תרשו לי לפתוח בגילוי נאות. אני מאוד מאוד אוהבת את הגלידה של גולדה. היא קרמית וטעימה בטירוף, יש לה מתכון מנצח לגלידה משובחת והרוטב שמכסה אותה מלמעלה משנה לגמרי את כללי המשחק.
חשבתי שבקיץ החם שלנו שום דבר כבר לא יכול להפתיע אותי עד שגיליתי שרשת גולדה ובמבה אסם שילבו את הטעמים האייקונים והאהובים במוצר אחד קייצי במיוחד של הנאה ישראלית אמיתית, שבו הבמבה הפכה לגלידה והגלידה נכנסה לבמבה.
במבה השיקה מהדורה מיוחדת עם הטעם המוביל והאהוב של גולדה – במבה במילוי קרם בייגלה מלוח גולדה, כשבמקביל גולדה השיקה בסניפי הרשת שלה גלידה בטעם החטיף האהוב והנמכר – גולדה קרם בייגלה מלוח עם במבה.
מדובר במהלך ייחודי, נועז ואפילו "היסטורי" עבור שני המותגים שלטובת שיתוף הפעולה חולקים את הערכים והשפה שלהם עם מותג חיצוני : במבה "מאמץ" לראשונה בתולדותיו מותג אחר שאינו מבית אסם, ולוגו גולדה יופיע לראשונה על אריזת מותג שאינו שלהם. שיתוף הפעולה היצירתי בין שני המותגים בא לידי ביטוי לא רק בחיבור הטעמים, אלא גם בנראות על מדפי החטיפים ברשתות השיווק, עם אריזה נוצצת ובולטת בצבע כסף מטאלי, בדומה לשקיות הכסופות של גלידת גולדה.
ואם עכשיו בא לכם לטעום – אין בעיה! הזמינו לכם (או למישהו שבא לכם לפנק) מארז קיץ גולדה קרם בייגלה מלוח עם במבה כולל: תיק ים, קילו גלידה, צנצנת 300 גרם של בייגלה מלוח, במבה במילוי בייגלה מלוח גולדה וכמובן כוסות גביעים, כפיות ומפיות. או שפשוט תיכנסו לסופר ותרכשו לכם במבה במילוי קרם בייגלה מלוח גולדה. המלצה שלנו: את החטיף הקייצי הזה מומלץ לאכול קפוא.
שיהיה קיץ מתוק-מלוח ובעיקר כייפי!




בעלי דירות בנכסים שנפגעו מטילים ונמצאים במתחמים שהוכרזו לשיקום יוכלו לקבל את השומות שערך השמאי הממשלתי הראשי, ולבחור בחלופת ה-Buyout – קבלת תמורה כספית עבור זכויותיהם, במקום להמתין להקמת דירה חדשה במסגרת פרויקט השיקום.

״כשאנו עומדים בפינת רחוב ספיר ברמת גן, על התפר, שבין שטחי אוניברסיטת בר-אילן, שיבא ורמת אפעל, המפגש עם השלט אינו רק פרק בהיסטוריה. הוא שיעור חשוב בתכנון עירוני ובזיכרון מרחבי״

"צוואה היא לא רק מסמך משפטי ואנשים אינם מורישים רק כסף או דירה. הם מורישים גם סיפור, תחושה ומסר אחרון ליקיריהם ואהובי ליבם"

באירוע הריסה שקיימה אביב מליסרון, יצא לדרך שלב נוסף בפרויקט ההתחדשות: שני מגדלים בני 24 קומות כבר בדרך, ובהמשך יוקמו עוד מגדלים עם כ־1,500 דירות. אחד האזורים המוחלשים בגבעתיים עומד להפוך לשכונה חדשה – והאם השינוי ישנה גם את מעמדה של הסביבה בעיר?

מגזין רמת גן פלוס 146 גרסת הדפדוף האינטראקטיבית הקליקו על המודעות שבמגזין למידע רלבנטי נוסף המגזינים ספריית המגזינים עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום! עשו

מגזין 146 גרסת דפדוף אינטראקטיבית הקליקו על המודעות שבמגזין למידע רלבנטי נוסף חזרה לאתר המגזינים ספריית המגזינים עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום! עשו מנוי

הבניין, בן 9 קומות, תוכנן עם שתי כניסות נפרדות – האחת משדרות סמאטס והשנייה מרחוב ויצמן

מ-86 ל-320 דירות: מגדל בן 49 קומות בדרך למתחם המתמיד ברמת גן, איך הוא ישתלב ברחוב הצר והעמוס?

שופט בית המשפט העחיון אלכס שטיין קובי בפסק דין תקדימי כי רוכשי דירה אינם מאבדים את זכותם לפיצוי בגין ליקויים רק משום שלא אפשרו לקבלן לתקנם, אך הדבר עשוי להשפיע על גובה הפיצוי

אלפים פקדו את פסטיבל הבירה בפארק גבעתיים
האירוע התקיים אתמול, ב-20 באוגוסט, החל מהשעה 18:00 ועד חצות, בפארק גבעתיים

חתמתם על הסכם התחדשות עירונית? בגבעתיים וברמת גן עשויות לחלוף שנים בין חתימת ההסכם למימוש הפרויקט. בינתיים הבניין ממשיך להתיישן, התקלות מצטברות, והשאלה מי אחראי לתחזוקה ולתיקונים הופכת בוערת יותר

שוק הדירות מתאושש? סקירת אגף הכלכלן הראשי במשרד האוצר מצביעה על זינוק של כ-50% במספר העסקאות לעומת יוני אשתקד. בת"א, גבעתיים ור"ג התמונה מורכבת
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


