17/04/2025
17/04/2025
יום חמישי, 17 באפריל 2025

מקדונלד'ס בפיתה

בר פנזור

מקדונלד'ס ישראל מציעה לראשונה בעולם, לצד התפריט המוכר, את אוכל הרחוב האהוב על הישראלים: פלאפל, קבב או קריספי צ׳יקן במיני פיתה עם טחינה, ירקות וחמוצים.

בצהרי היום, בהתלהבות גדולה יצאנו לטעום את המנות החדשות. בעודנו ממתינים בציפיה דרוכה לפיתות החדשות, פגשנו את מנהל האיזור שרון אלמקייס שהסביר פנים ובאדיבות ונחמדות אין קץ הוציא והציג לנו את המנות. נשנשנו בתיאבון רב מהמק נאגטס החריפים החדשים שמסתמנים כהצלחה מסחררת! גם חמים ופריכים בטירוף, גם טעימים וגם חריפים. טבלנו ברטבים השונים ולא יכולנו לעצור…

ואז הגיעה נבחרת מנות הרחוב החדשות והפעם בטוויסט מקומי ואהוב – מנה "בפיתה". במהלך הזה מקדונלד'ס ישראל בעצם מחזירה למדפים את המק קבב והמק פלאפל שהפכו לדי פופולריים לפני כעשור.

התחלנו עם הקריספי צ'יקן שהיה מצוין ובליווי של ירקות טריים והחמוצים המוכרים של מקדונלד'ס, בהחלט אחלה של מנה. מנת הקבב היתה טעימה מאוד אבל מצאנו שהיא דומה קצת יותר מדי להמבורגר. הפלאפל היה שיחוק אמיתי! כדורים נימוחים זהובים מבחוץ וירוקים מבפנים, בדיוק מה שעושה פלאפל לטוב וטעים. כל הטוב הזה מוגש עם טחינה בסמיכות הרצויה, ירקות טריים וחמוצים. פשוט ונפלא!

עבור מקדונלד'ס מדובר בפעם הראשונה בה הרשת מכניסה מנות בפיתה לתפריט באופן קבוע, גם בארץ וגם בעולם, וזה בהחלט שינוי מרענן שמוסיף אפשרויות ומגוון למי שלא רוצה לאכול המבורגר.

11/09/2020

טרנד חדש כבר כאן: חלה עם שניצל דק ותוספות

הסנדוויץ׳ של ABBA שמשגע את הרשת מאמה מיה! חלה טרייה עם שניצל, חצילים ומטבוחה כולנו מכורים לטרנדים של אינסטגרם וכל כמה שבועות מגיע איזה מאכל פוטוגני תורן וכובש לנו את הפיד. דמיינו לכם חלה מתוקה […]
11/18/2020

"טומי רול בר" במרכז רמת גן

מסע בין טורטיות מהודקות להמבורגרים עסיסיים באנו בגלל הטורטיות נחזור בשביל ההמבורגר אני תמיד מחפשת מנות חדשות ומעניינות למשפחה או לאירוח חברים לארוחה מקורית וכמה שמחתי לגלות את "טומי רול בר" – בעיקר כעת כשהקורונה […]
01/04/2022

מוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה

במוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה בר פנזור האהבה שלנו לאוכל איטלקי הביאה אותנו ביום חורפי מעונן להזמין את מנות הרחוב החדשות של מוצ'ה. אחרי הצצה בתפריט, המשימה הושלמה, ההזמנה בוצעה ומהר מאוד הגיע השליח עם […]
11/24/2020

לגלות את אמריקה עם החטיפים של עמית

לגלות את אמריקה עם החטיפים של עמית טעים ומיוחד שהיא מכינה לבד, מחומרי גלם סופר איכותיים ובלי חומרים משמרים איך אני זקוקה לאיזו חופשה קצרה – לא משהו גדול, רק מנוחה לגוף ולנפש, קצת נופים, […]
11/27/2020

חגיגה אלגנטית

חגיגה אלגנטית עדי כהן היא קונדיטורית נפלאה שתאפה עבורכם מגש של מיני דונטאס יפהפיים ואלגנטיים. דונאט או בעברית סופגנית חישוק (באנגלית: Doughnut) הוא בלילה או עיסה מתוקה המטוגנת בשמן עמוק אבל עדי אופה אותם וכך […]
01/01/2022

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה בר פנזור מלי פרשקר היא הבעלים של "קרייבס" והיא מייצרת שוקולדים משמחים ומרגשים. היא הגיעה לעולם השוקולד מעולם הקונדיטוריה ועיצוב העוגות. לאחר שעשתה קורס שוקולד ב"אסטלה", החלה בייצור פרליני אספרסו […]
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

אל תפספסו הכתבות האהובות
כתבות השער

מכס השיפוט לכס הספרות

לימור מרגולין-יחידי היא שופטת בדימוס, סופרת, מחזאית ודוקטורנטית לאנתרופולוגיה ● זוכת פרס ע"ש יצחק רבין למחקרי שלום, פיוס ושיתופי פעולה בין יהודים-ערבים ● נבחרה לפרויקט "מאה שנים, מאה נשים"

קראו עוד»
מגזין רמת גן פלוס

מגזין רמת גן פלוס 130

גיליון חגיגי המביא את רוח הפסח, ובמרכזו משאל בקרב מובילים בתחומם על החירות האישית ומנהגי החג שלהם. הכי חשוב שכל החטופים יזכו לחירות וישובו למשפחותיהם

קראו עוד»
מגזין גבעתיים פלוס

מגזין גבעתיים פלוס 130

גיליון חגיגי המביא את רוח הפסח, ובמרכזו משאל בקרב מובילים בתחומם על החירות האישית ומנהגי החג שלהם. הכי חשוב שכל החטופים יזכו לחירות וישובו למשפחותיהם

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן