16/04/2024
16/04/2024
יום שלישי, 16 באפריל 2024
נדל"ן ובורסה – חברות משחר הימים
02/28/2021
עיתונאי הרכב באירופה הפתיעו בבחירת מכונית השנה לשנת 2021
03/02/2021

עוגיית "קוקייה" 

הטעם המופלא של אמסטרדם מבלי לצאת מהארץ

הטעם המפורסם של עוגיות אמסטרדם – כעת גם אתם יכולים להזמין לכם משלוח של עוגיות "קוקייה" וליהנות!

רותם וסער מתיתיהו, אחים מקריית אונו התמכרו לטעם המופלא של עוגיות אמסטרדם והחלו לאפות אותן באמצעות מתכון ייחודי שפיתחו. כעת גם אתם יכולים להזמין לכם משלוח של עוגיות "קוקייה" וליהנות!

בעקבות הקורונה אנחנו לא ממש יכולים לטוס לחו"ל אבל כמו שאמרו כבר לפנינו, אנחנו לא חייבים לוותר ויכולים להביא את חו"ל הביתה, או לפחות משהו טעים משם.

בעיר אמסטרדם בהולנד נמצאת מאפיית ואן שטאפל שמייצרת סוג אחד בלבד של עוגייה ובזכותה משתרך מחוץ למקום תור ארוך ארוך. אם התמזל מזלכם להגיע לשם והצלחתם לטעום, הרי שאתם מבינים בדיוק על מה אני מדברת, ואם לא, יש לכם הזדמנות טובה לעשות את זה כאן בארץ.

רותם היא קונדיטורית ובשיא תקופת הקורונה כאשר הבינה שיש ביקוש מטורף לעוגיית אמסטרדם, החליטה יחד עם אחיה סער לאפות עוגייה בנוסח דומה שתעניק חוויה טעימה וכייפית שתשכיח לרגע את המצב בו אנו נמצאים. אחרי ניסויים, טעימות ושידרוגים הצליחו להגיע לטעם המבוקש וכל השאר היסטוריה שאפשר לראות באינסטגרם.

מספר סער: "תוך חודש הצלחנו להתקדם מזוג אחים שמכין עוגיות ביתיות לעסק שלם שבכל יום מוכר עשרות מארזים ואף משווק בבתי קפה. עשינו את הכל בעצמינו ללא עזרה חיצונית, מרמת הייצור, עד רמת השיווק והמשלוחים. הסיפוק הוא אדיר שכבר היום אנו קוצרים פירות על העבודה הקשה."

מדובר בעוגיות שוקולד נימוחות, חמאתיות ופאדג'יות, שבתוכן מילוי של פרלין שוקולד לבן שנמס באפייה ויחד עם השוקולד צ'יפ הלבן גורם להנאה גדולה, בעיקר כשבוצעים את העוגיה וכל המילוי ממש ניגר מתוכה. ויש כמובן גם מענה לחובבי העוגיות הלבנות  בהן המרכיבים הפוכים והטעם גן עדן…

לכל מארז מצורף כרטיס עם הוראות מדוייקות לחימום העוגיה (למשקיענים, למקצוענים ולעצלנים…) על מנת להבטיח את החוויה במלואה.

סער הבטיח כי בקרוב יתווספו טעמים חדשים ומפתיעים ויש בהחלט למה לחכות!

הזמנות:

קוקייה, דב הוז 22 קרית אונו

הזמנות באתר: cookiya.co.il

054-6661165

054-6661165

 _cookiya

  cookiya

 

»» »» »» »» »» »» »»

 

 

12/25/2023

ממלכת המאפים של ליטל

ליטל אזולאי היא קונדיטורית שהחליטה להתחיל לאפות בביתה חלות משגעות, עוגיות ועוגות טעימות. היא עושה רק דברים שהיא אוהבת ושטעימים לה
10/22/2022

פייסטרי בוקס עם נבחרת מתוקים מפחידים במיוחד

הקונדיטורית נורית ציטאט בעלת קונדיטוריה הצרפתית בניחוח יפן – לוקחת את “טריט או טריק” כמה צעדים קדימה עם נבחרת מתוקים מפחידה וייחודית
10/19/2022

המקרונים של התאומות הם קפיצה לפריז

המקרונים של התאומות הם קפיצה לפריז קארן ודבורה הן אחיות תאומות שהגיעו לכאן היישר מפריז (צרפת). הן אוטודידקטיות, מקרונים הם התשוקה שלהן. הן פתחו את החנות שלהן "טווינסקייקס" לפני 6 שנים, הן מציעות מקרונים פרווה […]
09/13/2022

הכירו את ה-Upper Market חווית אוכל רחוב אורבנית

הכירו את ה- Upper Marketחווית אוכל רחוב אורבנית בר פנזור ביום חמישי בצהרי היום, לאחר שהרעב הכריע אותנו, החלטנו לצאת לאכול במתחם האוכל החדש של גבעתיים במגדל השחר. אין לתאר את ההפתעה שחווינו – חלל […]
01/07/2022

המתנה המושלמת בעיצוב אישי – להיט שמשגע את הרשתות החברתיות!

המתנה המושלמת בעיצוב אישי – להיט שמשגע את הרשתות החברתיות! אם אתם צריכים מתנה מיוחדת או רוצים להנציח את הכלב האהוב שלכם הגעתם למקום הנכון! בסטודיו נורמן יעצבו עבורכם מגוון רחב של מוצרים בהתאמה אישית […]
01/04/2022

מוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה

במוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה בר פנזור האהבה שלנו לאוכל איטלקי הביאה אותנו ביום חורפי מעונן להזמין את מנות הרחוב החדשות של מוצ'ה. אחרי הצצה בתפריט, המשימה הושלמה, ההזמנה בוצעה ומהר מאוד הגיע השליח עם […]
01/01/2022

הקינוח עם הטוויסט שעלה מאוסטרליה

שרית ענוים לקחה את הקינוח האוסטרלי הקלאסי – ה'למינגטון' והפכה אותו לישראלי למהדרין
01/01/2022

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה בר פנזור מלי פרשקר היא הבעלים של "קרייבס" והיא מייצרת שוקולדים משמחים ומרגשים. היא הגיעה לעולם השוקולד מעולם הקונדיטוריה ועיצוב העוגות. לאחר שעשתה קורס שוקולד ב"אסטלה", החלה בייצור פרליני אספרסו […]
12/26/2021

קולקציית המתוקים של בית המאפה "עומר בייקרי"

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע! חג טעים ושמח!
12/05/2021

Gallato Patisserie – חגיגה פריזאית

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע! חג טעים ושמח!


למעבר למגזינים:

ל‘גבעתיים פלוס’הקליקו כאן

ל‘רמת גן פלוס’, הקליקו כאן 

 

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן