

למרות השפעות המלחמה האוניות חזרו לפקוד את נמל אשדוד. אונייה שפקדה את נמל אשדוד בשבוע שעבר, פרקה אלפי רכבים המיועדים לשוק הישראלי עם שלל דגמים ויבואנים.
אלי בר יוסף, מנכ"ל נמל אשדוד בפועל: "אנו שמחים על חזרתן של האוניות לפקוד את נמל אשדוד באופן סדיר ולשרת את צרכי יבואני הרכב ליעד הנמל הלאומי של ישראל. נמשיך לתת שירות מעולה לאוניות בסגמנטים המגוונים המטופלים על ידנו ."

אלדד לבני (49) אחד המייסדים של 'טורק' התחיל את דרכו בתכנות בסיסי בילדותו, המשיך דרך שירות טכני בחיל האוויר והיום הוא ה-CINO של החברה ● מתגורר ברמת גן, נשוי לנטע-לי ואב לעומר (11) ועידו (9)

סקר חדש לקראת יום הפיצה הבינלאומי החל ב-9/2: פיצה – המאכל האהוב והמשתלם ביותר בהזמנת אוכל הביתה

אורי שפיר מספר על הקסם המשפחתי שמאחורי המשחקים שכולנו אוהבים

הגבול הדק בין אהבה, אחריות ושליטה: המקרה שמטלטל את דיני הצוואות

"הפיכת בסיס השלישות לשכונה אזרחית היא במידה רבה סגירת מעגל עבורי. 'בית זה לא רק מקום, זו תחושה', ואני מאמינה שהתחושה בשכונה ובסביבתה תהפוך מעתה ממגוננת וסגורה למזמינה וצומחת"

נורית ואורי חשבו שהם מכוסים מכל כיוון, אבל אחרי עשור של זוגיות מאושרת התגלה החור השחור: למה הסכם ממון לא באמת קובע מי יירש אתכם

זכויות הבנייה כבר אינן קבועות מראש: כל פרויקט נבחן לפי מדיניות עירונית, צפיפות וכדאיות כלכלית?

מה אם הדירה שחיפשתם חודשים נמצאת בעיר שאפילו לא חשבתם עליה?
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


