


ד"ר נגה רוזנפרב
אלי כהן הוא סטארטפיסט פתרונות שיער, שמייצר חוויה חדשה באימפריית העסקים המשגשגת שהקים ברמת גן. הוא המייסד והבעלים של מרכז לפתרונות שיער המתמחה בשזירת תוספות שיער טבעיות ובמילוי שיער דליל בהתאמה לכל סוגי השיער.
הוא נולד וגדל בבנימינה ושם הוא מתגורר עד כיום יחד עם ילדיו ונכדיו באותה החצר. את השכלתו ואת ניסיונו הרב בתחום אלי רכש בלונדון – בירת השיער העולמית – וכשחזר לארץ החליט לפתוח מספרה בחדרה "במתכונת אנגלית", כהגדרתו – מה שבא לידי ביטוי, לדבריו, בהענקה של חוויה כוללת. "כשלקוחה מגיעה", הוא אומר, "המארחת לוקחת ממנה את המעיל ומציעה לה קפה ועוגייה. חשוב לי שכל אישה שנכנסת אלי תרגיש מלכה. שכל אחת תקבל שירות מכל הלב."
הקונספט הזה הצליח מעל ומעבר ובשלב מסוים אלי חיפש לשלב בין מה שלמד בלונדון לקונספט של המספרה בחדרה. מאחר ואימו ודודתו היו דלילות שיער, הוא בחר להתמקצע ולהתמקד בפתרונות לסוגי דלילות השיער הקיימים בארץ ועד מהירה הפך למותג המזוהה עם מקצוענות.


מותג המזוהה עם מקצוענות
עבודתו של אלי עם נשים המתמודדות עם מחלת הסרטן הביאה אותו לא פעם למדידות ושירות גם במחלקות האונקולוגיות ברחבי הארץ. כאשר ביקר במחלקה האונקולוגית בבית החולים איכילוב בשנת 2002, הופתע לגלות נשים רבות המסתובבות במחלקה ללא פתרון מלא לשערן. לצורך זאת הקים אז בהתנדבות את המספרה במחלקה האונקולוגית של בית החולים איכילוב, ששרתה אלפי נשים במשך כעשרים שנים.
כיום הוא מעניק אצלו בסטודיו, במרכז לפתרונות שיער את כל שירותי הסלון הנדרשים לאחר התקנת תוספות שיער או פאות, כולל תספורות, צבע, סלסול ועיצוב מלא של השיער, המתבצעים ביד האומן של אלי והצוות המיומן שבמקום.
מעולם התיאטרון לעולם השיער
אלי כהן נחשב לאושייה בתחום הפאנות ותוספות השיער. אל התחום הגיע מעולמות התיאטרון, כאשר התמחה בפאנות ולמד את רזי טכניקות התקנת פאות ועבודה עם שיער טבעי.
את המרכז לפתרונות שיער ייסד בשנת 1980 במרכז דימול ברמת גן, אליו הוא מגיע כל יום ברכבת מבנימינה. המקום הפך מקור עלייה לרגל לנשים המעוניינות לשדרג את המראה בתוספות שיער טבעי, נשים עם שיער דליל שמעוניינות להוסיף נפח או להאריך את שיערן ונשים המתמודדות עם מחלות שונות.


איך אתה מצליח לשרת את כולם במקצוענות כזו? אני שואלת ואלי משיב: "אני מעסיק כיום 15 אנשי צוות ומעניק מענה מלא לכל דרישות השיער של נשים בכל טווח גילאים. במקום מועמדים לשירות הלקוחות חדר פרטי מעוצב ללא חלונות, המאפשר ייעוץ והתאמה של התוספות בצורה אינטימית ונעימה, חמישה חדרי טיפול סגורים, המאפשרים לנשים לעבור את הטיפולים בפרטיות מושלמות, בית מלאכה ייחודי לשירותי תיקון פאות ותוספות שיער – ללא צורך לשלוח את הפריט למפעל והנאה משירות מהיר וזמין בכל השבוע. בנוסף מעניק המרכז את כל שירותי הסלון הנדרשים לאחר התקנת תוספות השיער או הפאות, כולל תספורות, צבע, סלסול ועיצוב מלא של השיער, המתבצעים על ידי ועל-ידי הצוות המיומן שבמקום."
אתה יכול לשתף אותנו בחידושים מהתחום?
"במהלך השנים שכללתי את אמנות הפאות ופיתחתי פאות פטנטים ייחודיים, המעניקות מענה רחב יותר לנשים עם שיער דליל או נשים המתמודדות עם נשירת השיער. למשל, פאה מודולארית המותאמת במיוחד לנשים העוברות טיפולים נגד מחלת הסרטן. הפאה מספקת להן מענה כולל לנשירת וצמיחת השיער, עם פאה שניתן להרחיב ולמלא בהתאם לקצב הנשירה או צמיחת השיער. פיתוח נוסף הוא פאת הוואקום הייחודית, שמבוססת על שימוש ברשת מנדפת דקיקה המונעת הזעה ומקנה יציבות מלאה לצד אפשרות לגרוד בעת הצורך.
במרכז אנחנו עושים שימוש בטכנולוגיות החדשות ביותר מכל רחבי הגלובוס, כולל מענה של חצי פאה לנשים עם קרחות בחלק העליון של הראש, שיטת LoopGlue של תוספת שיער לקרחות בהדבקה או בקשירה, תוספות שיער מיקרו-ליינס לנשים המתמודדות עם קרחות ברום ובקדמת הראש או בעייה של הלבנת שיער הדורשת ביקורים תכופים מדי לצביעת שורשים במספרה ועוד."


ומה לגבי מי שמעוניינת להתחדש בתוספות בטיפול אחד בלבד?
"אני מציע תוספות שיער קליפס הניתנות לחיבור והסרה בהתאם לצורך, תוספת פוני שניתנת לחיבור והסרה עצמאית, או תוספות שיער בצבעים לא שגרתיים, שמחוברות לשיער בקשירה ומאפשרות לגוון את ההופעה בביקור חד פעמי."
תמונות: סטודיו ז.דיזיין מיתוג ודיגיטל
אלי כהן – אמן הפאות ותוספות השיער המוביל בישראל
ז'בוטינסקי 1, רמת גן (חניון דימול)
הקליקו לחיוג: 03-7513138

חברת "י.ע.ז יזמות ובניה" דיווחה לאחרונה לרשות ניירות ערך על קבלת היתרי בנייה לשני פרויקטים בתל אביב

האירועים המרכזיים בשבוע הקרוב בגבעתיים, ימים ראשון עד שבת

נתנאל גרופ השיגה את הרוב הדרוש לקידום פרויקט פינוי-בינוי במתחם אשרמןהממוקם סמוך לגבול עם רמת גן וגבעתיים

טקסי חתונה אינטימיים במצפה הכוכבים, בבית טייבר, בגלריה העירונית ובאתרים ייחודיים נוספים ברחבי העיר. גבעתיים משיקה רשמית את מיזם "חתונה בעירייה"

בית משפט השלום בתל אביב דחה תביעה נגד דיירים ברח עולי הגרדום בתל אביב שסירבו לחתום על הסכם תמ”א 38 עם יזם, וחייב את החברה התובעת בהוצאות מוגדלות

תוכנית ברחוב צביה לובטקין מבקשת להגדיל את מספר הדירות מ-96 ל-240, מחירי הדירות וערכי הקרקע הנמוכים יחסית באזור משפיעים על מודל הכדאיות של הפרויקט

במסגרת הפרויקט בראשל"צ בשכונת רמז הוותיקה ייהרסו ארבעה בניינים במקומם ייבנה פרויקט חדש עם 81 יחידות דיור

גבעתיים זכתה בציון המושלם: 6 מתוך 6 – בזכות תחבורה ציבורית, מסחר, תרבות, פנאי וספורט הפועלים בשבת

11,165 תלמידות ותלמידים יפתחו את שנת הלימודים תשפ"ז בגבעתיים. גבעתיים היא הרשות היחידה בגוש דן שזכתה בפרס החינוך הארצי של משרד החינוך לשנת תשפ"ו

עיריית רמת גן יוצאת לראשונה מזה שנים למכירת מגרש בבעלותה במתחם הבורסה. על הקרקע, המשתרעת על כ־800 מ"ר ברחוב היצירה, פועל כיום חניון

החלטת הממונה על פניות דיירים ברשות הממשלתית להתחדשות עירונית עוסקת בפערים בין דירות התמורה בשני בניינים במתחם ברחוב לוי אשכול. נקבע כי הבדל של שתי קומות והיעדר נוף מהווים שינוי שאינו זניח, וכי היה על היזם ליידע את בעלי הדירות באופן ברור ומפורש

האירועים המרכזיים בשבוע הקרוב בגבעתיים, ימים ראשון עד שבת

24 דירות ישנות בשכונת בבלי מפנות את מקומן לכ-56 דירות חדשות בשני בניינים בני 8 קומות

הערבויות, מנגנוני ההגנה, חלוקת ההוצאות וסמכויות נציגות הדיירים הם שיקבעו אם פרויקט ההתחדשות יהפוך להזדמנות גדולה, או לסיכון יקר. כך תדעו מה חייב להופיע בהסכם לפני שחותמים

כ-70% מבעלי הזכויות כבר חתמו: המתחם משתרע על כ־4.6 דונם וכולל כיום 73 דירות ושבע חנויות. התוכנית צפויה לכלול לפחות 175 דירות, לצד שטחי מסחר
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


