

אם אתם חושבים להחליף את המכונית חשוב שתדעו שזה בדיוק הזמן לנהל מו״מ ולדרוש הנחות משמעותיות.
למרות המלאי הגדול הקיים אצל היבואנים, אותו מלאי שהביא את היבואנים להכריז על מבצעי מכירות אגרסיביים פתיחת השנה היא מאכזבת, כך לפי נתוני איגוד יבואני הרכב לסיכום ינואר 2024. במהלך החודש נמכרו 37,247 מכוניות, כעשרת אלפי יחידות פחות מחודש ינואר 2023, שבו נמסרו 47,232. הערכות לפברואר: המשך המבצעים.
בזיקר, מותג סיני חדש שהוצג בעולם רק לאחרונה, מכרו בינואר 20 מכוניות בלבד וזאת למרות קמפיין השקה אגרסיבי של המותג.
ליפמוטור, החשמלית הסינית הקטנטנה עם דירוג הבטיחות 0, מסרו רק 14 מכוניות.
דווקא באורה, המיני היפיפייה מבית גרייטוול, הציגו מספרים נאים ומסרו בינואר 242 מכוניות וזאת לאחר שבכל שנת 2023 מסרו 932 מכוניות
בדירוג המותגים, יונדאי ממשיכה להוביל את הרשימה גם בינואר עם 5,664 מסירות, ביניהן גם 572 חשמליות ו-1,749 היברידיות. גם ביונדאי סיכום החודש מציג ירידה חדה מ-8,451 בינואר 2023.
מבין רכבי הפאר, דווקא במרצדס מציגים ירידה חדש לעומת ינואר הקודם, מסירה של 434 מכוניות לעומת 1,497 מכוניות ב-2023.
בגזרת הרכב הירוק, בינואר נמסרו 8,693 מכוניות חשמליות המהוות נתח שוק של 23.2% מכלל המכוניות! בנוסף, 5,846 היברידיות (15.6%) ו-2,018 מכוניות פלאג אין (5.4%)

אלדד לבני (49) אחד המייסדים של 'טורק' התחיל את דרכו בתכנות בסיסי בילדותו, המשיך דרך שירות טכני בחיל האוויר והיום הוא ה-CINO של החברה ● מתגורר ברמת גן, נשוי לנטע-לי ואב לעומר (11) ועידו (9)

גיל ברק מספר על הדרך מהמגרשים בגבעתיים ורמת גן לאולמות באירופה

אדם גרינברג, מי שהפך לאחד מצלמי הקולנוע המשפיעים ביותר בהיסטוריה של הוליווד, התחיל כאן, באולפני גבע בגבעתיים.

צילום: גור סלע ואדי מוסררה: עבר הירקון – עתיד ירוק ואדי מוסררה הוא שמו הקודם של נחל איילון. הוא היה שם נרדף להצפות חוזרות ונשנות בימי גשם נטע עדני 12/12/2025 בעבורי קו 63 של דן

"זוהי האחריות שלנו – לבנות קהילות המאפשרות לכל יחיד לצמוח, מתוך ידיעה שכולנו רקמה אנושית המרכיבה מגוון זהויות"

זכויות הבנייה כבר אינן קבועות מראש: כל פרויקט נבחן לפי מדיניות עירונית, צפיפות וכדאיות כלכלית?

"אבא היה אחד האנשים הכי מסודרים שהכרת, פשוט לא מסתדר לי שאבא היה כותב צוואה על נייר סתמי", היא אמרה
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


