16/04/2024
16/04/2024
יום שלישי, 16 באפריל 2024

מהלך נועז מתוק-מלוח

הבמבה הפכה לגלידה והגלידה נכנסה לבמבה

בר פנזור

תרשו לי לפתוח בגילוי נאות. אני מאוד מאוד אוהבת את הגלידה של גולדה. היא קרמית וטעימה בטירוף, יש לה מתכון מנצח לגלידה משובחת והרוטב שמכסה אותה מלמעלה משנה לגמרי את כללי המשחק.

חשבתי שבקיץ החם שלנו שום דבר כבר לא יכול להפתיע אותי עד שגיליתי שרשת גולדה ובמבה אסם שילבו את הטעמים האייקונים והאהובים במוצר אחד קייצי במיוחד של הנאה ישראלית אמיתית, שבו הבמבה הפכה לגלידה והגלידה נכנסה לבמבה.

במבה השיקה מהדורה מיוחדת עם הטעם המוביל והאהוב של גולדה – במבה במילוי קרם בייגלה מלוח גולדה, כשבמקביל גולדה השיקה בסניפי הרשת שלה גלידה בטעם החטיף האהוב והנמכר –  גולדה קרם בייגלה מלוח עם במבה.  

מדובר במהלך ייחודי, נועז ואפילו "היסטורי" עבור שני המותגים שלטובת שיתוף הפעולה חולקים את הערכים והשפה שלהם עם מותג חיצוני : במבה "מאמץ" לראשונה בתולדותיו מותג אחר שאינו מבית אסם, ולוגו גולדה יופיע לראשונה על אריזת מותג שאינו שלהם. שיתוף הפעולה היצירתי בין שני המותגים בא לידי ביטוי לא רק בחיבור הטעמים, אלא גם בנראות על מדפי החטיפים ברשתות השיווק, עם אריזה נוצצת ובולטת בצבע כסף מטאלי, בדומה לשקיות הכסופות של גלידת גולדה.

ואם עכשיו בא לכם לטעום – אין בעיה! הזמינו לכם (או למישהו שבא לכם לפנק) מארז קיץ גולדה קרם בייגלה מלוח עם במבה כולל: תיק ים, קילו גלידה, צנצנת 300 גרם של בייגלה מלוח, במבה במילוי בייגלה מלוח גולדה וכמובן כוסות גביעים, כפיות ומפיות. או שפשוט תיכנסו לסופר ותרכשו לכם במבה במילוי קרם בייגלה מלוח גולדה. המלצה שלנו: את החטיף הקייצי הזה מומלץ לאכול קפוא.

שיהיה קיץ מתוק-מלוח ובעיקר כייפי!

10/18/2020

העוגיות שרייצ'ל הכינה לדיויד לבסיס והפכו ללהיט

'מונסטה קוקיס' עוגיות לאוהבי מפלצות דיויד ורייצ'ל ‏הכירו לפני כארבע שנים באולפן ללימוד עברית בקיבוץ מעגן מיכאל. דיויד עלה לארץ מגואטמלה ורייצ'ל מארה"ב וכאן הפכו לידידים טובים ועברו לגור בשכנות ברמת גן. כשדיויד התגייס והיה […]
07/11/2021

לא רק פיצה!

חשבתי שבקיץ החם שלנו שום דבר כבר לא יכול להפתיע אותי עד שגיליתי שרשת גולדה ובמבה אסם שילבו את הטעמים האייקונים והאהובים במוצר אחד קייצי במיוחד
11/27/2020

חגיגת מרקמים

חגיגת מרקמים מיכל מ"מיי סוויטי", קונדיטורית בוגרת בית-ספר "בישולים" יצרה קולקציית סופגניות מהממת, מענגת וטעימה והיא זוכה אצלינו בפרס הבצק המצטיין! הבצק של הסופגניות הוא רך, קליל ואוורירי כאילו לא פגש שמן מימיו, הגודל שלהן […]
07/21/2021

המרענן הרשמי של הקיץ בגלסרי האוסטרי "שטפן"

חשבתי שבקיץ החם שלנו שום דבר כבר לא יכול להפתיע אותי עד שגיליתי שרשת גולדה ובמבה אסם שילבו את הטעמים האייקונים והאהובים במוצר אחד קייצי במיוחד
09/11/2021

אלמוג תשזור עבורכם סידור פרחים צבעוני ומיוחד

הקיץ הגיע שוב, הטמפרטורות בחוץ עולות, וצריך מנות שיעשו לנו קצת קריר בלב (אם לא בפה). מה מתחשק? אז ככה, מתחשק לאכול מנות קלילות, צבעוניות, ואולי אפילו מצננות. קבלו את מצעד המנות הכי מתאימות
12/12/2020

מהודו באהבה! נוּלה מבשלת אוכל הודי נועז, צבעוני ושמח

מהודו באהבה נוּלה מבשלת אוכל הודי נועז, צבעוני ושמח מור מילר או נוּלה בשבילכם אוהבת את המטבח כבר מילדות ומבשלת מגיל 8. לאורך השנים היא למדה טכניקות בישול מסורתיות ועכשוויות מטיולים וחוויות בארץ ובעולם וצברה […]
02/16/2021

הסטארט אפ של העוגיות

הסטארט אפ של העוגיות נייטקוקי, night cookie, היא חברה משפחתית של ארבעה אחים שהוקמה ב-2017 ומנוהלת כסטארט אפ. הם היו הראשונים שהשכילו להבין שיש ביקוש למשלוחים מתוקים של עוגיות חמות והיום הם חולשים על אימפריה. […]
12/28/2020

צ׳אפובורגר – הפצצה החדשה בעולם ההמבורגרים

צ׳אפובורגר – הפצצה החדשה בעולם ההמבורגרים חורף וגם סגר, ולכן כולנו תקועים בבית. כמה שמחנו לגלות שיש המבורגר חדש בעיר ולא סתם המבורגר אלא כזה שמכין השף ג'לאל סלאם (טוטו, חדר אוכל) במטבח הרפאים של […]
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

אל תפספסו הכתבות האהובות
המומחית רוית סיני

האם הכל כלול? חלק 1

הסיסמה הנפוצה בהתחדשות עירונית היא שהבעלים אינם משלמים דבר והכל הוא על חשבון היזם – זה כמובן תלוי בסעיפים הקטנים של ההסכם המשפטי שיחתם לבסוף מול היזם.

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן