לחוות את הטבע מקרוב בתערוכת צילומי השנה של חיות הבר במוזיאון הטבע בלונדון
10/19/2020מגזין 73
10/22/2020לחוות את הטבע מקרוב בתערוכת צילומי השנה של חיות הבר במוזיאון הטבע בלונדון
10/19/2020מגזין 73
10/22/2020עוגיות בסגנון צרפתי
'קייקס אנד מור' להזמין מגבעתיים ולהרגיש בפריז
אין לתאר את העונג שהרגשנו כשהגיע אלינו המארז המתוק של "קייקס אנד מור" . כשפתחנו את מכסה הקופסא שהייתה מלאה במאפים ועוגיות בעבודת יד, מסודרים בקבוצות וארוזים למשעי, החדר התמלא בניחוח של פטיסרי משובח.
ברגע הזה התלבטנו ממש מה לטעום קודם… פתחנו בטארטלט שקדים ופירות יער וטארטלט דבש מלוח שהיו יפים ונפלאים החל מהבצק הנימוח ועד למלית המצויינת. המשכנו בבלונדיז קרמל מלוח ובראוניז שוקולד עשיר – בכל אחד מהם שילוב טעמים מופלא!
המארז כלל גם מגוון של עוגיות כייפיות – חמאה שקדים ולימון, שוקולד ומלח גס, שוקולד ציפ'ס וגם עוגיות חמאה שרק נראו תמימות, אבל התחושה בפה הייתה כמו של ענן מתוק.
את כל הטוב הזה אופה באהבה גדולה יעל שרעבי מביתה בגבעתיים, שלאחר 8 שנים אינטנסיביות ומרתקות כמעצבת אופנה הלכה אחרי התשוקה הישנה שלה, למדה קונדיטוריה בצורה מקצועית ופתחה את קונדיטוריית הבוטיק "קייקס אנד מור".
יעל מתמחה בהכנת עוגות בסגנון צרפתי, טארטים, עוגות יום הולדת ומארזים מתוקים, גם טבעוניים וללא גלוטן. כל המוצרים נעשים בעבודת יד תוך שימוש במוצרים האיכותיים ביותר תוך תשומת לב לטעמים, מרקמים ואסתטיקה גבוהה.
אז אם אתם חוגגים או סתם רוצים לפנק מישהו שאתם אוהבים, זה המקום!
CAKES AND MORE – משלוחים לכל אזור המרכז עד לפתח הדלת,
הזמנות באתר cakesandmore.co.il
או בווטסאפ: https://bit.ly/2W1ukx7
cakesandmoreisrael
»» »» »» »» »» »» »»
12/25/2023
ליטל אזולאי היא קונדיטורית שהחליטה להתחיל לאפות בביתה חלות משגעות, עוגיות ועוגות טעימות. היא עושה רק דברים שהיא אוהבת ושטעימים לה
10/22/2022
הקונדיטורית נורית ציטאט בעלת קונדיטוריה הצרפתית בניחוח יפן – לוקחת את “טריט או טריק” כמה צעדים קדימה עם נבחרת מתוקים מפחידה וייחודית
10/19/2022
המקרונים של התאומות הם קפיצה לפריז קארן ודבורה הן אחיות תאומות שהגיעו לכאן היישר מפריז (צרפת). הן אוטודידקטיות, מקרונים הם התשוקה שלהן. הן פתחו את החנות שלהן "טווינסקייקס" לפני 6 שנים, הן מציעות מקרונים פרווה […]
09/13/2022
הכירו את ה- Upper Marketחווית אוכל רחוב אורבנית בר פנזור ביום חמישי בצהרי היום, לאחר שהרעב הכריע אותנו, החלטנו לצאת לאכול במתחם האוכל החדש של גבעתיים במגדל השחר. אין לתאר את ההפתעה שחווינו – חלל […]
01/07/2022
המתנה המושלמת בעיצוב אישי – להיט שמשגע את הרשתות החברתיות! אם אתם צריכים מתנה מיוחדת או רוצים להנציח את הכלב האהוב שלכם הגעתם למקום הנכון! בסטודיו נורמן יעצבו עבורכם מגוון רחב של מוצרים בהתאמה אישית […]
01/04/2022
במוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה בר פנזור האהבה שלנו לאוכל איטלקי הביאה אותנו ביום חורפי מעונן להזמין את מנות הרחוב החדשות של מוצ'ה. אחרי הצצה בתפריט, המשימה הושלמה, ההזמנה בוצעה ומהר מאוד הגיע השליח עם […]
01/01/2022
שרית ענוים לקחה את הקינוח האוסטרלי הקלאסי – ה'למינגטון' והפכה אותו לישראלי למהדרין
01/01/2022
השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה בר פנזור מלי פרשקר היא הבעלים של "קרייבס" והיא מייצרת שוקולדים משמחים ומרגשים. היא הגיעה לעולם השוקולד מעולם הקונדיטוריה ועיצוב העוגות. לאחר שעשתה קורס שוקולד ב"אסטלה", החלה בייצור פרליני אספרסו […]
12/26/2021
חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע!חג טעים ושמח!
12/05/2021
חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע!חג טעים ושמח!
למעבר למגזינים: