11/07/2025
11/07/2025
יום שישי, 11 ביולי 2025

זו הייתה השנה שהייתה

סיכום שנת 2021 בפלוס תקשורת

אשת החדשות – דניאל רוט אבנרי

"אני חיה, נושמת וחולמת את העבודה שלי"

עומדת בחזית המאבק בקורונה – ד"ר לימור דרורי הרישנו

"הקורונה היא אירוע היסטורי שבו ניתנת לי ההזדמנות להוות גורם מוביל ומשפיע"

חיים במציאות וירטואלית – ערן סורוקה

מנהל שיווק בחברת הבינה השיחתית CoCoHub ופרשן ומגיש בשידורי ה-NBA של ערוץ הספורט בלילה

כוכב הרשת – יועד דץ

חתום עם חבריו על ערוץ היוטיוב הכי מצליח בארץ, מצלם ולוגים שכבשו כבר למעלה מ- 400 אלף עוקבים

מצויינות לאורך כל הדרך – ד"ר דקלה עפרון

ממחקר במעבדת הסרטן לניהול תכנית אלפא במכון ויצמן

הבשורה המהפכנית בתחום הנדל"ן  – אדם גורל

"אני עוזר לאנשים להפוך עסקאות מורכבות לנעימות, פשוטות ומשתלמות"

מומחה לנוירולוגיה – ד"ר אופיר קרת

"אני שואף להקים מכון מחקר וטיפול בחולי אלצהיימר בישראל"  

הספורטאי של השנה – הקשת איתי שני

לאחר ההצלחה באולימפיאדת טוקיו, זכה במדליית ארד בתחרות ברלין הפתוחה

איש תיאטרון, משורר ומספר סיפורים –  יוסי אלפי

חגיגות המאה לגבעתיים החלו בפסטיבל מספרי סיפורים

אשת הקולנוע – נועה דולברג

"כל אחד רוצה לדעת מאיפה הוא בא"

המדריך לעיסקת נדל"ן מוצלחת – גיא דהאן ושון שמילוביץ'

"המטרה שלנו היא לעזור לאנשים בעסקה הגדולה ביותר בחייהם בעזרת הידע והכלים שלנו"

הטייל הנצחי – יוסף ג'קסי ג'קסון

"הייתי במאות מקומות על פני הגלובוס וחזרתי בחיים"

קונכיית הגורל –  טלי אטדג'י

"אני חירשת וזהו. אבל אני יכולה לעשות הכל, לכתוב. לאכול. לאהוב."

סיכום שנה – רן קוניק ראש העיר גבעתיים

יש לנו עיר נהדרת, לא תמיד אנו זוכרים זאת, בשביל זה אני פה, להזכיר זאת יום אחרי יום."

כתבות השער

כתבות השער במגזינים 'גבעתיים פלוס' ו'רמת גן פלוס'. הסיפורים הכי מעניינים ומרגשים עם תושבי האזור.

תוכלו להתעדכן בסיפורים אישיים שכיף לקרוא, המשפיעים והמשפיעות לטובה, מדריכי אופנה ואוכל, יחסים ומשפחה, אקטואליה מקומית וספורט, גמלאים ושורדי השואה, רכילות וצרכנות, בנקאות ומסחר ועוד

עוד כתבות
07/08/2025

חומת האש של גבעתיים ורמת גן: מסע אל לב האש

השיחה עם טפסר משנה אבי קורדובה, מפקד כבאות והצלה בגבעתיים ורמת גן, בה חשף את האתגרים, ההכנות והמחויבות של לוחמי האש, התקיימה לפני מלחמת 'עם כלביא' כאשר איש לא צפה שבקרוב יידרשו לוחמי האש הללו להפגין את מקצועיותם ומסירותם בתנאי לחימה אמיתיים
Shape
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אולי יעניין אותך
01/05/2023

חוששים מהאלימות הגוברת? איך תהיו אחראים לעצמכם, לבריאותכם ולשלמותכם

האלימות ברחובות מדאיגה? איך תהיו אחראים לעצמכם, לבריאותכם ולשלמותכם היבטים פרקטיים בהגנה עצמית לנשים, וגם לגברים רמי ששון שתפו: בזמנים אלו, הסטטיסטיקה והתקשורת מביאים לידיעתנו, כי מידת האלימות כנגד נשים גוברת, ומקרי האונס בפרט. די […]
08/08/2021

רוצים לראות יותר טוב מ-6/6?

קיראו עד הסוף! בדיקת עיניים על ידי האופטומטריסט הכי מקצועי בעולם ללא המכשור הכי מתקדם שקיים לא תניב תוצאה והתאמה מושלמת לשמירה על בריאות עיניכם. חברות מובילות בתחום הראייה, עדשות ומכשור רפואי בעולם ביצעו מחקרים […]
01/31/2023

טו בשבט הגיע מה חדש על השולחן?

טו בשבט הגיע מה חדש על השולחן? בר פנזור חגיגת טעמים ומרקמים הקליקו כאן מהטבע אל השולחן הקליקו כאן חזרה המדריך להזמנות 01/21/2021     פאן באן – ארוחת באנים מנצחת בפחות מ-15 דקות פאן […]

המדריך להזמנות

02/28/2021

עוגיית "קוקייה" – הטעם המופלא של אמסטרדם מבלי לצאת מהארץ

עוגיית "קוקייה"  הטעם המופלא של אמסטרדם מבלי לצאת מהארץ הטעם המפורסם של עוגיות אמסטרדם – כעת גם אתם יכולים להזמין לכם משלוח של עוגיות "קוקייה" וליהנות! רותם וסער מתיתיהו, אחים מקריית אונו התמכרו לטעם המופלא […]
01/11/2021

ללושה – אפייה ביתית מדוייקת

לטעום. להתרגש. ליהנות. 'ללושה' – אפייה ביתית מדוייקת אם אתם משוגעים על עוגיות שוקולד צ׳יפס, עוגיות קריספיות עם תוספות מושחתות כמו כדור פררו רושה, קוביות קינדר, עוגיות לוטוס, מרשמלו קטנים או בייגלע מצופה שוקולד, אז […]
11/03/2020

סוף סוף מצאנו אוכל הודי ביתי אותנטי טעים

תבשילים הודים מהמטבח של פרוז עד הבית נאיה ופרוז אוהבים יצירתיות, אוכל ומה שבניהם הגיע הזמן לאוכל האמיתי, כזה שמתבשל במטבח ממתכונים שעברו מפה לאוזן במשפחה במשך דורי דורות. כמה שמחנו לגלות את Taste of […]
09/13/2022

הכירו את ה-Upper Market חווית אוכל רחוב אורבנית

הכירו את ה- Upper Marketחווית אוכל רחוב אורבנית בר פנזור ביום חמישי בצהרי היום, לאחר שהרעב הכריע אותנו, החלטנו לצאת לאכול במתחם האוכל החדש של גבעתיים במגדל השחר. אין לתאר את ההפתעה שחווינו – חלל […]
10/05/2021

רעבים ובא לכם להתמכר?

חשבתי שבקיץ החם שלנו שום דבר כבר לא יכול להפתיע אותי עד שגיליתי שרשת גולדה ובמבה אסם שילבו את הטעמים האייקונים והאהובים במוצר אחד קייצי במיוחד
12/05/2021

Gallato Patisserie – חגיגה פריזאית

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע!חג טעים ושמח!
08/11/2021

ארץ הממתקים של עדי

ארץ הממתקים של עדי אם אי פעם חלמתם להגיע לארץ הממתקים, עכשיו אתם יכולים לעשות את זה! "ממתקים של פעם" הוא מפעל בוטיק בהרצליה שבו רוקחת עדי ממתקים מדי יום בעבודת יד, לפי שיטות בישול […]
07/11/2021

לא רק פיצה!

חשבתי שבקיץ החם שלנו שום דבר כבר לא יכול להפתיע אותי עד שגיליתי שרשת גולדה ובמבה אסם שילבו את הטעמים האייקונים והאהובים במוצר אחד קייצי במיוחד
12/28/2020

צ׳אפובורגר – הפצצה החדשה בעולם ההמבורגרים

צ׳אפובורגר – הפצצה החדשה בעולם ההמבורגרים חורף וגם סגר, ולכן כולנו תקועים בבית. כמה שמחנו לגלות שיש המבורגר חדש בעיר ולא סתם המבורגר אלא כזה שמכין השף ג'לאל סלאם (טוטו, חדר אוכל) במטבח הרפאים של […]
10/17/2020

איזה כיף שבמקרה נתקלתי במארזים המושקעים והמדהימים האלו

'משהו בקטנה' המארז האולטימטיבי  סופ"ש, סגר, ואני מחפשת איזה משלוח מגניב שיגרום לנו להרגיש בבילוי או בחופשה. את האופציות בוולט אני כבר מכירה בעל-פה, בתן ביס כבר ניסיתי הכל, ובאופן כללי בא לי משהו בניחוח […]
09/04/2020

לתת ביס ולהרגיש באיטליה

לתת ביס ולהרגיש באיטליה נועה חיים ודניאל צור תושבי גבעתיים הקימו את פסטה פיצ’י – פופ אפ של פסטות טריות מדהימות עם רטבים נהדרים בר פנזור שפית קונדיטורית נועה חיים (אלנה, L28 ) והשף דניאל […]
12/25/2020

באיזו רשת באזור תמצאו את הפיצה הטובה מכולן?

באיזו רשת באזור תמצאו את הפיצה הטובה מכולן? המאכל האיטלקי המחבר בצק שמרים מרודד כהלכה, רוטב עגבניות משובח וגבינת מוצרלה מגורדת הפך לאחד מהפופולריים בכל העולם. כל כך פשוט אבל גם כל כך מורכב. אז […]
01/01/2022

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה בר פנזור מלי פרשקר היא הבעלים של "קרייבס" והיא מייצרת שוקולדים משמחים ומרגשים. היא הגיעה לעולם השוקולד מעולם הקונדיטוריה ועיצוב העוגות. לאחר שעשתה קורס שוקולד ב"אסטלה", החלה בייצור פרליני אספרסו […]

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן