05/02/2025
05/02/2025
יום רביעי, 05 בפברואר 2025

מקדונלד'ס בפיתה

בר פנזור

מקדונלד'ס ישראל מציעה לראשונה בעולם, לצד התפריט המוכר, את אוכל הרחוב האהוב על הישראלים: פלאפל, קבב או קריספי צ׳יקן במיני פיתה עם טחינה, ירקות וחמוצים.

בצהרי היום, בהתלהבות גדולה יצאנו לטעום את המנות החדשות. בעודנו ממתינים בציפיה דרוכה לפיתות החדשות, פגשנו את מנהל האיזור שרון אלמקייס שהסביר פנים ובאדיבות ונחמדות אין קץ הוציא והציג לנו את המנות. נשנשנו בתיאבון רב מהמק נאגטס החריפים החדשים שמסתמנים כהצלחה מסחררת! גם חמים ופריכים בטירוף, גם טעימים וגם חריפים. טבלנו ברטבים השונים ולא יכולנו לעצור…

ואז הגיעה נבחרת מנות הרחוב החדשות והפעם בטוויסט מקומי ואהוב – מנה "בפיתה". במהלך הזה מקדונלד'ס ישראל בעצם מחזירה למדפים את המק קבב והמק פלאפל שהפכו לדי פופולריים לפני כעשור.

התחלנו עם הקריספי צ'יקן שהיה מצוין ובליווי של ירקות טריים והחמוצים המוכרים של מקדונלד'ס, בהחלט אחלה של מנה. מנת הקבב היתה טעימה מאוד אבל מצאנו שהיא דומה קצת יותר מדי להמבורגר. הפלאפל היה שיחוק אמיתי! כדורים נימוחים זהובים מבחוץ וירוקים מבפנים, בדיוק מה שעושה פלאפל לטוב וטעים. כל הטוב הזה מוגש עם טחינה בסמיכות הרצויה, ירקות טריים וחמוצים. פשוט ונפלא!

עבור מקדונלד'ס מדובר בפעם הראשונה בה הרשת מכניסה מנות בפיתה לתפריט באופן קבוע, גם בארץ וגם בעולם, וזה בהחלט שינוי מרענן שמוסיף אפשרויות ומגוון למי שלא רוצה לאכול המבורגר.

12/05/2021

Gallato Patisserie – חגיגה פריזאית

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע!חג טעים ושמח!
02/08/2021

איטליה על קצה המזלג

פסטה דלה קזה פסטה טריה של השף משה בראל מתמחה בייצור פסטה טריה על פי מסורת איטלקית רבת שנים. במפעל המשפחתי המיוחד מיוצרים מדי יום פסטה קצרה וארוכה, רביולי במילויים שונים, ניוקי, רטבים ועוד המון […]
09/25/2021

חלומות הופכים למציאות

חלומות הופכים למציאות בחנות של הולה בגבעתיים תוכלו לקנות את כל אביזרי המסיבה והאירוח שתוכלו לחלום עליהם: גימיקים וזוהרים, קישוטים, בלונים יפהפיים, כלים חד פעמיים מרהיבים, כלי הגשה, ממתקים, דפים אכילים, מוצרי אפייה, מתנות לאורחים, […]
11/27/2020

חגיגה מתוחכמת

חגיגה מתוחכמת שגיב מלול הוא שף קונדיטור שפתח פטיסרי וקרא לה על שם בתו ליאן. הסופגניות שלו מעולות וזכו אצלינו לצל"ש, כאלה שענו על כל הציפיות! גודל אידיאלי, בצק אוורירי כמו ענן, מפוצצות במילוי מתוחכם […]
11/27/2020

חגיגת בריושים

חגיגת בריושים ליאה דביר פיצחה את הסוד לסופגנייה המושלמת שעשויה מבצק בריוש ואפויה בתנור וכך אפשר ליהנות בלי נקיפות מצפון. למי שעדיין מעדיף את הסופגניה בגירסה המקובלת ניתן להזמין אצלה גם סופגניות מטוגנות. בתוך בצק […]
01/22/2021

הקוקטיילים הצבעוניים המבוקבקים של גבי גרשטור יוצרים חוויה מושלמת

הקוקטיילים הצבעוניים המבוקבקים של גבי גרשטור יוצרים חוויה מושלמת עוד סגר, ועוד סגר. עוד ימים בבית בהם העבודה והזמן החופשי מתערבבים זה בזה, אין בילויים ואין אירועים חברתיים. תקופה מבאסת. אז מה ישמח לבב אנוש? […]
08/10/2021

חגיגה מתוקה במיוחד אצל תהילה

תהילה היא קונדיטורית נפלאה שכל קינוח יפהפה מעשה ידיה טעמו כטעם גן עדן, הבצקים פריכים, המילויים נימוחים, מתמוססים בפה ומשאירים טעם של עוד.
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

אל תפספסו הכתבות האהובות
חדר החדשות

"כמה טוב שבאתם הביתה"

מהאדמה שידעה את הזוועות של ה-7 באוקטובר לתקומה ולתקווה לרגל חזרת החטופים: שדה תפוחי אדמה הפך מחווה מרגשת בהובלתם של חקלאי משקי הנגב

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן