
קבוצת צ'מפיון השיקה בישראל רשמית את הקרוס-אובר החשמלי סקודה Enyaq. אך כבר עתה ברור שקשיי האספקה יביאו לזמני המתנה ארוכים.
הרכב יגיע לישראל מצוייד במנוע חשמלי בהספק 204 כ"ס וסוללה עם קיבולת של 77 קליוואט-שעה שתספק טווח מוצהר של עד 517 ק"מ. אורכו של הרכב 465 סמ', רוחבו 188 סמ', גובהו 161 סמ' ובסיס הגלגלים באורך 276 סמ', נפח תא המטען 585 ליטר.
הסוללה תזכה לאחריות יצרן של 8 שנים או עד 160 אלף קילומטר. הרכב יוצע בישראל בשש גרסאות, המחירים יחלו ב-190 אלף ש"ח לגרסת הבסיס ועד ל-261 אלף ש"ח לגרסה המפוארת "ספורטליין", וזה לא כולל את עמדת ההטענה בבית.

סדרת תוכניות בשם "שאגת האריה" לחיזוק העולם הרגשי של ילדי הגן.

ההתחדשות מציבה במרכז את רווחת בעלי החיים, את בטיחותם ואת בטיחות המבקרים, לצד מפגש חווייתי ומכבד בין האדם לעולם החי

הנהלת רשות מקרקעי ישראל אישרה עדכון להסכם העקרונות להעתקת הספארי מרמת גן לפארק אריאל שרון. המהלך יוביל להקמת רובע עירוני חדש – אבל למי זה באמת טוב?

המדבר נצבע בשלל צבעים בעקבות הגשם המשמעותי שירד באזור

בטקס בבית ווהלין בגבעתיים יוענקו אותות הוקרה לפעילי המחתרת של תנועות הנוער הציוניות בהונגריה, שהצילו יהודים במהלך השואה

מדובר על שמרטפיות לילדי עובדים חיוניים במספר מוקדים ברחבי הארץ, ובראשם קן בורכוב גבעתיים

האלוף שי קלפר, מפקד פיקוד העורף, ביקר במרכז ההפעלה העירוני של גבעתיים

האלוף שי קלפר, מפקד פיקוד העורף, ביקר במרכז ההפעלה העירוני של גבעתיים

בכל בתי הספר בעיר עומדים לרשותכם מרחבים מוגנים ממוזגים, מרווחים ובטוחים, ממ״ד לכל דבר ועניין
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


