01/07/2025
01/07/2025
יום שלישי, 01 ביולי 2025
חדשות העיר גבעתיים פלוס

המזרקות הותיקות בכיכר ווהלין שופצו וחודשו

שתפו

זה הולך להיות אחד המקומות היפים בעיר, כולל כיסאות ושמשיות שיותקנו ליד המזרקות.

המזרקה, אשר תחל לפעול בימים הקרובים, תנגן במהלך היממה מספר שירים בסגנונות שונים, כמו מוזיקה קלאסית, ג'אז ואף את השיר "גבעתיים הרבה יותר מעיר" שהולחן והופק עבור שנת המאה לגבעתיים. רחבת המזרקה שודרגה גם היא למראה מרענן ומזמין. הותקנו כסאות נוח, שולחנות, שמשיות וחודשו משטחי הדשא.

גודל המזרקה עומד על 350 מטר. במסגרת שיקום המזרקה התבצעו; חציבת צנרת, עבודות איטום ובטון, התקנת גופי תאורה ומערכת ג'טים חדשה ומשוכללת המגיעה לגובה של כמה מטרים במספר מוקדים שונים של המזרקה. זרמי המים יסתנכרנו בעת השמעת המנגינה, וייצרו מראה מרהיב של מזרקה "הרוקדת" לצלילי המוזיקה.

השיפוץ המקיף בוצע בהובלת מחלקת גנים ונוף בעיריית גבעתיים.

עשו מנוי למגזין, ועכשיו בחינם!

היו מעודכנים וקבלו אם הכתבות והטורים הכי מעניינים

חדשות העיר גבעתיים פלוס
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אולי יעניין אותך

מה חדש במטבח?

החורף כבר כאן. קר, חשוך וגשום וזה הזמן להתאים את התפריט המשפחתי למזג האויר. כששמעתי שרשת קצביות הבוטיק 'מרינדו' יצאה בסדרה של קדירות בשר החלטתי שאני חייבת לנסות והזמנתי סיר משפחתי.

קראו עוד »
אל תפספסו הכתבות האהובות
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן