fbpx
שירים בדיו שחורה – תערוכת ציורים של המשורר רוני סומק
מרץ 7, 2021
מדריך התחדשות עירונית בגבעתיים
מרץ 7, 2021

הגיע הזמן שהצרכן הישראלי יוכל ליהנות מחוויית בשר גם בארץ

חוויה עוצמתית של טעמים כפי שבשר אמיתי אמור להיות

אם אתם צמחונים או טבעונים, תעצרו כאן. הכתבה הזו מיועדת לקרניבורים – אוהבי בשר בלבד, ולא סתם בשר, אלא טרי ועסיסי, נתחים של ‘חוות הבוקרים’ שיהפכו את חווית הבשר לאמנות של ממש. תשחיזו סכינים ותתכוננו לחגיגת בשרים משובחת

עולם הבשר השתנה מקצה לקצה, כבר לא מדברים במושגים של נתח אחד בלבד המתאים להכנה ‘על המנגל’, אלא על סיווג של כל נתח בהתאם לרמת האיכות והטיפול בו. כך ניתן למצוא  נתחים שונים במגוון רחב של צורות על פי דרישת הלקוח: שלם, פרוס, עם ובלי עצם, בחצאים. לדוגמא: אנטרקוט משויש להכנה-על המנגל, אנטרקוט רזה לרוסטביף, אנטרקוט פרמיום מיושן 21 יום וכדומה. לכל נתח יש את היתרונות הקולינאריים והטעמים המיוחדים שלו וכך גם שיטת ההכנה.

קבוצת ‘תדמיר’ העוסקת באינטגרציה חקלאית הרחיבה את פעילותה והשיקה את ‘חוות הבוקרים’ – מותג בשר בקר טרי, איכותי ומקומי שלוקח את ענף הבשר קדימה ומציע חדשנות במוצרים ובשירות: לא רק בשר משובח, אלא גם בחירת זנים מובחרים, גידול העגלים בישראל, תזונה מותאמת לכל זן, טיפול בקצביה בהתאם לזן, סיווג הנתח ואיכותו, נתחים מיוחדים בזמינות גבוהה, תווית מוצר עם מידע על הנתח ודרכי ההכנה המיטביות ורמת שירות מקסימלית לאנשים שאוהבים בשר, כי הגיע הזמן שהצרכן הישראלי יוכל ליהנות מחוויית בשר מושלמת גם בארץ.

וכך בצהרי היום, ערכנו את השולחן, השחזנו את הסכינים, הדלקנו את הגריל והנחנו עליו צלע טומהוק ענקית, פילה עסיסי, אנטריקוט משויש וכמה נתחי סטייק דנבר. יצאנו למסע מענג של בשרים מעולים, הטובים שאכלנו בישראל. הסטייקים היו נימוחים להפליא, כל אחד והאופי הייחודי שלו, וכל ביס העניק לנו חוויה עוצמתית של טעמים כפי שבשר אמיתי אמור להיות. הבשרים היו ללא ספק כוכבי הארוחה, הצ’יפס הפריך והירקות הקלויים הפכו לשחקני משנה בארוחה המושלמת הזו.

צילום: דן פרץ

התאמה מדויקת בין האדמה לעדרים ולאדם שביניהם

הסיפור של חוות הבוקרים מדבר על התאמה מדויקת בין האדמה לעדרים ולאדם שביניהם. במשך השנים הם שיכללו את הידע, המיומנות והמקצועיות שלהם, למדו לבחור זני בקר נכונים, לגדל אותם בצורה הראויה, לדאוג לרווחתם, כך שבסופו של דבר הצרכן יקבל את הבשר האיכותי והטרי ביותר, מקוצב לפי בקשתו ובהתאם לשימוש.

חן רזיאל מנכ”ל ‘חוות הבוקרים’: “כאוהבי בשר אנחנו מאמינים שלצרכן הישראלי מגיעה חווית בשר איכותית, ישראלית ומספקת שמשאירה טעם של עוד. אנחנו נכנסים לשוק כדי לסמן רף חדש של איכות בשר והתייחסות לצרכי הלקוח על ידי מקצוענים שאחראים על כל שרשרת הייצור מבחירת הזנים, הגידול, הטיפול ועד קניית המוצר.”

את השקת המותג בהיבט הקולינרי ילווה השף מאיר אדוני, באמצעות תכנים, כמו סרטונים, מתכונים ,סדנאות, טיפים ועוד.

צילום: דן פרץ

נתונים שכדאי לדעת על שוק הבשר בישראל

  • לפי נתוני ה-OECD לשנת 2019 נתוני צריכת בשר בקר ועגל לנפש ממקמים את ישראל במקום הרביעי בעולם (23.2 ק”ג בממוצע לשנה לנפש), אחרי ארגנטינה (עם ממוצע של 38 ק”ג), ארה”ב (ממוצע 26.3 ק”ג) וברזיל (25.2 ק”ג בממוצע)
  • בשנים האחרונות חלה עלייה של כ-28% בצריכת בשר טרי בישראל
  • על אף הרגולציה להורדת מחירי הבשר, מחירי הבשר עדיין גבוהים יחסית למחירים במדינות ה-OECD. לפי מדד “קייטרווינגס” המשווה בין 52 מדינות, ישראל במקום הרביעי ביוקר מחירי הבשר, גבוה ב-46% מהממוצע העולמי
  • מתוך כ-164,000 טון בשר שנצרכו בישראל ב-2019, כ-14% נשחט בישראל וכ-86% יובא לארץ. שרשרת הבשר בישראל תלויה במקורות חיצוניים
  • צריכת הבקר לנפש בישראל עלתה ב-2 ק”ג בין השנים 2015-2018
  • מחיר הבשר הקפוא עלה בכ-6% ומחיר הבשר הטרי ב-4.5% ביחס למחירם ב-2013
  • מרבית הבשר הנצרך בישראל מיובא, בעיקר בשל הרפורמה בשוק הבשר בשנים האחרונות
  • נתח הבשר הטרי משחיטה עומד על כ-47%

 

 

»» »» »» »» »» »» »»

 

 

אוגוסט 11, 2021

ארץ הממתקים של עדי

ארץ הממתקים של עדי אם אי פעם חלמתם להגיע לארץ הממתקים, עכשיו אתם יכולים לעשות את זה! “ממתקים של פעם” הוא מפעל בוטיק בהרצליה שבו רוקחת עדי ממתקים מדי יום בעבודת יד, לפי שיטות בישול […]
אוגוסט 10, 2021

חגיגה מתוקה במיוחד אצל תהילה

תהילה היא קונדיטורית נפלאה שכל קינוח יפהפה מעשה ידיה טעמו כטעם גן עדן, הבצקים פריכים, המילויים נימוחים, מתמוססים בפה ומשאירים טעם של עוד.
אוגוסט 9, 2021

מיה לקחה את הקונספט הידוע לסושי והחליפה את המרכיבים במתוקים

מיה לקחה את הקונספט הידוע לסושי, החליפה את המרכיבים במתוקים ויצרה קינוח אלגנטי, יפהפה וטעים! מדובר בסושי מתוק ונהדר שבו מעטה רך של ביסקויטים עוטף קרמים עדינים וקטיפתיים במגוון של טעמים ומרקמים
יולי 29, 2021

עולם פטיסרי מתוק ובריא

הדיאטנית והקונדיטורית תמר שילון מציעה ב'שייפ פטיסרי' מגוון קינוחים איכותיים מבוססי חלבון וסיבים תזונתיים המותאמים לתזונה נכונה ומאוזנת. הקינוחים עשויים מחומרי גלם איכותיים ביותר
יולי 21, 2021

המרענן הרשמי של הקיץ בגלסרי האוסטרי “שטפן”

חשבתי שבקיץ החם שלנו שום דבר כבר לא יכול להפתיע אותי עד שגיליתי שרשת גולדה ובמבה אסם שילבו את הטעמים האייקונים והאהובים במוצר אחד קייצי במיוחד
יולי 11, 2021

מוכנים לפחמימה הכי לוהטת בעיר?!

האהבה של אלעד לבצקים נולדה כבר לפני שני עשורים. במהלך השנים הוא עבד בקונדיטוריה הכיר חומרי גלם רבים ולמד טכניקות וחידושים - כך נולד הברעצל של עדי ואלעד
מאי 3, 2021

שיר, ליטל וקארין משחזרות את צמות השמרים של סבתא

לא רק בניו-יורק, עכשיו גם לנו יש לוין בייקרי שיר, ליטל וקארין משחזרות את צמות השמרים של סבתא המדריך המתעדכן להזמנות עוגות שמרים זה הדבר הכי טוב בעולם! שיתוף ב facebook שיתוף ב whatsapp שיתוף […]
אפריל 21, 2021

מירב והדר מזמינות אתכם לחוויה שכולה אושר

מירב והדר מזמינות אתכם לחוויה שכולה אושר “בייקאיט” – YOU CAN FAKE IT UNTIL YOU MAKE IT המדריך המתעדכן להזמנות קחו אוויר, תלבשו חיוך, תזמינו לכם או למי שאתם אוהבים שיתוף ב facebook שיתוף ב […]
מרץ 24, 2021

טירמיסו נפלא א-לה מאמתוק

טירמיסו נפלא א-לה מאמתוק חגיגת קינוחים שמיישרים… ומיישרים! מי לא אוהב טירמיסו? הקינוח האיטלקי המפורסם המורכב משכבות של בישקוטים טבולים באספרסו ומרסלה, קרם מסקרפונה עשיר ושכבה דקיקה של קקאו מעל. קינוח מושלם מתוק ומפנק. וכאן […]
פברואר 28, 2021

עוגיית “קוקייה” – הטעם המופלא של אמסטרדם מבלי לצאת מהארץ

עוגיית “קוקייה”  הטעם המופלא של אמסטרדם מבלי לצאת מהארץ הטעם המפורסם של עוגיות אמסטרדם – כעת גם אתם יכולים להזמין לכם משלוח של עוגיות “קוקייה” וליהנות! רותם וסער מתיתיהו, אחים מקריית אונו התמכרו לטעם המופלא […]


למעבר למגזינים:

ל‘גבעתיים פלוס’הקליקו כאן

ל‘רמת גן פלוס’, הקליקו כאן 

 

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


רחוב ז'בוטינסקי 7 (מגדל משה אביב) קומה 53.

טלפון : 03-5188886 |  פקס : 03-5188887 | מייל : office@dineymishpaha.co.il

 www.dineymishpaha.co.il/


 

דילוג לתוכן