

חלת קפרזה – מלכת היופי של החלות
‘המאפייה הביתית של שרון’
המאפים שגונבים את ההצגה
הכנת חלות היא הנאה לכל דבר וכשהן יוצאות מהתנור וכל הבית מתמלא ריחות הלב מתמלא באושר (ועוד לא דיברנו על התמונות שמעלים לאינסטגרם).
אחרי שנים של אפייה ביתית משובחת, החלות והעוגות הבחושות של שרון כבר הפכו לשם דבר. כעת החליטו שרון ורוני להפוך את התחביב למקצוע ולהקים לעצמן עסק קטן של אמא ובת – מאפיית בוטיק ביתית. הן אופות חלות בטעמים מיוחדים בעבודת יד, עוגות בחושות שמתאימות לכל אירוע ומגוון של עוגיות פריכות עם מילויים שונים. את כל המאפים הן אורזות מכל הלב ובטוב טעם עם פתקים קטנים וענף פורח.

מגולגלות עם נוטלה ולוטוס
חלת הקפרזה הייתה הראשונה שתפסה את העין שלי, כל כך יפה שחבל היה לי לבצוע אותה. כשמה כן היא, חלה עם גבינת מוצרלה, עגבניות ועלי בזיליקום טריים. והטעם, וואו תשכחו מכל מה שקלעתם או הכנתם בעצמכם! כאן מדובר במקצועיות לכל דבר ועניין.
כשחלת הקינמון עם החמאה והסוכר הגיחה משקית הנייר החומה היא הדיפה ניחוחות נפלאים וטעמה היתה כריחה – עשיר ונהדר.
אבל את ההפתעה סיפקה עוגת הלימון ופירות היער שנראתה כמו עוד עוגה בחושה. הכנתי לי קפוצ’ינו, פרסתי פרוסה דקיקה ואז גיליתי את הפטל הטרי המסתתר במעמקיה. יחד עם טעם הלימון העדין הפה התמלא במתיקות, חמיצות ורכות.
ממחר דיאטה…
המאפייה הביתית של שרון, הזמנות בטל. 0543181682 רוני, עד יום חמישי בשעה 14:00, אספקה בימי שישי.
: sha_ronsbakery פייסבוק: Sharon Homemade baking

»» »» »» »» »» »» »»

מרץ 7, 2021
הגיע הזמן שהצרכן הישראלי יוכל ליהנות מחוויית בשר גם בארץ חוויה עוצמתית של טעמים כפי שבשר אמיתי אמור להיות אם אתם צמחונים או טבעונים, תעצרו כאן. […]
פברואר 26, 2021
העוגיות האורבניות של קופרמן איך אפשר שלא לאהוב עוגיות נימוחות, רכות ועשירות? אם יש מישהו בקהל שלא אוהב עוגיות נימוחות, רכות ועשירות, זה הזמן לעזוב את […]
פברואר 22, 2021
קרם ברולה ומלבי נפגשים בקומבינציה גלידוניות הסושי הנהדרות של מיה העולם מתחלק לשניים – אלה שאוהבים סושי ואלה שלא. אבל גם אם אתם שייכים לקבוצה השנייה, […]
פברואר 16, 2021
הסטארט אפ של העוגיות נייטקוקי, night cookie, היא חברה משפחתית של ארבעה אחים שהוקמה ב-2017 ומנוהלת כסטארט אפ. הם היו הראשונים שהשכילו להבין שיש ביקוש למשלוחים […]
פברואר 13, 2021
הולי קראק פאי ממכר כמו סם, מושחת וטעים בטירוף גילוי נאות: אני מכורה לעוגה האמריקאית הזו וזה לא מפתיע כי מדובר באחת העוגות הכי שוות שיש. […]
פברואר 13, 2021
משולש הזהב מבחן הטעימות לפורים 2021 משנכנס אדר מרבין בשמחה ואין לתאר כמה שמחה עושות לי אזני המן… עם קרמל מלוח, לוטוס או חלבה, אגוזים או […]
פברואר 13, 2021
הפתעה שווה בטירוף! את תואר המשלוח המפתיע אנחנו מעניקים לנופר בת ה-20 מרמת גן שהיא חיילת משוחררת. נופר מכינה קופסאות ניפוץ משוקולד שוות בטירוף! גם יפהפיות, […]
פברואר 8, 2021
‘הראמן של תום שמיר’ געגועים ליפן שני ביקורים ממושכים ביפן הפכו גם אותי למעריצה וחובבת אוכל ותרבות יפנית. אז דמיינו לכם כמה שמחתי לגלות, שממש כאן […]
פברואר 8, 2021
סושי. זה לא מה שחשבתם! ב’סואשי’ כל מגש הוא מיוחד, יצירת אמנות לשמה איך אני אוהבת סושי! הדגים הנאים הטריים, האורז המתקתק, המליחות של האצה, הירקות […]
פברואר 8, 2021
פסטה דלה קזה פסטה טריה של השף משה בראל מתמחה בייצור פסטה טריה על פי מסורת איטלקית רבת שנים. במפעל המשפחתי המיוחד מיוצרים מדי יום פסטה […]
למעבר למגזינים:
ל‘גבעתיים פלוס’, הקליקו כאן
ל‘רמת גן פלוס’, הקליקו כאן