

הסטארט-אפ לג’חנונים של איתי ועדי
סיר ג’חנון שיכול לשנות בוקר שבת מהקצה אל הקצה
איתי ועדי מזור, הם זוג פודי’ס שחיפש המון זמן ג’חנון ללא מרגרינה וללא טעמי לוואי המגיעים מאיזשהו תחליף אחר. לא פעם מצאו את עצמם נמנעים מלאכול ג’חנון שקנו ביום שבת בבוקר כי השומן המזיק היה מוגזם ורגשות האשם פשוט ניצחו אותם וכך נולד המיזם שלהם לאחר אינספור ניסיונות – ג’חנון ביתי מתקתק ומלוח במידה עם חמאת קוקוס שהיא בעלת טעם ניטרלי ללא שומן מוקשה וללא שומן טראנס.

וכך הזמנו גם אנחנו את הסיר עד פתח הדלת והמתנו בקוצר רוח. בתחתית הסיר הונחו פרוסות של לחם לספוג את שאריות השומן ומעליהם כמו חיילים במסדר הונחו זה לצד זה הג’חנונים העטופים אחד אחד בשקית צלייה, והביצים הונחו מעל נייר אפיה.

ביום שישי בערב הכנסנו את הסיר לתנור לכל הלילה (12 שעות אפייה ב120-130 מעלות) עם ברכת הצלחה לאפייה טובה והלכנו לישון. בבוקר היה לג’חנון צבע עמוק וניחוח מדהים! אבל הכי הכי חשוב בסיפור הזה הוא שתבינו שהם הצליחו ליצר ג’חנון טעים שהוא לא שמן, כזה שבתוספת של הביצה החומה הנהדרת, הסחוג החריף אש ורסק עגבניות סיפק לנו ארוחת בוקר נהדרת בלי נקיפות מצפון.

ואם בא לכם להתפנק גם עם משהו מתוק – יש להם מלבי נפלא עם רוטב אדום, קוקוס ובוטנים.
סיר ג’חנון, הזמנות מתבצעות במשך השבוע
052-8085166
sir.jahnun
»» »» »» »» »» »» »»

מרץ 7, 2021
הגיע הזמן שהצרכן הישראלי יוכל ליהנות מחוויית בשר גם בארץ חוויה עוצמתית של טעמים כפי שבשר אמיתי אמור להיות אם אתם צמחונים או טבעונים, תעצרו כאן. […]
פברואר 26, 2021
העוגיות האורבניות של קופרמן איך אפשר שלא לאהוב עוגיות נימוחות, רכות ועשירות? אם יש מישהו בקהל שלא אוהב עוגיות נימוחות, רכות ועשירות, זה הזמן לעזוב את […]
פברואר 22, 2021
קרם ברולה ומלבי נפגשים בקומבינציה גלידוניות הסושי הנהדרות של מיה העולם מתחלק לשניים – אלה שאוהבים סושי ואלה שלא. אבל גם אם אתם שייכים לקבוצה השנייה, […]
פברואר 16, 2021
הסטארט אפ של העוגיות נייטקוקי, night cookie, היא חברה משפחתית של ארבעה אחים שהוקמה ב-2017 ומנוהלת כסטארט אפ. הם היו הראשונים שהשכילו להבין שיש ביקוש למשלוחים […]
פברואר 13, 2021
הולי קראק פאי ממכר כמו סם, מושחת וטעים בטירוף גילוי נאות: אני מכורה לעוגה האמריקאית הזו וזה לא מפתיע כי מדובר באחת העוגות הכי שוות שיש. […]
פברואר 13, 2021
משולש הזהב מבחן הטעימות לפורים 2021 משנכנס אדר מרבין בשמחה ואין לתאר כמה שמחה עושות לי אזני המן… עם קרמל מלוח, לוטוס או חלבה, אגוזים או […]
פברואר 13, 2021
הפתעה שווה בטירוף! את תואר המשלוח המפתיע אנחנו מעניקים לנופר בת ה-20 מרמת גן שהיא חיילת משוחררת. נופר מכינה קופסאות ניפוץ משוקולד שוות בטירוף! גם יפהפיות, […]
פברואר 8, 2021
‘הראמן של תום שמיר’ געגועים ליפן שני ביקורים ממושכים ביפן הפכו גם אותי למעריצה וחובבת אוכל ותרבות יפנית. אז דמיינו לכם כמה שמחתי לגלות, שממש כאן […]
פברואר 8, 2021
סושי. זה לא מה שחשבתם! ב’סואשי’ כל מגש הוא מיוחד, יצירת אמנות לשמה איך אני אוהבת סושי! הדגים הנאים הטריים, האורז המתקתק, המליחות של האצה, הירקות […]
פברואר 8, 2021
פסטה דלה קזה פסטה טריה של השף משה בראל מתמחה בייצור פסטה טריה על פי מסורת איטלקית רבת שנים. במפעל המשפחתי המיוחד מיוצרים מדי יום פסטה […]
למעבר למגזינים:
ל‘גבעתיים פלוס’, הקליקו כאן
ל‘רמת גן פלוס’, הקליקו כאן