fbpx

בורקס עגל צמחוני, שווארמה צמחונית עטופה בבצק פילס קריספי

במסעדת השף 'בולונג'רי' בצפת השיקו תפריט חורף

בר פנזור

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter

במסעדת השף החלבית הכשרה למהדרין- בולונג’רי בצפת משיקים  תפריט חורף מחמם ומאוד מנחם.

בולונג’רי הינה מסעדה חלבית צפתית עם ניחוחות צרפתיים ותפריט שף עשיר בכשרות מהדרין.  שף נועם בכר המוביל את הצד הקולינארי לצד הקונדיטור ובעלי המסעדה מיקי אביסרור השיקו השבוע את תפריט החורף הכולל בין הייתר: בורקס עגל צמחוני בבצק פילס, שווארמת דגים בטיבול מזרחי עם סלט טאבולה טרי ורוטב יוגורט עזים, ברוסקטה סלמון עם ביצת עין עלומה ורוטב הולנדז, מנת סלמון מוקפצות עם פטריות, טריאקי ופירה חלבי, רביולי סלק ברוטב יוגורט וגבינה צפתית מגורדת ושורה ארוכה של מנות מחממות ומנחמות לצד ספיישל של ‘מרק השף’- בכל יום מרק חם חדש!.

המסעדה מתבססת על מוצרי גלם איכותיים וטריים מהתוצרת הגלילית” הסביר שף נועם בכר את הבחירה בתפריט עונתי מתחלף,

במהלך השבועות האחרונים השיקו במסעדה ספיישל של ארוחות בוקר המוגשות לאורך כל היום וכולל בין הייתר גבינות גליליות משובחות ממחלבה צפתית, מאפים טריים וחמים הנאפים במקום לרבות לחם מחמצת, מגוון מטבלים, סלטים, רטבים וכמובן- ביציים.

המסעדה ממוקמת במתחם ‘סיטי צפת’

שעות פעילות

ימים א-ה בין השעות 8:00 – 22:00

ימי שישי בין השעות 8:00-14:00 

רביולי סלק ויוגורט

המדריך להזמנות

ינואר 7, 2022

המתנה המושלמת בעיצוב אישי – להיט שמשגע את הרשתות החברתיות!

המתנה המושלמת בעיצוב אישי – להיט שמשגע את הרשתות החברתיות! אם אתם צריכים מתנה מיוחדת או רוצים להנציח את הכלב האהוב שלכם הגעתם למקום הנכון! בסטודיו נורמן יעצבו עבורכם מגוון רחב של מוצרים בהתאמה אישית […]
ספטמבר 6, 2020

פרלינים בעבודת יד – טעמים מעולם אחר

אמיליה שוקולד – האקדמיה הישראלית לשוקולד רונן אפללו הוא שוקולטייר ישראלי עטור זכיות בינלאומיות שהפרלינים שלו הם הדבר הכי קרוב לשלמות שאפשר לתאר. כל פרלין טעמו כטעם גן עדן, נימוח, מתמוסס בפה ומשאיר טעם של […]
נובמבר 2, 2020

‘קופסת אוכל’ – מארזים קולינריים קונספטואליים

חושבים מחוץ לקופסא מארז קולינארי מוקפד בהזמנה אישית אם יש משהו שאני מתגעגעת אליו בימים פרה-הקורונה, זה דייטים כיפיים וטעימים עם בן הזוג: דרינק ונשנוש באיזה בר קוקטיילים מפונפן, ארוחת ערב טובה במסעדה רומנטית, או […]
ספטמבר 30, 2020

מארזים לאפייה ביתית

קונדיטוריה פוּני‏ אפיה בטעם של פעם הכל התחיל בשנת 1922, כאשר אברהם פוּני‏, בן למשפחת אופים פולנית, עלה ארצה יחד עם אשתו פרומה. השניים התיישבו ביפו, ולא חשבו פעמיים לפני הגשמת החזון הציוני האישי שלהם […]
פברואר 8, 2021

איטליה על קצה המזלג

פסטה דלה קזה פסטה טריה של השף משה בראל מתמחה בייצור פסטה טריה על פי מסורת איטלקית רבת שנים. במפעל המשפחתי המיוחד מיוצרים מדי יום פסטה קצרה וארוכה, רביולי במילויים שונים, ניוקי, רטבים ועוד המון […]
ינואר 4, 2022

מוצ’ה עושים אוכל איטלקי באהבה

במוצ’ה עושים אוכל איטלקי באהבה בר פנזור האהבה שלנו לאוכל איטלקי הביאה אותנו ביום חורפי מעונן להזמין את מנות הרחוב החדשות של מוצ’ה. אחרי הצצה בתפריט, המשימה הושלמה, ההזמנה בוצעה ומהר מאוד הגיע השליח עם […]
פברואר 13, 2021

משולש הזהב – מבחן הטעימות לפורים 2021

משולש הזהב מבחן הטעימות לפורים 2021 משנכנס אדר מרבין בשמחה ואין לתאר כמה שמחה עושות לי אזני המן… עם קרמל מלוח, לוטוס או חלבה, אגוזים או נוטלה, שוקולד בלגי או קרם פטיסייר ואיך אפשר בלי […]
נובמבר 23, 2021

חגיגה בין כוכבים – טורי שוקולד

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע! חג טעים ושמח!
נובמבר 27, 2020

חגיגת בריושים

חגיגת בריושים ליאה דביר פיצחה את הסוד לסופגנייה המושלמת שעשויה מבצק בריוש ואפויה בתנור וכך אפשר ליהנות בלי נקיפות מצפון. למי שעדיין מעדיף את הסופגניה בגירסה המקובלת ניתן להזמין אצלה גם סופגניות מטוגנות. בתוך בצק […]
ינואר 20, 2021

אם אי אפשר ללכת לנגב חומוס אצל חיים נביא את החומוס של חיים הביתה

אם אי אפשר ללכת לנגב חומוס אצל חיים נביא את החומוס של חיים הביתה בשביל להכין חומוס טוב, משביע ובריא צריך מתכון מעולה ואהבה לאוכל, ואת שני אלה מצליח חיים לשלב במטבח שלו כבר למעלה […]
אוקטובר 30, 2020

ורד אופה עוגיות טעימות ויוהן מייצר את החותכנים

יצירה על עוגייה פעילות מושלמת לכל אירוע הכל התחיל מזה שחברות של ורד ביסרור ביקשו ממנה שתכין לבנות שלהן עוגיות לקישוט ליום ההולדת. ההתלהבות והביקוש היו גדולים וזה מה שהביא אותה ליצור מארזי עוגיות חמאה […]
אפריל 21, 2021

מירב והדר מזמינות אתכם לחוויה שכולה אושר

מירב והדר מזמינות אתכם לחוויה שכולה אושר “בייקאיט” – YOU CAN FAKE IT UNTIL YOU MAKE IT המדריך המתעדכן להזמנות קחו אוויר, תלבשו חיוך, תזמינו לכם או למי שאתם אוהבים שיתוף ב facebook שיתוף ב […]
ינואר 18, 2021

“פרש פסטה” יעזרו לכם להפוך חלומות למציאות

מסע קולינרי לאיטליה “פרש פסטה” יעזרו לכם להפוך חלומות למציאות כשקר בחוץ וגשום, וכולנו תקועים בבתים בגלל הסגר, אני תמיד מחפשת להכין ארוחות מנחמות וקלות להכנה. מרקים הם כוכבי המטבח אצלנו בחורף, אבל כמה מרקים […]
יולי 2, 2020

לעצלנים בלבד

לעצלנים בלבד מכניסים לתנור ל-20 דקות ומגישים מאפים אישיים – זה בדיוק מה שהיה חסר לנו לשולחן של החג! בורקסים, קרואסונים ומאפי שמרים מלוחים ומתוקים שמכניסים לתנור ל-20 דקות ומגישים! חברת ‘עומר מאפים’, דור שני […]
דצמבר 5, 2021

Gallato Patisserie – חגיגה פריזאית

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע! חג טעים ושמח!
דצמבר 24, 2020

קוקטיילים טעימים לחגיגה ביתית מושלמת

קוקטיילים טעימים לחגיגה ביתית מושלמת עם האלכימאי יהיה לכם ערב קסום ונפלא ההכנות שלנו לסילבסטר בעיצומן! חו״ל לא כל כך היה השנה, גם לא מסיבות או ברי קוקטיילים, אבל החלטנו שעל חגיגות השנה האזרחית החדשה […]
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

דצמבר 24, 2021

רמת גן פלוס 88

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

אל תפספסו הכתבות האהובות
מגזינים

גבעתיים פלוס מגזין 89

בדצמבר 2021 , הזמינה האקדמיה ללשון העברית את הציבור לבחור ת מילת השנה. תשע מילים הועמדו להצבעה, והן נבחרו מתוך מאות הצעות שהגיעו מן הציבור. אלפים רבים נענו לפנייה, השתתפו בהצבעה ובחרו במילה טרלול,
אכן זו הייתה שנה מטורללת למדי. שלוש המילים שהתחרו על המקומות הבאים מייצגות את
מגפת הקורונה שמלווה אותנו זה
שנתיים: חיסון, תשנית (מוטציה)
ודחף (בוסטר).
גם המילים הנוספות משקפות את השנה שחלפה: אקלים – לאור משבר האקלים שנכנס למודעות הציבורית; שינוי – מילה המתקשרת לשנה הפוליטית
שחווינו; שגרה; פקקים ומדליית זהב, שמזכירה לנו את ההישגים הנאים של המשלחת הישראלית באולימפיאדה האחרונה

קראו עוד»
מתגלגלים

רומיאו ויוליה גרסת וולוצ’ה

“אחיזת הכביש המופתית שלה משכנעת אותך להעז יותר ממה שאתה רגיל […] נהג מיומן ומרוכז ישאב אל קרבו ברגעים אלו ממש אדי ניקוטין מזוקקים, ויחוש איך אי שם בתחתית הגב שלו בועט כל עדר הסוסים המופלא הזה אל האינסוף ומעבר לו”

קראו עוד»
כתבות השער

זו הייתה השנה שהייתה – סיכום שנת 2021

זו הייתה השנה שהייתה סיכום שנת 2021 בפלוס תקשורת הקליקו לכתבה ינואר אשת החדשות – דניאל רוט אבנרי “אני חיה, נושמת וחולמת את העבודה שלי” הקליקו לכתבה פברואר עומדת בחזית המאבק בקורונה – ד”ר לימור

קראו עוד»
חדשות העיר גבעתיים פלוס

הכירו את תנועת הזהב! התנועה שהוקמה בגבעתיים ונציגיה השתתפו בכנס ארצי לאזרחים וותיקים

שחר כהנא וישראל נתנאל בכנס על הקשר הבינדורי הכירו את תנועת הזהב! התנועה שהוקמה בגבעתיים ונציגיה השתתפו בכנס ארצי לאזרחים וותיקים את התנועה החברתית הקימו יחדיו הילי שנפ, לונה שנפ ועמית בן וקיל פורסם: 26/12/2021

קראו עוד»
דוד פייל עו"ד רשלנות רפואית

לא פשוט להתמודד לבד מול חברות הביטוח

לא פשוט להתמודד לבד מול חברות הביטוח המדריך לטעויות השכיחות של בני משפחה בתביעות סיעוד עו”ד דוד פייל אִילוּסְטְרַצְיָה  ביטוח סיעודי הוא קרש הצלה של משפחות הנקלעות לבעיה כלכלית קשה בעקבות מצבם הרפואי של ההורים.

קראו עוד»
חדשות העיר גבעתיים פלוס

הוועדה המקומית בגבעתיים אישרה את מגדל כורזין

חדשות הנדלן דן הדמייה: מילוסלבסקי אדריכלים הוועדה המקומית בגבעתיים אישרה את מגדל כורזין המגדל יתנשא לגובה של 40 קומות ויכלול 10 קומות למגורים, 25 קומות למשרדים, סקיי לובי  שטחי ציבור וקומת מסחר פורסם: 10/1/2022 שתפו

קראו עוד»
Shape
Shape

במבצע מיוחד

מנוי למגזין מתנה!

רק למצטרפים חדשים
ניתן לבטל בכל עת

מצטרפים למגזין מעורר מחשבה ומהנה

מנוי בהטבה למגזין 'גבעתיים פלוס'

מנוי בהטבה למגזין 'רמת גן פלוס'

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן