02/11/2025
02/11/2025
יום ראשון, 02 בנובמבר 2025

החל השיווק של קיה סורנטו לאחר מתיחת פנים

הרכב יגיע עם יחידת הנעה היברידית ו 6 מושבים

מערכת Gplus

סורנטו, ה SUV של קיה עם 6-7 מושבים עבר מתיחת פנים של אמצע החיים ישווק מעתה בגרסה היברידית חדשה, רמת אבזור גבוהה ו 3 שורות מושבים.

הסורנטו מבוסס על הדור החדש של פלטפורמת דגמי ה-SUV  בגודל בינוני של קבוצת יונדאי, והוא מגיע עם מערכת בטיחות אקטיבית ופסיבית.  

מגוון מערכות ה-ADAS כולל את טכנולוגיית הסיוע למניעת תאונה קדמית (Forward Collision-Prevention-Assistant – FCA) של קיה עם זיהוי הולכי רגל, רוכבי אופניים וכלי רכב. מערכת זו מזהה גם תנועה מתקרבת בעת פנייה בצומת.

בנוסף, מערכת סיוע למניעת התנגשויות בשטח מת (Blind-Spot Collision-Avoidance Assist –BCA), מערכת  להגבלת המהירות (Intelligent Speed Limit Assist – ISLA), בקרת שיוט  שלומדת את אופי הנהיגה (Smart Cruise Control with Machine Learning–SCC), מערכת שמירה על נתיב (Lane Following Assist –LFA) והתראת תשומת לב של הנהג (Driver Attention Warning – DAW) .

הסורנטו החדש כולל גם מצלמת נסיעה לאחור ומערכת למניעת התנגשות עם רכב חוצה מאחור (Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist – RCCA). סייען יציאה בטוחה (Safe Exit Assist ) של הסורנטו מונע את פתיחת הדלתות האחוריות אם הרכב מזהה סכנה שמתקרבת מאחור, כגון רוכב אופניים או רכב אחר.

הסורנטו כולל 9 כריות אוויר (שתי כריות אוויר קדמיות, שתי כריות צד המותקנות בצידי מושבי השורה הראשונה והשניה, כריות וילון צדיות עם חיישן התהפכות וכרית אוויר לברכי הנהג).

הסורנטו Hybrid מונע על ידי חטיבת הינע מחושמלת מסוג 'Smartstream', המשלבת מנוע 1.6 ליטר T-GDi בהספק של 180 כ"ס עם מארז סוללות ליתיום-יון פולימר 1.49 קוט"ש ומנוע חשמלי של 44.2 קו"ט.

תיבת ההילוכים אוטומטית בעלת שישה הילוכים והוא מאיץ מ-0 ל-100 קמ"ש ב-8.9 שניות ומגיע למהירות מרבית של 193 קמ"ש.

מחיר:

סורנטו 1.6 ל' טורבו הייבריד 6 מושבים 319,900 ₪ 

מבחני רכב
חדשות הרכב פלוס
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
כתבות השער

על סקרים ועל שקרים

כל הפוליטיקאים המובילים, כשהם נשאלים בטלוויזיה לגבי תוצאות סקר כזה או אחר שמראה את מצבם העגום – נוטים לזלזל ולבטל אותו, פרופ' יצחק כ"ץ – מייסד ומנכ"ל מכון הסקרים 'מאגר מוחות'

קראו עוד »
Shape
Shape
אולי יעניין אותך
יזמות ושווק נדל"ן // נטע עדני

שורשים של ריפוי

הוא רקח תרופות וגם השתמש בנענע, בסרפד, בבבונג, שהפכו לחומרי גלם של רפואה, אשר הקדימה את זמנה

קראו עוד »

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן