
"היינו כחולמים": להקות המחול הייצוגיות של גבעתיים כבשו את הבמה
המופע התקיים השנה במסגרת שבוע הוקרה ייעודי למשרתי ומשרתות המילואים ובני משפחותיהם – תושבי העיר.
לרגל שבוע "דיבור חדש" – שבוע הגישור בישראל, מרכז הגישור ובניית הסכמות גבעתיים מצטרף ליוזמה הארצית לקידום שיח מקרב ופתרון סכסוכים בדרכי שלום. במסגרת השבוע המיוחד מתקיימות פעילויות שונות בעיר במטרה להעלות את המודעות לתהליך הגישור ככלי ליישוב מחלוקות ולחיזוק הקהילה.
גבעתיים מציינת את שבוע הגישור עם השקת השירות החדש, "נפרדים בטוב" – שירות ייחודי לגישורי גירושים. השירות נועד לסייע לזוגות בהליכי פרידה להתגרש בצורה מכבדת וללא מאבקים משפטיים, תוך מתן דגש על טובת הילדים והמשפחה כולה. יתרה מכך, מדובר בהליך מסובסד וזול משמעותית מהליך משפטי.
כחלק משבוע הגישור, בתאריך 12.2 יוצב בקניון גבעתיים דוכן הסברה על מרכז הגישור, שם ניתן לקבל שובר לפגישת גישור ללא עלות. בנוסף, בין התאריכים 4-2.2 מוצגת בגלריה העירונית גבעתיים תערוכה אשר עוסקת בדיאלוג, תרגום ופיענוח של המונח "גישור" בשפת האמנות. התערוכה הינה פרי שיתוף פעולה בין איגוד הציירים והפסלים גבעתיים רמת–גן יחד לבין מרכז גישור ובניית הסכמות גבעתיים. אוצרי התערוכה הם שלומי בן יקר, דורון פולק ולי ג'ורג'י.
עוד במסגרת שבוע "דיבור חדש" מתקיימים מספר אירועים כגון הרצאה לעובדים, פתיחת קורס גישור לגמלאים, סדנה לבני משפחה מטפלים בשיתוף האגף לשירותים חברתיים ומפגש בין דורי בין ילדי הגנים לבין מועדון הגמלאים של שדה בוקר.
רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים: "גישור והידברות הם כלים מצוינים ליישוב מחלוקות ובתקופה המורכבת שעוברת עלינו, הם אפילו כלים הכרחיים לחיזוק הקהילה. שבוע 'דיבור חדש' הוא הזדמנות עבור תושבי ותושבות העיר להכיר דרכים נוספות להגיע להבנות ולהפוך מחלוקות להזדמנויות. בתוך כך, השירות החדש שאנחנו מציעים, 'נפרדים בטוב', הוא שירות שיכול להקל על זוגות בתהליכי פרידה, לאפשר להם לבנות תשתית של כבוד והבנה לטובת עתיד המשפחה. אני מזמין את כולם לקבוע פגישה במרכז הגישור ולגלות איך שיח מקדם יכול לשנות את המציאות שלנו לטובה".
מרכז הגישור של עיריית גבעתיים פועל מאז 2018 בשיתוף ובהובלת עמותת "קהילתיים". המרכז מציע לתושבי העיר פתרונות לסכסוכים במגוון תחומים כגון גירושים, עסקים וצרכנות, ועדי בתים, התחדשות עירונית, יחסים במשפחה ואף כולל התמחות בקהילה הלהט"בית ובגישור בין-דורי לגיל השלישי. המרכז פועל מתוך הנחה שהידברות ישירה ומכבדת היא המפתח לחיזוק הקהילה וכי הגישור הוא כלי יעיל, מהיר וחסכוני ליישוב סכסוכים, המאפשר שמירה על מערכות יחסים ארוכות טווח.
לפרטים נוספים ניתן לפנות למרכז הגישור העירוני גבעתיים בטלפון: 03-9104971
צילום: עיריית גבעתיים
המופע התקיים השנה במסגרת שבוע הוקרה ייעודי למשרתי ומשרתות המילואים ובני משפחותיהם – תושבי העיר.
הקמת התחנה החדשה תשפר את יציבות ואמינות מערכת החשמל באזור גבעתיים, דרום רמת גן ומזרח תל אביב
המסגרות בהן ישתלבו בני הנוער ממוקמות בכל רחבי הארץ וביניהן ניתן למצוא את 'בני המושבים', 'הנוער העובד והלומד', 'אחריי', 'מעשה' ועוד
גבעתיים במקום הראשון במדד הגאווה הארצי המפורסם מדי שנה על ידי האגודה למען הלהט"ב
המיזם של תנובה עם החברה למתנ"סים ועיריות, כולל תשעה מרכזים בפריפריה החברתית והגיאוגרפית של ישראל
KGM (סאנגיונג לשעבר) מחדש את השיווק בישראל של דגם ה-Torres. מנוע 1.5 טורבו עם מומנט של 28.5 קג"מ והספק מרבי של 163 כ"ס
בוחרים ב'דאונסייזינג: למכור את הבית הגדול ולעבור לדירה קומפקטית, נגישה ומעוצבת
רק כ-60% מוסדות החינוך בישראל מוגנים באופן מלא כיום. גבעתיים הפכה לעיר הראשונה והיחידה בישראל שהשלימה הגנה מלאה ותקנית על כלל מוסדות החינוך
שיכון 'קופת חולים' בגבעתיים הוא אחת השכונות הייחודיות בגבעתיים, המספרת את סיפורה של 'עיר הפועלים'. שכונה היא 'קיבוץ בעיר'
ניסן, אשר כזכור נמצא כאן לא מעט זמן, ומגיע ממשפחה טובה ומכובדת, וארץ שיצא מוניטין מצוין לתוצריה, לא זוכה כאן לעדנה מתפרצת.
"הסוד הקטן של הכדורסל הישראלי: כשיענקלה רוזן שיתף פעולה עם אריק איינשטיין בהפועל תל אביב לפני שהפך לאגדה"
סדרת כתבות שתחשוף את הסודות, הסוגיות והפרטים הנסתרים בהצעות ובהסכמים
רמת גן פלוס 132, גיליון עם יענקלה רוזן ואריק איינשטיין, אבי זילברמן שהיה חבר אמיתי ומנטור לכל מי שהכירו ה'הסחלבטיס' -הספר של תלמידי סחל"ב
המכונית החדשה מחדשת את שושלת כלי הרכב הספורטיביים והפתוחים של מותג MG הבריטי שנרכש ע"י הסינים ב-2005
תלמידי שכבת ה' בסחלב משיקים ספר פנטזיה ימי עוצר נשימה
גבעתיים תציין את חודש הגאווה תחת הכותרת: "כל גווני האהבה", כותרת אשר מביעה המחויבות העירונית לערכי השוויון, הסובלנות וקבלת האחר.
חג שבועות בפתח, והקונדיטוריות ברחבי הארץ לובשות גבינה. יצאנו לבדוק את הקולקציות החדשות לחג – וחזרנו עם בטן מלאה ולב שמח
מדד ההון האנושי של משרד הפנים בודק את תפקודן של הרשויות המקומיות במספר תחומים חיוניים
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!