fbpx

בורקס עגל צמחוני, שווארמה צמחונית עטופה בבצק פילס קריספי

במסעדת השף 'בולונג'רי' בצפת השיקו תפריט חורף

בר פנזור

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter

במסעדת השף החלבית הכשרה למהדרין- בולונג’רי בצפת משיקים  תפריט חורף מחמם ומאוד מנחם.

בולונג’רי הינה מסעדה חלבית צפתית עם ניחוחות צרפתיים ותפריט שף עשיר בכשרות מהדרין.  שף נועם בכר המוביל את הצד הקולינארי לצד הקונדיטור ובעלי המסעדה מיקי אביסרור השיקו השבוע את תפריט החורף הכולל בין הייתר: בורקס עגל צמחוני בבצק פילס, שווארמת דגים בטיבול מזרחי עם סלט טאבולה טרי ורוטב יוגורט עזים, ברוסקטה סלמון עם ביצת עין עלומה ורוטב הולנדז, מנת סלמון מוקפצות עם פטריות, טריאקי ופירה חלבי, רביולי סלק ברוטב יוגורט וגבינה צפתית מגורדת ושורה ארוכה של מנות מחממות ומנחמות לצד ספיישל של ‘מרק השף’- בכל יום מרק חם חדש!.

המסעדה מתבססת על מוצרי גלם איכותיים וטריים מהתוצרת הגלילית” הסביר שף נועם בכר את הבחירה בתפריט עונתי מתחלף,

במהלך השבועות האחרונים השיקו במסעדה ספיישל של ארוחות בוקר המוגשות לאורך כל היום וכולל בין הייתר גבינות גליליות משובחות ממחלבה צפתית, מאפים טריים וחמים הנאפים במקום לרבות לחם מחמצת, מגוון מטבלים, סלטים, רטבים וכמובן- ביציים.

המסעדה ממוקמת במתחם ‘סיטי צפת’

שעות פעילות

ימים א-ה בין השעות 8:00 – 22:00

ימי שישי בין השעות 8:00-14:00 

רביולי סלק ויוגורט

המדריך להזמנות

10/18/2020

לאכול טוב וגם לעשות טוב

‘באזז’  דיינר אמריקאי בגבעתיים כמה חיכינו ליום הזה שבו יפתח בגבעתיים דיינר אמריקאי אמיתי, כזה שמגיש אוכל טוב ומושחת וכמה שמחנו ששמענו על “באזז”! הזמנו משלוח לשני רעבים והוא הגיע במהירות (זה בגבעתיים, זוכרים?). המבורגר […]
11/03/2020

סוף סוף מצאנו אוכל הודי ביתי אותנטי טעים

תבשילים הודים מהמטבח של פרוז עד הבית נאיה ופרוז אוהבים יצירתיות, אוכל ומה שבניהם הגיע הזמן לאוכל האמיתי, כזה שמתבשל במטבח ממתכונים שעברו מפה לאוזן במשפחה במשך דורי דורות. כמה שמחנו לגלות את Taste of […]
10/27/2020

מושלמות! פחזניות אווריריות ופריכות עם קרם קטיפתי

פחזניות או לא להיות כיס של בצק דקיק, מפוצץ בקרם עשיר וממכר אין הרבה מאכלים שמרגשים אותי. מאכלים כאלו שבלוטות הטעם מתרגשות לנסות, שהעיניים נעצמות בכל ביס, שהלב מתמלא באושר מקיומם. פחזנית טובה, כזו עם […]
02/04/2021

בפיצה גראז’ פיענחו את הסוד לפיצה דקה משובחת

בפיצה גראז’ פיענחו את הסוד לפיצה דקה משובחת חורף, שוב סגר ואנחנו כרגיל תקועים בבית. מה יותר מנחם מפיצה חמה שמגיעה הביתה? ואז גילינו את פיצה גראז’ – פיצה דקה וקריספית עם תוספות ייחודיות שנעשית […]
10/30/2020

העוגיות הצבעוניות שגונבות את ההצגה

העוגיות הצבעוניות של ויולט ומיכל יגרמו לכולם לחייך לפני ארבע שנים בסטודיו קטן בכפר סבא הקימו ויולט ומיכל בוטיק המתמחה בעוגיות רויאל אייסינג. העסק נולד מתוך אהבה לעולמות האפיה, היצירה והרצון לחבור לאירועים הקטנים המשמחים […]
04/21/2021

מירב והדר מזמינות אתכם לחוויה שכולה אושר

מירב והדר מזמינות אתכם לחוויה שכולה אושר “בייקאיט” – YOU CAN FAKE IT UNTIL YOU MAKE IT המדריך המתעדכן להזמנות קחו אוויר, תלבשו חיוך, תזמינו לכם או למי שאתם אוהבים שיתוף ב facebook שיתוף ב […]
12/05/2021

Gallato Patisserie – חגיגה פריזאית

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע! חג טעים ושמח!
12/24/2020

אריק מכין חומוס טוב באהבה ותשוקה גדולה

האהבה של אריק להכנת חומוס היא כמו האהבה למוזיקה ונגינה. הרכיבים שונים אבל היעד זהה: טעם טוב, תשוקה ואהבה אריק מכין חומוס טוב באהבה ותשוקה גדולה אריק לבנת הוא מוזיקאי, אמן ויוצר. לצד המוזיקה, הוא […]
11/27/2020

חגיגת מרקמים

חגיגת מרקמים מיכל מ“מיי סוויטי”, קונדיטורית בוגרת בית-ספר “בישולים” יצרה קולקציית סופגניות מהממת, מענגת וטעימה והיא זוכה אצלינו בפרס הבצק המצטיין! הבצק של הסופגניות הוא רך, קליל ואוורירי כאילו לא פגש שמן מימיו, הגודל שלהן […]
01/18/2021

“פרש פסטה” יעזרו לכם להפוך חלומות למציאות

מסע קולינרי לאיטליה “פרש פסטה” יעזרו לכם להפוך חלומות למציאות כשקר בחוץ וגשום, וכולנו תקועים בבתים בגלל הסגר, אני תמיד מחפשת להכין ארוחות מנחמות וקלות להכנה. מרקים הם כוכבי המטבח אצלנו בחורף, אבל כמה מרקים […]
08/11/2021

ארץ הממתקים של עדי

ארץ הממתקים של עדי אם אי פעם חלמתם להגיע לארץ הממתקים, עכשיו אתם יכולים לעשות את זה! “ממתקים של פעם” הוא מפעל בוטיק בהרצליה שבו רוקחת עדי ממתקים מדי יום בעבודת יד, לפי שיטות בישול […]
09/02/2020

חגיגת בשרים מעושנים

‘צ’ופ-צ’ופ’ ארוחת בשרים מעושנים כל מי שאוהב בשר ומגדיר עצמו כקרניבור, יסכים שאין כמו לאכול נתח טוב של בשר מעושן צלוי כהלכה. אבל מה עושים כשאין מעשנה בבית? מזמינים מצ’ופ צ’ופ נתחים ובשרים נהדרים, עסיסיים […]
11/27/2020

חגיגה מתוחכמת

חגיגה מתוחכמת שגיב מלול הוא שף קונדיטור שפתח פטיסרי וקרא לה על שם בתו ליאן. הסופגניות שלו מעולות וזכו אצלינו לצל”ש, כאלה שענו על כל הציפיות! גודל אידיאלי, בצק אוורירי כמו ענן, מפוצצות במילוי מתוחכם […]
10/14/2020

הקוסקוס הנפלא והמפרום המושלם שמכינה סיון הפנר

‘סודות מהמטבח של סיון’ הקוסקוס הנפלא והמפרום המושלם חשק עז למאכלים ביתיים עשירים ועסיסיים הביאו אותי להזמין את הקוסקוס והמפרום של סיון שכבר שמעתי עליו טובות וסוף סוף טעמתי את הדבר האמיתי. מפרום הוא אחד […]
02/22/2021

קרם ברולה ומלבי נפגשים בקומבינציה

קרם ברולה ומלבי נפגשים בקומבינציה גלידוניות הסושי הנהדרות של מיה העולם מתחלק לשניים – אלה שאוהבים סושי ואלה שלא. אבל גם אם אתם שייכים לקבוצה השנייה, אני ממש ממליצה לכם לשכוח את כל מה שאתם […]
11/27/2020

חנוכה 2020 סופ-סופ-סופגניות

»» »» »» »» »» »» »»     למעבר למגזינים: ל‘גבעתיים פלוס’, הקליקו כאן ל‘רמת גן פלוס’, הקליקו כאן   
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

אל תפספסו הכתבות האהובות
פינת אוכל

חוגגים עם הבירות המובילות

הטבה חוגגים עם מיטב הבירות החדשות והמובילות מסתבר שבירה הוא המשקה האלכוהולי האהוב גם על הישראלים, והאביב שכבר כאן הוא גם חג הבירה, לכן אין כמו לחגוג עם מיטב הבירות שתפו: שיתוף ב whatsapp שיתוף

קראו עוד»
חדר החדשות

תערוכה ייחודית בתיאטרון גבעתיים “עיר מהסרטים – מחווה לאולפני גבע”

חגיגות ה-100 תערוכה ייחודית בתיאטרון גבעתיים“עיר מהסרטים – מחווה לאולפני גבע” שתפו שיתוף ב facebook שיתוף ב email שיתוף ב whatsapp שיתוף ב twitter במסגרת חגיגות המאה לעיר גבעתיים, עמותת קהילתיים ותיאטרון גבעתיים מעלים תערוכה

קראו עוד»
אדם גורל יועץ נדל"ן

מה ייתן לכם יותר עצמאות?

זה לא סוד שעליית מחירי הדירות מקשה על ציבור גדול בישראל. המחירים עולים, המשכורת לא עולה בהתאם, ופה מתחילה התלבטות מוכרת: מגורים או השקעה?

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן