05/02/2025
05/02/2025
יום רביעי, 05 בפברואר 2025

מהלך נועז מתוק-מלוח

הבמבה הפכה לגלידה והגלידה נכנסה לבמבה

בר פנזור

תרשו לי לפתוח בגילוי נאות. אני מאוד מאוד אוהבת את הגלידה של גולדה. היא קרמית וטעימה בטירוף, יש לה מתכון מנצח לגלידה משובחת והרוטב שמכסה אותה מלמעלה משנה לגמרי את כללי המשחק.

חשבתי שבקיץ החם שלנו שום דבר כבר לא יכול להפתיע אותי עד שגיליתי שרשת גולדה ובמבה אסם שילבו את הטעמים האייקונים והאהובים במוצר אחד קייצי במיוחד של הנאה ישראלית אמיתית, שבו הבמבה הפכה לגלידה והגלידה נכנסה לבמבה.

במבה השיקה מהדורה מיוחדת עם הטעם המוביל והאהוב של גולדה – במבה במילוי קרם בייגלה מלוח גולדה, כשבמקביל גולדה השיקה בסניפי הרשת שלה גלידה בטעם החטיף האהוב והנמכר –  גולדה קרם בייגלה מלוח עם במבה.  

מדובר במהלך ייחודי, נועז ואפילו "היסטורי" עבור שני המותגים שלטובת שיתוף הפעולה חולקים את הערכים והשפה שלהם עם מותג חיצוני : במבה "מאמץ" לראשונה בתולדותיו מותג אחר שאינו מבית אסם, ולוגו גולדה יופיע לראשונה על אריזת מותג שאינו שלהם. שיתוף הפעולה היצירתי בין שני המותגים בא לידי ביטוי לא רק בחיבור הטעמים, אלא גם בנראות על מדפי החטיפים ברשתות השיווק, עם אריזה נוצצת ובולטת בצבע כסף מטאלי, בדומה לשקיות הכסופות של גלידת גולדה.

ואם עכשיו בא לכם לטעום – אין בעיה! הזמינו לכם (או למישהו שבא לכם לפנק) מארז קיץ גולדה קרם בייגלה מלוח עם במבה כולל: תיק ים, קילו גלידה, צנצנת 300 גרם של בייגלה מלוח, במבה במילוי בייגלה מלוח גולדה וכמובן כוסות גביעים, כפיות ומפיות. או שפשוט תיכנסו לסופר ותרכשו לכם במבה במילוי קרם בייגלה מלוח גולדה. המלצה שלנו: את החטיף הקייצי הזה מומלץ לאכול קפוא.

שיהיה קיץ מתוק-מלוח ובעיקר כייפי!

11/18/2020

"טומי רול בר" במרכז רמת גן

מסע בין טורטיות מהודקות להמבורגרים עסיסיים באנו בגלל הטורטיות נחזור בשביל ההמבורגר אני תמיד מחפשת מנות חדשות ומעניינות למשפחה או לאירוח חברים לארוחה מקורית וכמה שמחתי לגלות את "טומי רול בר" – בעיקר כעת כשהקורונה […]
07/29/2021

עולם פטיסרי מתוק ובריא

הדיאטנית והקונדיטורית תמר שילון מציעה ב'שייפ פטיסרי' מגוון קינוחים איכותיים מבוססי חלבון וסיבים תזונתיים המותאמים לתזונה נכונה ומאוזנת. הקינוחים עשויים מחומרי גלם איכותיים ביותר
08/10/2021

חגיגה מתוקה במיוחד אצל תהילה

תהילה היא קונדיטורית נפלאה שכל קינוח יפהפה מעשה ידיה טעמו כטעם גן עדן, הבצקים פריכים, המילויים נימוחים, מתמוססים בפה ומשאירים טעם של עוד.
09/06/2020

פרלינים בעבודת יד – טעמים מעולם אחר

אמיליה שוקולד – האקדמיה הישראלית לשוקולד רונן אפללו הוא שוקולטייר ישראלי עטור זכיות בינלאומיות שהפרלינים שלו הם הדבר הכי קרוב לשלמות שאפשר לתאר. כל פרלין טעמו כטעם גן עדן, נימוח, מתמוסס בפה ומשאיר טעם של […]
12/12/2020

מהודו באהבה! נוּלה מבשלת אוכל הודי נועז, צבעוני ושמח

מהודו באהבה נוּלה מבשלת אוכל הודי נועז, צבעוני ושמח מור מילר או נוּלה בשבילכם אוהבת את המטבח כבר מילדות ומבשלת מגיל 8. לאורך השנים היא למדה טכניקות בישול מסורתיות ועכשוויות מטיולים וחוויות בארץ ובעולם וצברה […]
08/06/2020

מאיה בארץ הפלאות – אוכל אמריקאי מושחת

השפית מאיה בלום תשלח אליכם אוכל אמריקאי מושחת השנה האחרונה הכניסה לחיינו את הקורונה ואיתה את הפחמימות המושחתות, והפעם שפית רמת-גנית שתשלח לכם אוכל אמריקאי מושחת עד הבית כמו רבים מאיתנו גם מאיה בלום (30) […]
09/03/2020

לתת ביס ולהרגיש באיטליה

לתת ביס ולהרגיש באיטליה נועה חיים ודניאל צור תושבי גבעתיים הקימו את פסטה פיצ’י – פופ אפ של פסטות טריות מדהימות עם רטבים נהדרים בר פנזור שפית קונדיטורית נועה חיים (אלנה, L28 ) והשף דניאל […]
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

אל תפספסו הכתבות האהובות
חדר החדשות

"כמה טוב שבאתם הביתה"

מהאדמה שידעה את הזוועות של ה-7 באוקטובר לתקומה ולתקווה לרגל חזרת החטופים: שדה תפוחי אדמה הפך מחווה מרגשת בהובלתם של חקלאי משקי הנגב

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן