06/09/2024
06/09/2024
יום שישי, 06 בספטמבר 2024

הכירו את
ה- Upper Market
חווית אוכל רחוב אורבנית

בר פנזור

ביום חמישי בצהרי היום, לאחר שהרעב הכריע אותנו, החלטנו לצאת לאכול במתחם האוכל החדש של גבעתיים במגדל השחר. אין לתאר את ההפתעה שחווינו – חלל ענק ותוסס, מתחם שלם שבו כל המטבחים פתוחים לראווה

שפע של מנות מתבשלות, נאפות, ניצלות בו זמנית, והמון סועדים עוברים מחלל לחלל ובוחרים את המנות הכי מתאימות להם. ממש לונה פארק של אוכל!

בדקות הראשונות עמדנו נדהמים מהשפע המטורף, מראה שהיה מוכר לנו עד כה רק משווקי האוכל המובילים בעולם, אבל מהר מאוד התעשתנו, בחרנו 3 מנות ובתוך זמן קצר ביותר התישבנו לאכול במתחם המרווח היפהפה.

מהמתחם האסייתי בחרנו את הפאד-תאי בתוספת עוף. קיבלנו קערת אטריות אורז מוקפצות עם נתחי עוף, גזר, כרוב לבן, נבטים, בצל לבן וירוק, נטפי ביצים ובוטנים (49 ₪). מנה נדיבה, טעימה ונהדרת שהוגשה לנו ישר מהווק. לרגע הרגשנו בתאילנד אבל כשהעפנו מבט מסביב נזכרנו שאנחנו כאן בישראל.

המנה הבאה שניסינו הייתה ההמבורגר הקלאסי של אפר מרקט. קציצה צלויה של 180 גר׳ במידת עשייה מדוייקת (מדיום), בלחמנית בריוש טריה ונהדרת, איולי קונפי שום משגע, חסה, חמוצים, עגבנייה ובצל סגול בתוספת בצל מקורמל וצ’יפסים פריכים נפלאים (49 ₪). איזה המבורגר נפלא, פשוט וואו!

לא יכולנו להתאפק והחלטנו לנסות גם מנת פסטה כי לפיצות היה תור ארוך. בחרנו בפסטה פונגי – פטוצ’יני עם רוטב שמנת, פטריות שמפיניון ופורטבלו, שום ועלי אורגנו (49 ₪). פיזרנו את הפרמז’ן שהוגש לנו בנפרד וגילינו שהם יודעים להכין גם אוכל איטלקי מצוין! מינון מדויק של פטריות  ורוטב עשיר שעטף את הפסטה בנדיבות.

יש במקום עוד שפע של אפשרויות כמו עמדת פוקי בהרכבה או עמדת סלטים וקינוחים. כל אחד יכול לבחור את המנה המתאימה לו ופשוט יושבים יחד לאכול. איזה כייף!!!

אפר מרקט הוא מתחם מרים מכל הבחינות – טעמים, ריחות, מוסיקה, עיצוב ואווירה. אם זה בתחילה, אמצע, סוף יום או לכל הפסקה קטנה באמצע. אז אם אתם בין פגישות, בהפסקת הצהריים מהעבודה או סתם ככה בא לכם ליהנות, זו ממש קפיצה קטנה לחו”ל!

כשר בהשגחת הרבנות גבעתיים

המדריך להזמנות

10/11/2020

ברמן צמוד עם בר מצויד באלכוהול

'שעה שמחה' קוקטייל עד הבית בחלומי, אני חוזרת הביתה אחרי יום עבודה מעייף, ובבית ממתין לי ברמן צמוד עם בר מצויד באלכוהול שמכין לי איזה קוקטייל פירותי-חמצמץ. אבל מציאות לחוד וחלומות לחוד, ולצערי אין לי […]
07/29/2021

