10/10/2026
10/10/2026
שבת, 10 באוקטובר 2026

רוקדות כל הדרך לגמר

בית הספר למחול 'דנסינג' מגבעתיים זכה במקום הראשון בתוכנית הריקודים של ג'ניפר לופז

הילה כהן

29.05.2024

שתפו:

בית הספר למחול "דנסינג" מגבעתיים בניהולה של הכוריאוגרפית דניאל טגנסקי, קטף את המקום הראשון בתחרות הריקודים 'World of dance', המשודרת ברשת NBS, המופצת ל-54 זכיינים ונחשבת כיום למותג הריקוד הכי חזק בעולם. בראש צוות השופטים עומדת הזמרת, השחקנית והרקדנית ג'ניפר לופז.

החזרות לריקודים 'עולם מסונוור' ו'דרקולה' החלו רק לפני כשלושה שבועות, ואחרי אימונים אינטנסיביים, הריקודים הפכו להיות חזקים, נקיים, אחידים ובעיקר מרגשים ומעצימים.

דניאל טגנסקי, צילום קורל מילס
דניאל טגנסקי, צילום דקל אבו

"הריקוד נוצר מתוך כאב אחרי השבעה באוקטובר, מתוך רצון להסביר לחברות שלי ממקומות שונים בעולם שאנחנו צודקים, שאנחנו מגינים על עצמינו ולא מבצעים רצח עם"

"הריקוד נוצר מתוך כאב אחרי השבעה באוקטובר, מתוך רצון להסביר לחברות שלי ממקומות שונים בעולם שאנחנו צודקים, שאנחנו מגינים על עצמינו ולא מבצעים רצח עם. לא משנה מה אמרתי להן, הן כל כך הושפעו מהנרטיב שהופץ ברשתות החברתיות שפשוט לא היה לי סיכוי. יש עולם שלם סביבנו שמסונוור מהמדיה החברתית ושאין להם את היכולת להבין את הכאב שלנו. הריקוד 'עולם מסונוור' מתחיל עם נאום אודות המדיה החברתית וההשפעה שלה על דעת הקהל וממשיך ברקדניות שמחזיקות טלפונים ניידים ומקיפות רקדנית אחת שמייצגת את כדור הארץ כשעיניה מכוסות בכיסוי שחור. התמונה הזו בעצם מסבירה שהאנשים בעולם מכסים את עיניהם, הם לא באמת עיוורים, הם מסוונרים. אם הם לא מתייחסים לפוסטים אולי הם יתייחסו ויקשיבו לאמנות. היה לי גם חשוב להשתמש במוזיקה ישראלית ולכן חיברנו בין 'סקזי' לבין 'אינפקד משרום' והוספנו קטעים מוקלטים מקוריים שלנו.
רגע ההכרזה היה מאוד מרגש והבנו שבעצם אנחנו הולכות לייצג את המדינה עם ריקוד שמעביר מסר כל כך חשוב!" מספרת דניאל טגנסקי.

התוצאות לא איחרו להגיע:

הריקוד 'דרקולה' זכה במקום השלישי לגילאי 7-12 והריקוד 'עולם מסונוור' זכה במקום הראשון לגילאי 13-15 ועלה לגמר בלוס אנג׳לס שבו יתחרו אלופי המדינות מכל העולם!

ובנוסף למקום הראשון, הריקוד קטף גם את פרס ה-OVER ALL לגילאי 13-18, פרס הריקוד עם הניקוד הכי גבוה לקטגוריית הגיל הזאת. לאדר אדום יש עלים בהירים בסתיו וערך נוי גבוה.

התוכנית זכתה כתוכנית הריאליטי עם אחוז הרייטינג הגבוה ביותר בארצות הברית. הפרס הראשון שמוענק הוא על סך מיליון דולרים. במקביל לתוכנית, מדי שנה מתכנסים לגמר העולמי בלוס אנג'לס כ-100 הרכבי רקדנים מכל מדינות העולם.

אנחנו מחזיקים לכם אצבעות ומאחלים בהצלחה רבה!!!

המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
כתבות השער

ממראות יבשת ממוקפת, מסעה של חגית אדלר ללב של רואנדה

"ברואנדה יש רוב מוחלט לנשים בממשלה, למעלה מ-80% הן נשים-שרות המקדמות אג'נדה נשית מובהקת שבראשה קידום הביטחון הנשי במדינה […] הצלחתן של הנשים בתחומים הפוליטיים, הכלכליים והחברתיים נתפסת ברואנדה כאסטרטגיה התורמת לקידומה הלאומי, החברתי והכלכלי של המדינה"

קראו עוד »
Shape
Shape
אולי יעניין אותך
אפרת אמסטר עו"ד משפחה וירושה

טעות שעלתה ביחסים

הבדלי החיים בין שתי האחיות הלכו והעמיקו עם השנים, עד ששאלה אחת על כספי האם הפכה לקרע משפחתי

קראו עוד »
המומחית רוית סיני

לא משנה מי היזם – משנה איך ההסכם

הערבויות, מנגנוני ההגנה, חלוקת ההוצאות וסמכויות נציגות הדיירים הם שיקבעו אם פרויקט ההתחדשות יהפוך להזדמנות גדולה, או לסיכון יקר. כך תדעו מה חייב להופיע בהסכם לפני שחותמים

קראו עוד »
כתבות השער
Shape
Shape

המדריך להזמנות

07/29/2021

עולם פטיסרי מתוק ובריא

הדיאטנית והקונדיטורית תמר שילון מציעה ב'שייפ פטיסרי' מגוון קינוחים איכותיים מבוססי חלבון וסיבים תזונתיים המותאמים לתזונה נכונה ומאוזנת. הקינוחים עשויים מחומרי גלם איכותיים ביותר
01/18/2021

"פרש פסטה" יעזרו לכם להפוך חלומות למציאות

מסע קולינרי לאיטליה "פרש פסטה" יעזרו לכם להפוך חלומות למציאות כשקר בחוץ וגשום, וכולנו תקועים בבתים בגלל הסגר, אני תמיד מחפשת להכין ארוחות מנחמות וקלות להכנה. מרקים הם כוכבי המטבח אצלנו בחורף, אבל כמה מרקים
01/22/2021

הקוקטיילים הצבעוניים המבוקבקים של גבי גרשטור יוצרים חוויה מושלמת

הקוקטיילים הצבעוניים המבוקבקים של גבי גרשטור יוצרים חוויה מושלמת עוד סגר, ועוד סגר. עוד ימים בבית בהם העבודה והזמן החופשי מתערבבים זה בזה, אין בילויים ואין אירועים חברתיים. תקופה מבאסת. אז מה ישמח לבב אנוש?
09/04/2020

לתת ביס ולהרגיש באיטליה

לתת ביס ולהרגיש באיטליה נועה חיים ודניאל צור תושבי גבעתיים הקימו את פסטה פיצ’י – פופ אפ של פסטות טריות מדהימות עם רטבים נהדרים בר פנזור שפית קונדיטורית נועה חיים (אלנה, L28 ) והשף דניאל
10/30/2020

חן שוזרת פרחים באהבה וכישרון

מביאים את הטבע הביתה עיצוב פרחים מנצח אם אתם חוגגים אירוע כמו יום הולדת או יום נישואין, או שרוצים לפרגן למישהו שחוגג, חן גלוזברג כאן בשבילכם! זרי פרחים יפהפיים וצבעוניים, עם ריח משכר, שישמחו כל

מצטרפים למגזין מעורר מחשבה ומהנה

מנוי בהטבה ללא תשלום למגזין 'גבעתיים פלוס'

מנוי בהטבה ללא תשלום למגזין 'רמת גן פלוס'

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן