02/10/2024
02/10/2024
יום רביעי, 02 באוקטובר 2024

רעבים ובא לכם להתמכר?

בר פנזור

פאפא ג'ונס השיקו פיצות מיוחדות חדשות, קיט רטבים ממכרים ואפילו עוגה! אז אחרי חודשים של ניסיונות וטעימות, תוספות שונות ומשונות, ושילובים מיוחדים, הרשת הכריזה על הפיצות החדשות בתפריט המיוחדות בכל הסניפים.

מה טעמנו?

פיצת עקיצת הדבורה – על הבצק הטרי ורוטב העגבניות הנהדר, פוזרו פרוסות פפרוני בקר וגבינת מוצרלה. כאן הגיע השיחוק של פאפא. מעל לכל הטוב הזה זולף רוטב בפאלו (פיקנטי חמצמץ) בשילוב נגיעות דבש מתקתק. פיצה פצצה ויש גם פפרוני טבעוני.

סופר מרגריטה – עגבניות טריות ותערובת גבינות טעימות: פרמז'ן, רומנה, אסיאגו, פונטינה ופרובולונה. פיצה נהדרת משודרגת ועשירה בטעמים למי שמעדיף את הפיצה שלו ללא תוספות.

לצד הפיצות החדשות התווספה לתפריט עוגת ריקוטה – עוגה רכה וחמה מבצק חמאתי במילוי גבינת ריקוטה מתוקה ונימוחה. ללא ספק אחת מעוגות הריקוטה הטובות שטעמנו, אל תעיזו לוותר עליה!

שלישיית הרטבים שמגיעים בקיט מיוחד היו נפלאים. את "הקשה" של הפיצה טבלנו ברוטב השום המשובח וברוטב הבאפלו ואת רוטב הברביקיו מרחנו למחרת היום בלחמניית המבורגר.

בתפריט הפיצות החדשות יש גם פאפא מיקס – שילוב של גבינות ומיקס של בצל, פלפל ירוק, עגבניות וזיתים שחורים ופיצה טונה דה לקס – טונה, תירס, בצל סגול וקוביות עגבניות. בפעם הבאה!

פאפא ג'ונס הזמנות:

המדריך להזמנות

11/27/2020

חגיגה אלגנטית

חגיגה אלגנטית עדי כהן היא קונדיטורית נפלאה שתאפה עבורכם מגש של מיני דונטאס יפהפיים ואלגנטיים. דונאט או בעברית סופגנית חישוק (באנגלית: Doughnut) הוא בלילה או עיסה מתוקה המטוגנת בשמן עמוק אבל עדי אופה אותם וכך […]
01/04/2022

מוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה

במוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה בר פנזור האהבה שלנו לאוכל איטלקי הביאה אותנו ביום חורפי מעונן להזמין את מנות הרחוב החדשות של מוצ'ה. אחרי הצצה בתפריט, המשימה הושלמה, ההזמנה בוצעה ומהר מאוד הגיע השליח עם […]
02/16/2021

הסטארט אפ של העוגיות

הסטארט אפ של העוגיות נייטקוקי, night cookie, היא חברה משפחתית של ארבעה אחים שהוקמה ב-2017 ומנוהלת כסטארט אפ. הם היו הראשונים שהשכילו להבין שיש ביקוש למשלוחים מתוקים של עוגיות חמות והיום הם חולשים על אימפריה. […]
11/27/2020

חגיגת בריושים

חגיגת בריושים ליאה דביר פיצחה את הסוד לסופגנייה המושלמת שעשויה מבצק בריוש ואפויה בתנור וכך אפשר ליהנות בלי נקיפות מצפון. למי שעדיין מעדיף את הסופגניה בגירסה המקובלת ניתן להזמין אצלה גם סופגניות מטוגנות. בתוך בצק […]
09/02/2020

חגיגת בשרים מעושנים

'צ'ופ-צ'ופ' ארוחת בשרים מעושנים כל מי שאוהב בשר ומגדיר עצמו כקרניבור, יסכים שאין כמו לאכול נתח טוב של בשר מעושן צלוי כהלכה. אבל מה עושים כשאין מעשנה בבית? מזמינים מצ'ופ צ'ופ נתחים ובשרים נהדרים, עסיסיים […]
11/02/2020

'קופסת אוכל' – מארזים קולינריים קונספטואליים

חושבים מחוץ לקופסא מארז קולינארי מוקפד בהזמנה אישית אם יש משהו שאני מתגעגעת אליו בימים פרה-הקורונה, זה דייטים כיפיים וטעימים עם בן הזוג: דרינק ונשנוש באיזה בר קוקטיילים מפונפן, ארוחת ערב טובה במסעדה רומנטית, או […]
12/01/2021

מיכל גנון זוכה אצלינו כבר שנה שנייה ברצף בפרס הבצק המצטיין!

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע! חג טעים ושמח!
10/22/2022

פייסטרי בוקס עם נבחרת מתוקים מפחידים במיוחד

הקונדיטורית נורית ציטאט בעלת קונדיטוריה הצרפתית בניחוח יפן – לוקחת את “טריט או טריק” כמה צעדים קדימה עם נבחרת מתוקים מפחידה וייחודית
11/29/2020

סיר ג'חנון שיכול לשנות בוקר שבת מהקצה אל הקצה

הסטארט-אפ לג'חנונים של איתי ועדי סיר ג'חנון שיכול לשנות בוקר שבת מהקצה אל הקצה איתי ועדי מזור, הם זוג פודי'ס שחיפש המון זמן ג'חנון ללא מרגרינה וללא טעמי לוואי המגיעים מאיזשהו תחליף אחר. לא פעם […]
03/24/2021

טירמיסו נפלא א-לה מאמתוק

טירמיסו נפלא א-לה מאמתוק חגיגת קינוחים שמיישרים… ומיישרים! מי לא אוהב טירמיסו? הקינוח האיטלקי המפורסם המורכב משכבות של בישקוטים טבולים באספרסו ומרסלה, קרם מסקרפונה עשיר ושכבה דקיקה של קקאו מעל. קינוח מושלם מתוק ומפנק. וכאן […]
11/23/2021

חגיגה בין כוכבים – טורי שוקולד

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע! חג טעים ושמח!
08/31/2020

אם אין לחם תאכלו פיצה

  אם אין לחם תאכלו פיצה רומאית, נפוליטנית או אמריקאית, פיצות חדשות צצות באיזור כמו פטריות לאחר הגשם וכעת עם מגבלות הקורונה, הכי נוח זה להזמין פיצה חמה לארוחת הערב המשפחתית טעמנו עבורכם את שש […]
07/11/2021

מוכנים לפחמימה הכי לוהטת בעיר?!

האהבה של אלעד לבצקים נולדה כבר לפני שני עשורים. במהלך השנים הוא עבד בקונדיטוריה הכיר חומרי גלם רבים ולמד טכניקות וחידושים - כך נולד הברעצל של עדי ואלעד
07/21/2021

המרענן הרשמי של הקיץ בגלסרי האוסטרי "שטפן"

חשבתי שבקיץ החם שלנו שום דבר כבר לא יכול להפתיע אותי עד שגיליתי שרשת גולדה ובמבה אסם שילבו את הטעמים האייקונים והאהובים במוצר אחד קייצי במיוחד
09/11/2020

העוגה המפתיעה של אורטל

עוגות הסושי של אורטל כשפתחנו את הקופסא של אורטל, נצצו לנו העיניים עוגת הסושי שלה הייתה אחד הדברים המיוחדים, היפים והטעימים שראינו לאחרונה – שכבות שכבות של אורז, סלמון נא, אבוקדו, סלמון אפוי, דג טונה, […]
02/04/2021

בפיצה גראז' פיענחו את הסוד לפיצה דקה משובחת

בפיצה גראז' פיענחו את הסוד לפיצה דקה משובחת חורף, שוב סגר ואנחנו כרגיל תקועים בבית. מה יותר מנחם מפיצה חמה שמגיעה הביתה? ואז גילינו את פיצה גראז' – פיצה דקה וקריספית עם תוספות ייחודיות שנעשית […]
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

אל תפספסו הכתבות האהובות
החיים הטובים

סקירת ספרי ילדים חדשים / נעמי לבנון-קשת

הספרנית סקירת ספרי ילדים חדשים / נעמי לבנון-קשת ספטמבר 2024 שתפו תבת המשאלות / רחל שדה המחברת, חברת קבוץ שדה נחמיה שבגליל העליון, כבר הוציאה לאור ארבעה ספרי ילדים קודמים וחמישה ספרי שירה. בספר החדש

קראו עוד»
החיים הטובים

סקירת ספרים חדשים / נעמי לבנון-קשת

הספרנית סקירת ספרים חדשים / נעמי לבנון-קשת ספטמבר 2024 שתפו זה לא מה שהיה / מרגלית אנקורי מרגלית אנקורי, שחקנית, זמרת, מלחינה, הזכורה היטב מכמה תפקידים בלתי נשכחים שלה בהם שילה מהמחזמר 'שיער', עליו זכתה

קראו עוד»
חדשות העיר גבעתיים פלוס

התלמידים בגבעתיים בפסגת מערכת החינוך בישראל

סדרת חינוך התלמידים בגבעתיים בפסגת מערכת החינוך בישראל זוהי השנה הרביעית ברציפות שבה גבעתיים מובילה בזכאות לבגרות בישראל בקרב התלמידים שלמדו בעיר   שתפו גבעתיים בפסגת הערים בישראל עם 98.4% זכאות לבגרות; עלייה גם בנתוני

קראו עוד»
כתבות השער

איך סיפור נולד?

איך הפכו כל הרעיונות של 22 תלמידי כתה ה' במרכז המחוננים והמצטיינים סחל"ב בגבעתיים לספר אחד משותף ומרתק 'אסקייפ – התעלומה במבנה הקסום'

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן