15/01/2025
15/01/2025
יום רביעי, 15 בינואר 2025
המדריך להזמנות
מוכנים לפחמימה הכי לוהטת בעיר?!

כך נולד הברעצל של עדי ואלעד

האהבה של אלעד לבצקים נולדה כבר לפני שני עשורים. במהלך השנים הוא עבד בקונדיטוריה הכיר חומרי גלם רבים ולמד טכניקות וחידושים, החיבור הטבעי למוצרי הגלם הבסיסיים והאיכותיים תמיד היה חזק יותר בעיניו מכל טרנד.
ואז כשהקורונה הובילה רבים מאיתנו לבלות שעות נוספות במטבח ולחפש טעמים חדשים, יצאו בני הזוג עדי ואלעד כחלון מראשון לציון לחל"ת. הם ניצלו את הזמן והצליחו לפצח אצלם במטבח הביתי את הסוד של הבצק על פי המקור הגרמני ובחרו להוסיף לו טעמים מקומיים.
מקורו של הפרעצל, כעך הסודה, בעיר נירנברג שבדרום גרמניה. בבוואריה הכנת פרעצל תפוח וגמיש נחשבת לאומנות ופסלוני עץ של כעכים תלויים כאות כבוד מעל דלתות מאפיות זה מאות שנים.
וכך אחרי הרבה מאוד עבודה (וקמח), תיקונים, שיפורים ושדרוגים, התקבלו ברעצלים ביתיים, ייחודיים, איכותיים וטריים שנאפים כל יום באהבה רבה.

פרסנו מפה משובצת על השולחן, סידרנו גבינות, ירקות, חמאה וריבות וחיכינו לכוכבות של האירוע – לחמניות הברעצל. הלחמניות היפהפיות, העגולות והתפוחות הגיעו מסודרות כמו דוגמניות בקופסאות מהונדסות וכשהמכסה הוסר אין לתאר את הריח שפשט בכל הבית, ריח של מאפיה משובחת.
הן השתלבו בארוחה שלנו לתפארת. טעמנו את כולן והתקשנו להחליט איזו הכי מוצלחת – לחמניות שום-פרמזן, עם פפריקה מעושנת, עם פרג, עם עשבי תיבול ולחמניות מהממות בצבע סגול עם סלק, וגם את הבייגל עם המזרה הנדיב ביותר של שומשום, מלח, בצל ופרג מה שמכונה Everything Bagel. טעים טעים.
ואז הגענו לגירסת המתוקים! בצענו ברעצלים עם קרמל ואגוזים, פקאן-וניל וקרם פטיסייר, פשוט וואו. לא עמדנו בפיתוי ונשנשנו הר של מיני ברעצלים 'רפאלו' עם קוקוס, אחד ועוד אחד ואחרון ודי! פשוט אי אפשר היה לעמוד בפיתוי.
יש מגוון מארזים מלוחים/מתוקים בהרכבים שונים 40-110 ₪ כשהדגש הוא על חומרי גלם איכותיים וטריים, אפייה יומיומית שנעשית בעבודת יד ואריזות איכותיות ומושקעות (ניתן לשמור בקירור ולחמם במשך שבוע). הם מגיעים לרמת גן וגבעתיים פעמיים/שלוש בשבוע בהתאם להזמנות, ניתן להזמין באופן אישי עם משלוח הביתה או להתארגן יחד לרכישה קבוצתית.

הברעצל

המדריך להזמנות
11/09/2020

טרנד חדש כבר כאן: חלה עם שניצל דק ותוספות

הסנדוויץ׳ של ABBA שמשגע את הרשת מאמה מיה! חלה טרייה עם שניצל, חצילים ומטבוחה כולנו מכורים לטרנדים של אינסטגרם וכל כמה שבועות מגיע איזה מאכל פוטוגני תורן וכובש לנו את הפיד. דמיינו לכם חלה מתוקה […]
11/27/2020

חגיגה טרנדית

  חגיגה טרנדית איזה כייף היה לטעום את קולקציית הסופגניות של בייקרי G27 מרמת חן. קולקצייה מרהיבה ביופייה שכוללת מגוון טעמים מיוחדים שעדיין לא טעמנו! סופגניות ברוטב בייגלה שמשלבות מתוק ומלוח בצורה מושלמת, סופגניות עם […]
02/08/2021

ראמן משובח לאלו שמתגעגעים ליפן

'תום תום ראמן' געגועים ליפן בר פנזור שיתוף ב facebook שיתוף ב twitter שיתוף ב email שיתוף ב whatsapp שני ביקורים ממושכים ביפן הפכו גם אותי למעריצה וחובבת אוכל ותרבות יפנית. אז דמיינו לכם כמה […]
02/16/2021

הסטארט אפ של העוגיות

הסטארט אפ של העוגיות נייטקוקי, night cookie, היא חברה משפחתית של ארבעה אחים שהוקמה ב-2017 ומנוהלת כסטארט אפ. הם היו הראשונים שהשכילו להבין שיש ביקוש למשלוחים מתוקים של עוגיות חמות והיום הם חולשים על אימפריה. […]
02/26/2021

העוגיות האורבניות של קופרמן

העוגיות האורבניות של קופרמן איך אפשר שלא לאהוב עוגיות נימוחות, רכות ועשירות? אם יש מישהו בקהל שלא אוהב עוגיות נימוחות, רכות ועשירות, זה הזמן לעזוב את החדר. איך אפשר לא לאהוב דבר שכזה? אני כבר […]
01/11/2021

ללושה – אפייה ביתית מדוייקת

לטעום. להתרגש. ליהנות. 'ללושה' – אפייה ביתית מדוייקת אם אתם משוגעים על עוגיות שוקולד צ׳יפס, עוגיות קריספיות עם תוספות מושחתות כמו כדור פררו רושה, קוביות קינדר, עוגיות לוטוס, מרשמלו קטנים או בייגלע מצופה שוקולד, אז […]
03/24/2021

טירמיסו נפלא א-לה מאמתוק

טירמיסו נפלא א-לה מאמתוק חגיגת קינוחים שמיישרים… ומיישרים! מי לא אוהב טירמיסו? הקינוח האיטלקי המפורסם המורכב משכבות של בישקוטים טבולים באספרסו ומרסלה, קרם מסקרפונה עשיר ושכבה דקיקה של קקאו מעל. קינוח מושלם מתוק ומפנק. וכאן […]
08/13/2020

הג’ונגל הגיע העירה

ג’ירפה חוויות אורבניות ב”ג’ירפה חוויות אורבניות” הבינו שאם אי אפשר להביא את המטיילים לשוק, השוק יכול להגיע אליהם הביתה. הם ילקטו עבורכם חבילה משמחת מכ-30 ספקים שונים המייצרים מכל טוב הארץ, יסדרו בתוך ארגז עץ […]
01/04/2022

מוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה

במוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה בר פנזור האהבה שלנו לאוכל איטלקי הביאה אותנו ביום חורפי מעונן להזמין את מנות הרחוב החדשות של מוצ'ה. אחרי הצצה בתפריט, המשימה הושלמה, ההזמנה בוצעה ומהר מאוד הגיע השליח עם […]
11/27/2020

חגיגת בריושים

חגיגת בריושים ליאה דביר פיצחה את הסוד לסופגנייה המושלמת שעשויה מבצק בריוש ואפויה בתנור וכך אפשר ליהנות בלי נקיפות מצפון. למי שעדיין מעדיף את הסופגניה בגירסה המקובלת ניתן להזמין אצלה גם סופגניות מטוגנות. בתוך בצק […]
10/11/2020

ברמן צמוד עם בר מצויד באלכוהול

'שעה שמחה' קוקטייל עד הבית בחלומי, אני חוזרת הביתה אחרי יום עבודה מעייף, ובבית ממתין לי ברמן צמוד עם בר מצויד באלכוהול שמכין לי איזה קוקטייל פירותי-חמצמץ. אבל מציאות לחוד וחלומות לחוד, ולצערי אין לי […]
Shape
Shape
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
מתגלגלים

שלוש שניות של נצח

נהיגה בקורבט היא חוויה של שילוב מושלם בין עוצמה לפינוק. כל סיבוב, כל תאוצה, כל בריזה מרגישה כאילו כל פרט במכונית נבנה רק בשבילי, מה שמביא לרגש עז של שליטה חופשית וכח בלתי נגמר. לא מדובר רק במכונית, אלא ביכולת לחוות את הדרך בכל נים בגוף וליהנות מכל רגע

קראו עוד»
הפסקת אוכל

מה חדש במטבח?

החורף כבר כאן. קר, חשוך וגשום וזה הזמן להתאים את התפריט המשפחתי למזג האויר. כששמעתי שרשת קצביות הבוטיק 'מרינדו' יצאה בסדרה של קדירות בשר החלטתי שאני חייבת לנסות והזמנתי סיר משפחתי.

קראו עוד»
זרקאור

מיכל ברט כבשה את העולם

ב- PASITO בית של פלמנקו, מיכל ברט מלמדת פלמנקו עם כל הלב והנשמה – ילדות, נשים וגברים מביעים ויוצרים ומתנועעים לא רק דרך הצעדים והקצב"

קראו עוד»
יזמות ושווק נדל"ן // נטע עדני

אמנות בין גבעות

בגבעת קוזלובסקי, ברחוב המרי, נמצאת
הנקודה היפה ביותר של העיר גבעתיים –
תצפית מרהיבה הפונה למערב, המאפשרת
צפייה פנורמית מרשימה של העיר תל
אביב

קראו עוד»
מגזין רמת גן פלוס

מגזין רמת גן פלוס 127

סיום שנת 2024, שנה קשה, עתירת אתגרים. מי ייתן שהיא תיקח איתה את כל החושך והשנה החדשה תתחיל באור גדול. חג החנוכה מזכיר לנו כי גם בתקופות מורכבות, נס קטן יכול להאיר את החושך ובימים אלו ממש נפתח פתח לתקווה. הלוואי ונזכה להחזיר את כל החטופות והחטופים, ושכל חיילות וחיילי צה"ל ישובו בשלום.
המגזין שלנו ממשיך להיות במה לסיפורים מקומיים, לקולות מגוונים ולרוח הקהילתית המיוחדת שלנו וכך נוספה עוד שנה לביוגרפיה של העיר. תודה לכל התורמים למלאכה, לכותבים, לצלמים ולכם הקוראים שממשיכים ללוות אותנו בדרך.

קראו עוד»
מגזין גבעתיים פלוס

מגזין גבעתיים פלוס 127

סיום שנת 2024, שנה קשה, עתירת אתגרים. מי ייתן שהיא תיקח איתה את כל החושך והשנה החדשה תתחיל באור גדול. חג החנוכה מזכיר לנו כי גם בתקופות מורכבות, נס קטן יכול להאיר את החושך ובימים אלו ממש נפתח פתח לתקווה. הלוואי ונזכה להחזיר את כל החטופות והחטופים, ושכל חיילות וחיילי צה"ל ישובו בשלום.
המגזין שלנו ממשיך להיות במה לסיפורים מקומיים, לקולות מגוונים ולרוח הקהילתית המיוחדת שלנו וכך נוספה עוד שנה לביוגרפיה של העיר. תודה לכל התורמים למלאכה, לכותבים, לצלמים ולכם הקוראים שממשיכים ללוות אותנו בדרך.

קראו עוד»
מתגלגלים

הקולורדו הסוער – שברולט קולורדו ZR2

שברולט קולורדו נבנה במטרה ברורה. לנצח כל מכשול שאינו נמצא בכביש, כאשר בדרך לשם הנהג, ומי שאתו לא יסבלו, אך מרגע שירדו מהאספלט תתחיל חגיגה שלא תיעצר, אלא רק אם יגמר הדלק באופן בלתי מתוכנן.

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן