יש לכם 1.7 מליון ₪ פנויים? החל השיווק בישראל של אסטון מרטין DBX
11/09/2020המכונית החשמלית הראשונה של לקסוס הוצגה בישראל, ה-UX 300e
11/10/2020יש לכם 1.7 מליון ₪ פנויים? החל השיווק בישראל של אסטון מרטין DBX
11/09/2020המכונית החשמלית הראשונה של לקסוס הוצגה בישראל, ה-UX 300e
11/10/2020'הולי מולי'
איזה מקרונים נפלאים
"הולי מולי" נוצר בתקופת סגר הקורונה כשמור לוי מצאה את עצמה בחל"ת והחלה לאפות מקרונים ולחלק לחברים ולבני המשפחה כדי שיהיה להם מתוק בפה ובלב. התגובות החיוביות גרמו לה להבין שהיא אופה נפלאה (וגם נחמדה במיוחד) וכך כולם יכולים ליהנות מהמקרונים המושלמים שלה.
המקרון היא סוג של עוגיה צרפתית המורכבת משתי דסקיות וביניהן מילויים שונים המחזיקים אותן יחד. זו עוגיה עם הרבה פאסון הנחשבת בעיני רבים לעוגיה הכי מסובכת להכנה, ובפריז היא מככבת בכל קונדיטוריה אפשרית בשלל צבעים טעמים ועיצובים.
מגש המקרונים המרשים והאלגנטי ששלחה מור גרף הרבה קריאות וואו. כל אחד מ-15 הטעמים – הוא מצויין בפני עצמו, הכל מיוצר מחומרים טבעיים ומחיות פרי ואגוזים שהיא מכינה לבד, והכל ללא גלוטן.
בנוסף למקרונים המושלמים מור אופה גם עוגיות אמסטרדם חלומיות – עוגיית קקאו נימוחות בשלושה טעמים: קלאסי, פיסטוק ואגוזי לוז עם פרלין לבן במרכזן. הן הפכו ללהיט מבוקש בשנה האחרונה במיוחד כאשר חוצים אותן לשתיים ורואים את המילוי העשיר. מקורה במאפיית van staple באמסטרדם שם אנשים עומדים בתורים ארוכים על מנת לטעום מן העוגיה הנכספת.
מור עושה את הכל בעצמה: האפייה, הכנת המילויים, האריזות, והצילום. אלון בעלה הוא מעצב גרפי ואחראי על החלק המיתוגי.
"הולי מולי" מור לוי – הזמנות מראש בלבד (יומיים-שלושה) כי הכל נאפה בסמוך להזמנה: 050-2578724
»» »» »» »» »» »» »»
12/25/2023
ליטל אזולאי היא קונדיטורית שהחליטה להתחיל לאפות בביתה חלות משגעות, עוגיות ועוגות טעימות. היא עושה רק דברים שהיא אוהבת ושטעימים לה
10/22/2022
הקונדיטורית נורית ציטאט בעלת קונדיטוריה הצרפתית בניחוח יפן – לוקחת את “טריט או טריק” כמה צעדים קדימה עם נבחרת מתוקים מפחידה וייחודית
10/19/2022
המקרונים של התאומות הם קפיצה לפריז קארן ודבורה הן אחיות תאומות שהגיעו לכאן היישר מפריז (צרפת). הן אוטודידקטיות, מקרונים הם התשוקה שלהן. הן פתחו את החנות שלהן "טווינסקייקס" לפני 6 שנים, הן מציעות מקרונים פרווה […]
09/13/2022
הכירו את ה- Upper Marketחווית אוכל רחוב אורבנית בר פנזור ביום חמישי בצהרי היום, לאחר שהרעב הכריע אותנו, החלטנו לצאת לאכול במתחם האוכל החדש של גבעתיים במגדל השחר. אין לתאר את ההפתעה שחווינו – חלל […]
01/07/2022
המתנה המושלמת בעיצוב אישי – להיט שמשגע את הרשתות החברתיות! אם אתם צריכים מתנה מיוחדת או רוצים להנציח את הכלב האהוב שלכם הגעתם למקום הנכון! בסטודיו נורמן יעצבו עבורכם מגוון רחב של מוצרים בהתאמה אישית […]
01/04/2022
במוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה בר פנזור האהבה שלנו לאוכל איטלקי הביאה אותנו ביום חורפי מעונן להזמין את מנות הרחוב החדשות של מוצ'ה. אחרי הצצה בתפריט, המשימה הושלמה, ההזמנה בוצעה ומהר מאוד הגיע השליח עם […]
01/01/2022
שרית ענוים לקחה את הקינוח האוסטרלי הקלאסי – ה'למינגטון' והפכה אותו לישראלי למהדרין
01/01/2022
השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה בר פנזור מלי פרשקר היא הבעלים של "קרייבס" והיא מייצרת שוקולדים משמחים ומרגשים. היא הגיעה לעולם השוקולד מעולם הקונדיטוריה ועיצוב העוגות. לאחר שעשתה קורס שוקולד ב"אסטלה", החלה בייצור פרליני אספרסו […]
12/26/2021
חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע!חג טעים ושמח!
12/05/2021
חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע!חג טעים ושמח!
למעבר למגזינים: