28/03/2024
28/03/2024
יום חמישי, 28 במרץ 2024
המדריך להזמנות
מוכנים לפחמימה הכי לוהטת בעיר?!

כך נולד הברעצל של עדי ואלעד

האהבה של אלעד לבצקים נולדה כבר לפני שני עשורים. במהלך השנים הוא עבד בקונדיטוריה הכיר חומרי גלם רבים ולמד טכניקות וחידושים, החיבור הטבעי למוצרי הגלם הבסיסיים והאיכותיים תמיד היה חזק יותר בעיניו מכל טרנד.
ואז כשהקורונה הובילה רבים מאיתנו לבלות שעות נוספות במטבח ולחפש טעמים חדשים, יצאו בני הזוג עדי ואלעד כחלון מראשון לציון לחל"ת. הם ניצלו את הזמן והצליחו לפצח אצלם במטבח הביתי את הסוד של הבצק על פי המקור הגרמני ובחרו להוסיף לו טעמים מקומיים.
מקורו של הפרעצל, כעך הסודה, בעיר נירנברג שבדרום גרמניה. בבוואריה הכנת פרעצל תפוח וגמיש נחשבת לאומנות ופסלוני עץ של כעכים תלויים כאות כבוד מעל דלתות מאפיות זה מאות שנים.
וכך אחרי הרבה מאוד עבודה (וקמח), תיקונים, שיפורים ושדרוגים, התקבלו ברעצלים ביתיים, ייחודיים, איכותיים וטריים שנאפים כל יום באהבה רבה.

פרסנו מפה משובצת על השולחן, סידרנו גבינות, ירקות, חמאה וריבות וחיכינו לכוכבות של האירוע – לחמניות הברעצל. הלחמניות היפהפיות, העגולות והתפוחות הגיעו מסודרות כמו דוגמניות בקופסאות מהונדסות וכשהמכסה הוסר אין לתאר את הריח שפשט בכל הבית, ריח של מאפיה משובחת.
הן השתלבו בארוחה שלנו לתפארת. טעמנו את כולן והתקשנו להחליט איזו הכי מוצלחת – לחמניות שום-פרמזן, עם פפריקה מעושנת, עם פרג, עם עשבי תיבול ולחמניות מהממות בצבע סגול עם סלק, וגם את הבייגל עם המזרה הנדיב ביותר של שומשום, מלח, בצל ופרג מה שמכונה Everything Bagel. טעים טעים.
ואז הגענו לגירסת המתוקים! בצענו ברעצלים עם קרמל ואגוזים, פקאן-וניל וקרם פטיסייר, פשוט וואו. לא עמדנו בפיתוי ונשנשנו הר של מיני ברעצלים 'רפאלו' עם קוקוס, אחד ועוד אחד ואחרון ודי! פשוט אי אפשר היה לעמוד בפיתוי.
יש מגוון מארזים מלוחים/מתוקים בהרכבים שונים 40-110 ₪ כשהדגש הוא על חומרי גלם איכותיים וטריים, אפייה יומיומית שנעשית בעבודת יד ואריזות איכותיות ומושקעות (ניתן לשמור בקירור ולחמם במשך שבוע). הם מגיעים לרמת גן וגבעתיים פעמיים/שלוש בשבוע בהתאם להזמנות, ניתן להזמין באופן אישי עם משלוח הביתה או להתארגן יחד לרכישה קבוצתית.

הברעצל

המדריך להזמנות
10/30/2020

העוגיות הצבעוניות שגונבות את ההצגה

העוגיות הצבעוניות של ויולט ומיכל יגרמו לכולם לחייך לפני ארבע שנים בסטודיו קטן בכפר סבא הקימו ויולט ומיכל בוטיק המתמחה בעוגיות רויאל אייסינג. העסק נולד מתוך אהבה לעולמות האפיה, היצירה והרצון לחבור לאירועים הקטנים המשמחים […]
02/08/2021

איטליה על קצה המזלג

פסטה דלה קזה פסטה טריה של השף משה בראל מתמחה בייצור פסטה טריה על פי מסורת איטלקית רבת שנים. במפעל המשפחתי המיוחד מיוצרים מדי יום פסטה קצרה וארוכה, רביולי במילויים שונים, ניוקי, רטבים ועוד המון […]
06/24/2021

לאכול בגבעתיים ולהרגיש בפאריז

בין הבולנז'רי לפטיסרי של נורית לאכול בגבעתיים ולהרגיש בפאריז The Pastry Box היא קונדיטוריה בסגנון צרפתי של הקונדיטורית נורית צ'יטיאת המציעה מגוון מאפים צרפתיים, עוגות (שמרים, מוס, ראווה), לחמי מחמצת מיוחדים בטעמים (פרמזן, בזיליקום, קצח […]
08/11/2021

ארץ הממתקים של עדי

ארץ הממתקים של עדי אם אי פעם חלמתם להגיע לארץ הממתקים, עכשיו אתם יכולים לעשות את זה! "ממתקים של פעם" הוא מפעל בוטיק בהרצליה שבו רוקחת עדי ממתקים מדי יום בעבודת יד, לפי שיטות בישול […]
11/27/2020

חגיגה אלגנטית

חגיגה אלגנטית עדי כהן היא קונדיטורית נפלאה שתאפה עבורכם מגש של מיני דונטאס יפהפיים ואלגנטיים. דונאט או בעברית סופגנית חישוק (באנגלית: Doughnut) הוא בלילה או עיסה מתוקה המטוגנת בשמן עמוק אבל עדי אופה אותם וכך […]
01/01/2022

הקינוח עם הטוויסט שעלה מאוסטרליה

שרית ענוים לקחה את הקינוח האוסטרלי הקלאסי – ה'למינגטון' והפכה אותו לישראלי למהדרין
01/22/2021

הקוקטיילים הצבעוניים המבוקבקים של גבי גרשטור יוצרים חוויה מושלמת

הקוקטיילים הצבעוניים המבוקבקים של גבי גרשטור יוצרים חוויה מושלמת עוד סגר, ועוד סגר. עוד ימים בבית בהם העבודה והזמן החופשי מתערבבים זה בזה, אין בילויים ואין אירועים חברתיים. תקופה מבאסת. אז מה ישמח לבב אנוש? […]
01/20/2021

אם אי אפשר ללכת לנגב חומוס אצל חיים נביא את החומוס של חיים הביתה

אם אי אפשר ללכת לנגב חומוס אצל חיים נביא את החומוס של חיים הביתה בשביל להכין חומוס טוב, משביע ובריא צריך מתכון מעולה ואהבה לאוכל, ואת שני אלה מצליח חיים לשלב במטבח שלו כבר למעלה […]
11/23/2021

חגיגה בין כוכבים – טורי שוקולד

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע! חג טעים ושמח!
10/22/2022

פייסטרי בוקס עם נבחרת מתוקים מפחידים במיוחד

הקונדיטורית נורית ציטאט בעלת קונדיטוריה הצרפתית בניחוח יפן – לוקחת את “טריט או טריק” כמה צעדים קדימה עם נבחרת מתוקים מפחידה וייחודית
08/31/2020

אם אין לחם תאכלו פיצה

  אם אין לחם תאכלו פיצה רומאית, נפוליטנית או אמריקאית, פיצות חדשות צצות באיזור כמו פטריות לאחר הגשם וכעת עם מגבלות הקורונה, הכי נוח זה להזמין פיצה חמה לארוחת הערב המשפחתית טעמנו עבורכם את שש […]
04/08/2021

סושי 'סואשי' – יצירות אמנות

סושי. זה לא מה שחשבתם! ב'סואשי' כל מגש הוא מיוחד, יצירת אמנות לשמה איך אני אוהבת סושי! הדגים הנאים הטריים, האורז המתקתק, המליחות של האצה, הירקות החתוכים דק – ארוחה טעימה, קלילה ומתוחכמת. מה יכול […]
08/06/2020

מאיה בארץ הפלאות – אוכל אמריקאי מושחת

השפית מאיה בלום תשלח אליכם אוכל אמריקאי מושחת השנה האחרונה הכניסה לחיינו את הקורונה ואיתה את הפחמימות המושחתות, והפעם שפית רמת-גנית שתשלח לכם אוכל אמריקאי מושחת עד הבית כמו רבים מאיתנו גם מאיה בלום (30) […]
01/07/2022

המתנה המושלמת בעיצוב אישי – להיט שמשגע את הרשתות החברתיות!

המתנה המושלמת בעיצוב אישי – להיט שמשגע את הרשתות החברתיות! אם אתם צריכים מתנה מיוחדת או רוצים להנציח את הכלב האהוב שלכם הגעתם למקום הנכון! בסטודיו נורמן יעצבו עבורכם מגוון רחב של מוצרים בהתאמה אישית […]
10/30/2020

חן שוזרת פרחים באהבה וכישרון

מביאים את הטבע הביתה עיצוב פרחים מנצח אם אתם חוגגים אירוע כמו יום הולדת או יום נישואין, או שרוצים לפרגן למישהו שחוגג, חן גלוזברג כאן בשבילכם! זרי פרחים יפהפיים וצבעוניים, עם ריח משכר, שישמחו כל […]
Shape
Shape
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
המומחית רוית סיני

האם הכל כלול? חלק 1

הסיסמה הנפוצה בהתחדשות עירונית היא שהבעלים אינם משלמים דבר והכל הוא על חשבון היזם – זה כמובן תלוי בסעיפים הקטנים של ההסכם המשפטי שיחתם לבסוף מול היזם.

קראו עוד»
כתבות השער

כאן נולדתי, כאן ביתי וכאן אבנה את הקריירה שלי בשתי ידי" השחקן והזמר עומר דץ

כאן נולדתי, כאן ביתי וכאן אבנה את הקריירה שלי בשתי ידי" ראיון בפרספקטיבה הנכונה עם השחקן והזמר עומר דץ ד"ר נגה רוזנפרב צילום: אור דנון 18/3/2020 נפגשנו לראיון ב'מתוקה' בקניון גבעתיים כי עומר מת על

קראו עוד»
מגזין רמת גן פלוס

מגזין רמת גן פלוס 117

בצל המלחמה סיכום הבחירות ברמת גן. חג הפורים הגיע ואי אפשר לשמוח כאשר החטופים עדיין נמצאים בידי חמאס, כאשר חיילינו נלחמים בעזה ורבים כל כך פצועים בגוף ובנפש, כאשר תושבי הדרום והצפון מנותקים מחייהם.
בכל מגזין, אני משתדלת לחפש נקודות של אור ושל תקווה ולשתף אתכם בהן. הפעם, בגיליון הזה תוכלו לקרוא על נבחרת ההומור – הקומיקאים הנפלאים שגם בצל המלחמה מנסים להעלות חיוך, על המוזיקאי קובי משעל והכוכבת ליאן קוזהינוף, וכמו מדי שנה – סקר אוזני ההמן שעושה עבורנו בר פנזור.
בשורות טובות,

קראו עוד»
מגזין גבעתיים פלוס

מגזין גבעתיים פלוס 117

בצל המלחמה והבחירות המוניציפליות, התפרסם מדד החופש העירוני של ישראל חופשית, על רקע שנה שתיזכר לדורות כשעתה הקשה של מדינת ישראל. המדד בחן כל עיר – מהעיר החופשית ביותר ועד לעיר השמרנית ביותר באחת עשרה קטגוריות
את המקום הראשון בדירוג תפסה גבעתיים עם ציון של 80% במדד החופש ורמת גן התמקמה במקום
הששי עם ציון של 75% . בשבוע הבא נצא כולנו אל הקלפיות על מנת לבחור את המועמדים הטובים ביותר עבור העיר שלנו. בהצלחה לכולם!
בשורות טובות, ד"ר נגה רוזנפרב

קראו עוד»
חדשות העיר גבעתיים פלוס

רצים לזכרם! מרוץ לזכר בוגרי התיכונים בגבעתיים שנפלו בחרבות ברזל

חדשות העיר גבעתיים פלוס רצים לזכרם! מרוץ לזכר בוגרי התיכונים בגבעתיים שנפלו בחרבות ברזל שתפו כ-150 תלמידי ותלמידות י"א- י"ב השתתפו אתמול במרוץ לזכרם של בוגרי ובוגרות התיכונים בגבעתיים שנפלו ונרצחו במלחמת חרבות ברזל:  רב"ט מיה

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן