר ביתית מטוגנת (או קוביות טופו) שהיה מעולה, ואלו גובי –תבשיל מפנק וטעים במיוחד של פרחי כרובית וקוביות תפוחי אדמה בקארי. בין לבין נשנשנו את הפאפארדים – קרקר הודי דק ומתפצץ מקמח עדשים, פריך ומשגע.

ואז עברנו למנות העוף: באטר צ'יקן – מנת עוף עשירה, עסיסית ומיוחדת העשויה מנתחי פרגיות שהושרו במרינדת יוגורט ושניים עשר תבלינים שונים (!) ולאחר מכן התבשלה לה לאיטה בקרם עגבניות עם שמנת, קשיו ועשבי תיבול, שבו הטבענו אורז צהוב. וצ'יקן טיקה מסאלה שזרחה בכתום, הייתה רכה ועסיסית ועשתה בדיוק את מה שהיא הייתה אמורה: להחזיר אותנו להודו. הצ'פאטי שליווה את המנה היה חם וטרי וניגב את הרוטב בהצלחה רבה.

סגרנו את הארוחה המצויינת הזו בגאזר קי חלווה –  קינוח המהראג'ות, גזר מגורד מבושל בקרם קוקוס, אגוזים מסוגים שונים וניחוחות תיבול הודי אותנטי ייחודי בתוספת גלידת וניל של גולדה.

 

נאיה ופרוז שמאז פרוץ משבר הקורונה גם מבשלים לאנשים אוכל הודי טוב, אותנטי ומלא אהבה הכירו בהודו כמו בסיפור הלקוח מסרטי בוליווד. פרוז נולד למשפחה קשמירית מסורתית למרגלות הרי ההימלאיה שבגבול בין פקיסטן להודו, במשך כל חייו למד מאימו וסבתו מתכונים מיוחדים שעברו מדור לדור ועם השנים פיתח טכניקות בישול ייחודיות תוך ליקוט את המתכונים הטובים ביותר במסעות בין מדינה למדינה בתוך הודו. כשנאיה למדה עיצוב אופנה, היא טסה לטיול למסע חיפוש אחר בדים בהודו. היא פגשה את פרוז והשאר הוא כבר באמת היסטוריה נפלאה.

אז אם מתחשק לכם אוכל הודי אמיתי מתובל ואותנטי, ויש מנות גם לצמחונים טבעונים, "טייסט אוף אינדיה" היא המקום בשבילכם.

Taste of India הזמנות בטל. 054-4411577 נאיה, יש משלוחים.

אתר: morshoda.com

054-4411577

indianfoodinisrael

»» »» »» »» »» »» »»

 

 

 

12/25/2023

ממלכת המאפים של ליטל

ליטל אזולאי היא קונדיטורית שהחליטה להתחיל לאפות בביתה חלות משגעות, עוגיות ועוגות טעימות. היא עושה רק דברים שהיא אוהבת ושטעימים לה
10/22/2022

פייסטרי בוקס עם נבחרת מתוקים מפחידים במיוחד

הקונדיטורית נורית ציטאט בעלת קונדיטוריה הצרפתית בניחוח יפן – לוקחת את “טריט או טריק” כמה צעדים קדימה עם נבחרת מתוקים מפחידה וייחודית
10/19/2022

המקרונים של התאומות הם קפיצה לפריז

המקרונים של התאומות הם קפיצה לפריז קארן ודבורה הן אחיות תאומות שהגיעו לכאן היישר מפריז (צרפת). הן אוטודידקטיות, מקרונים הם התשוקה שלהן. הן פתחו את החנות שלהן "טווינסקייקס" לפני 6 שנים, הן מציעות מקרונים פרווה […]
09/13/2022

הכירו את ה-Upper Market חווית אוכל רחוב אורבנית

הכירו את ה- Upper Marketחווית אוכל רחוב אורבנית בר פנזור ביום חמישי בצהרי היום, לאחר שהרעב הכריע אותנו, החלטנו לצאת לאכול במתחם האוכל החדש של גבעתיים במגדל השחר. אין לתאר את ההפתעה שחווינו – חלל […]
01/07/2022

המתנה המושלמת בעיצוב אישי – להיט שמשגע את הרשתות החברתיות!

המתנה המושלמת בעיצוב אישי – להיט שמשגע את הרשתות החברתיות! אם אתם צריכים מתנה מיוחדת או רוצים להנציח את הכלב האהוב שלכם הגעתם למקום הנכון! בסטודיו נורמן יעצבו עבורכם מגוון רחב של מוצרים בהתאמה אישית […]
01/04/2022

מוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה

במוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה בר פנזור האהבה שלנו לאוכל איטלקי הביאה אותנו ביום חורפי מעונן להזמין את מנות הרחוב החדשות של מוצ'ה. אחרי הצצה בתפריט, המשימה הושלמה, ההזמנה בוצעה ומהר מאוד הגיע השליח עם […]
01/01/2022

הקינוח עם הטוויסט שעלה מאוסטרליה

שרית ענוים לקחה את הקינוח האוסטרלי הקלאסי – ה'למינגטון' והפכה אותו לישראלי למהדרין
01/01/2022

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה בר פנזור מלי פרשקר היא הבעלים של "קרייבס" והיא מייצרת שוקולדים משמחים ומרגשים. היא הגיעה לעולם השוקולד מעולם הקונדיטוריה ועיצוב העוגות. לאחר שעשתה קורס שוקולד ב"אסטלה", החלה בייצור פרליני אספרסו […]
12/26/2021

קולקציית המתוקים של בית המאפה "עומר בייקרי"

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע! חג טעים ושמח!
12/05/2021

Gallato Patisserie – חגיגה פריזאית

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע! חג טעים ושמח!


למעבר למגזינים:

ל‘גבעתיים פלוס’הקליקו כאן

ל‘רמת גן פלוס’, הקליקו כאן 

 

 

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן