איך אני אוהבת סושי! הדגים הנאים הטריים, האורז המתקתק, המליחות של האצה, הירקות החתוכים דק – ארוחה טעימה, קלילה ומתוחכמת. מה יכול להיות יותר טוב מזה? או, השבוע גיליתי שהסושי של סואשי, הוא יותר טוב מזה. דמיינו את כל מה שטוב בסושי, תכפילו במיליון, וקיבלתם את סואשי.
דור ושחר, הבעלים, השפים והמקימים של סואשי, רוויי ניסיון בסצינת הקולינריה הישראלית, ובאוכל אסיאתי וסושי בפרט. הם הכירו במסעדה של שגב, מצאו את עצמם ללא עבודה בתקופת הקורונה, חיפשו איך אפשר לחדש בסצינת האוכל הישראלית והחליטו להקים עסק משלהם. ״אני צריך להגיד תודה לכל האנשים שאמרו לנו ‘לא’ כי הם הסיבה שעשינו זאת בעצמנו״, הם מספרים לנו, ותאמינו לי, איזה מזל שהם הרימו את הכפפה.
“רצינו להביא לארץ בשורה חדשה לעולם הסושי, מבחינת הצבעים המרקם וכמובן שבטעם. הלקוחות פשוט מזמינים מגש וסומכים עלינו בעיניים עצומות ואנחנו מתייחסים כמובן להעדפות הקולינריות ביצירת המגש (צמחונות, טבעונות וכו׳)” מסביר שחר.
“השאיפה שלנו זה להמשיך לגדול ולהתפתח לרשת ארצית וגם בינלאומית! אנחנו לא מתביישים להגיד את זה” מוסיף דור.
בסואשי כל מגש הוא אחר ומיוחד, יצירת אמנות לשמה! שורות שורות של רולים יפהפיים, צבעוניים, יצירתיים והכי חשוב – טעימים. אז מה היה לנו שם – רולים עם סלמון נא, סלמון אפוי וטונה, רול יפהפה עם טופו וטוביקו בצבע ירוק בקבוק שהוא טבעוני ומיוצר במיוחד בשבילם מאצות ובמגוון צבעים. על כולם התעלה הרול העשיר והיוקרתי שהיה עטוף בפרוסות מלפפון דקות, ללא אורז, עם פרוסות פיטריות כמהין.
המגשים של סואשי הם הרבה יותר מסושי, הם לגמרי יצירת אומנות – הצבעוניות, ההגשה, הדיוק והטעם. פשוט תענוג, כזה שממש, אבל ממש, לא כדאי לכם לוותר עליו.
תפריט והזמנות:
למעבר למגזינים:
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!