עולם פטיסרי מתוק ובריא

הדיאטנית והקונדיטורית תמר שילון מציעה ב'שייפ פטיסרי' מגוון קינוחים איכותיים מבוססי חלבון וסיבים תזונתיים המותאמים לתזונה נכונה ומאוזנת. הקינוחים עשויים מחומרי גלם איכותיים ביותר
11/03/2020

סוף סוף מצאנו אוכל הודי ביתי אותנטי טעים

תבשילים הודים מהמטבח של פרוז עד הבית נאיה ופרוז אוהבים יצירתיות, אוכל ומה שבניהם הגיע הזמן לאוכל האמיתי, כזה שמתבשל במטבח ממתכונים שעברו מפה לאוזן במשפחה במשך דורי דורות. כמה שמחנו לגלות את Taste of […]
11/27/2020

חגיגת בריושים

חגיגת בריושים ליאה דביר פיצחה את הסוד לסופגנייה המושלמת שעשויה מבצק בריוש ואפויה בתנור וכך אפשר ליהנות בלי נקיפות מצפון. למי שעדיין מעדיף את הסופגניה בגירסה המקובלת ניתן להזמין אצלה גם סופגניות מטוגנות. בתוך בצק […]
09/04/2020

לתת ביס ולהרגיש באיטליה

לתת ביס ולהרגיש באיטליה נועה חיים ודניאל צור תושבי גבעתיים הקימו את פסטה פיצ’י – פופ אפ של פסטות טריות מדהימות עם רטבים נהדרים בר פנזור שפית קונדיטורית נועה חיים (אלנה, L28 ) והשף דניאל […]
09/30/2020

מארזים לאפייה ביתית

קונדיטוריה פוּני‏ אפיה בטעם של פעם הכל התחיל בשנת 1922, כאשר אברהם פוּני‏, בן למשפחת אופים פולנית, עלה ארצה יחד עם אשתו פרומה. השניים התיישבו ביפו, ולא חשבו פעמיים לפני הגשמת החזון הציוני האישי שלהם […]
12/26/2021

קולקציית המתוקים של בית המאפה "עומר בייקרי"

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע! חג טעים ושמח!
11/09/2020

טרנד חדש כבר כאן: חלה עם שניצל דק ותוספות

הסנדוויץ׳ של ABBA שמשגע את הרשת מאמה מיה! חלה טרייה עם שניצל, חצילים ומטבוחה כולנו מכורים לטרנדים של אינסטגרם וכל כמה שבועות מגיע איזה מאכל פוטוגני תורן וכובש לנו את הפיד. דמיינו לכם חלה מתוקה […]
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

אל תפספסו הכתבות האהובות
זרקאור

"יותר מעשר"

בחלל הגלריה של מרכז עמיעד ביפו מוצגות יצירות שנושאות את המבקר לעולמות של אסתטיקה מרהיבה ותכנים במנעד רחב

קראו עוד»
כתבות השער

סיפור מהסרטים בשלושה ימים

איה כהן אבישר קשרה את הסיפור שכתבה בעשיה של אור-לי, במשפחה המיוחדת שלהם, בנסיבות נפילתו של עומרי וזכתה בפרס הראשון בתחרות, ארבעה כרטיסים לפסטיבל הסרטים בקאן, 'הכל כלול'.

קראו עוד»
כתבות השער

"גבעתיים כובשת את לבבות הישראלים"

דרור דבאח הוא מנכ"ל 'יעד' החברה לפיתוח גבעתיים המסכם בימים אלו חמש שנות כהונה ● מהנדס אזרחי ובעל תואר שני במנהל עסקים הרואה בעשייה הציבורית שליחות ● נשוי ואב לשלושה, מתגורר ביבנה

קראו עוד»
כתבות השער

איך סיפור נולד?

איך הפכו כל הרעיונות של 22 תלמידי כתה ה' במרכז המחוננים והמצטיינים סחל"ב בגבעתיים לספר אחד משותף ומרתק 'אסקייפ – התעלומה במבנה הקסום'

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן