
קן בורוכוב של תנועת הנוער העובד והלומד חוגג 100 שנה
קן בורוכוב הוא אחד מהמוקדים הוותיקים והמשמעותיים של התנועה. לאורך השנים צמחו בקן חניכים ומדריכים שהמשיכו להשפיע בתחומי התרבות והחברה בישראל

חדר פעילות חדש לתנועת הנוער "כנפיים של קרבו", נחנך לזכרה של תושבת העיר גלי בללי. החדר ישמש לטובת פעילות עמותת "כנפיים של קרמבו" וביתר הזמן ישמש לצרכים קהילתיים שונים.
לפני 5 שנים, ב-26.4.2018, אירע אסון מכינת בני ציון בנחל צפית, בו נספו 10 בני נוער, בהם גלי בללי. גלי הייתה תלמידת כיתה י"ב בתיכון שמעון בן צבי, אשר הדריכה בתנועת הצופים וריכזה במשך שנתיים את הסניף של "כנפיים של קרמבו". גלי זכורה כנערה ערכית וייחודית, שעסקה בהתנדבות ונתינה לזולת. היא עמדה להצטרף למכינה קדם צבאית מתוך אהבת העם והארץ, שם ביקשה להמשיך את דרכה הערכית ותרומתה לחברה.
"חדר קרמבו" נתרם ע"י נינה לרון ז"ל שנפטרה לפני שנתיים. נינה החליטה לתרום חלק מהירושה שלה לטובת הנצחה של גלי במסגרת תנועת הנוער "כנפיים של קרמבו". בבת דמארי מוהבן, תושבת העיר וחברה של משפחת בללי, יצרה את החיבור בין גלי לנינה ששמעה על גלי ועל האסון והחליטה להקדיש חלק מצוואתה לשימור זכרה.
שיפוץ החדר נעשה במסגרת שיתוף פעולה בין עיריית גבעתיים, עמותת "קהילתיים", תנועת "כנפיים של קרמבו" ומשפחת בללי. הוריה של גלי בחרו להקים את "חדר קרמבו" במרכז קהילתי שז"ר, מרחב שבו נהגה לשהות בילדותה, ובנוסף היה רצון לחבר את החדר לקהילה ולשכונה.
באירוע נכחו אתי ואייל בללי, הוריה של גלי, רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים, שרון אבן טוב, מנכ"ל עמותת קהילתיים, טליה הראל, מנכ"לית כנפיים של קרמבו, בבת דמארי מוהבן שיצרה את הקשר בין נינה התורמת למשפחה, עובדי עירייה והעמותה וחבריה של גלי מתנועת הנוער. הנוכחים שיתפו בזיכרונות מגל ומרגש במיוחד היה משפט שאמרה אחת החניכות בתנועה שהייתה בכיתה ז' כשגלי ריכזה את הסניף ושיתפה שמרגש אותה שחונכים עכשיו מקום לזכרה של גלי, שראתה אותם ונתנה להם מקום.
רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים: "זכות עבורנו להנציח את גלי בללי היקרה בחלל ייעודי השייך לתנועת הנוער כנפיים של קרמבו אליה היא השתייכה ואהבה כ"כ. ההנצחה הזו מרגשת במיוחד מפני שהיא תואמת לאופיה הצנוע והייחודי של גלי. אני רוצה להודות לכל הגורמים המעורבים, הוריה של גלי, עו״ד בבת דמארי, עמותת קהילתיים ותנועת הנוער "כנפיים של קרמבו", על עבודה מקצועית ועל שהצלחתם להביא לידי ביטוי את גלי בחלל זה."


קן בורוכוב הוא אחד מהמוקדים הוותיקים והמשמעותיים של התנועה. לאורך השנים צמחו בקן חניכים ומדריכים שהמשיכו להשפיע בתחומי התרבות והחברה בישראל


ערב קהילה בסחל"ב: חגיגה של עשייה חינוכית מגוונת
מאות משתתפים לקחו חלק בערב קהילתי מרגש

חג פורים בפתח וגבעתיים נערכת לחגיגת ענק, לאחר שנתיים של חגיגות צנועות בצל המלחמה

המלחמה הממושכת, הריבית הגבוהה והמחסור החריף בידיים עובדות יצרו חוסר יציבות עמוק.


שוק הנדל"ן הוא זירה סוערת, שילוב של סכומי עתק, חוסר ודאות ואמוציות. כדי להבטיח את הצלחת העסקה שלכם, חשוב לבחור באיש מקצוע בעל סטנדרטים גבוהים של ידע, אתיקה ואחריות – מתווך חבר לשכה הוא הסטנדרט הגבוה ביותר

המנטליות השתנתה, אחרי הקורונה והמלחמה, יותר ויותר אנשים שואלים את עצמם מה באמת חשוב להם

"החלל הוא המפתח לעתיד של כולנו"
טל ענבר הוא מומחה בינלאומי למדיניות חלל וטכנולוגיית טילים

מגזין פברואר מביא עמו תמהיל מרתק של נוסטלגיה מקומית, חזון וחגיגות. בגיליון זה אנו חוזרים אל המים הקרירים של בריכת רמב"ם המיתולוגית הבריכה הציבורית הראשונה בישראל, שנמצאת בימים אלו בתהליך שיפוץ לקראת פתיחתה המחודשת. נצלול אל זיכרונות העבר, כולל הומורסקה משעשעת של אפרים קישון, שמזכירה לנו כמה עמוקים שורשיה של הבריכה בלב הקהילה.
מההיסטוריה המקומית נמריא אל פסגות ההצלחה בראיון עם אלדד לבני, שהקים את 'טורק' שהפכה ל'יוניקורן', נשמע מפי המומחה הבינלאומי טל ענבר על העתיד המרתק של טכנולוגיית הטילים והחלל. ולסיום, סקר אוזני המן לחג פורים.

שיתוף הפעולה המוזיקלי בין קונסרבטוריון גבעתיים לתזמורת צה"ל הוא חלק ממסורת עירונית שהחלה בשנת המאה לגבעתיים

ליפמוטור B10 נכנס לזירה הצפופה של רכבי פנאי סינים חשמליים אבל עם תמחור אגרסיבי שמציב אתגר למתחרים הוותיקים

מרכז מיצוי זכויות הושק בגבעתיים. "בתקופה לא פשוטה בה אנשים מתמודדים עם אתגרים אישיים וכלכליים, חשוב לוודא שלכל תושב ותושבת יש מקום לפנות אליו ולקבל תמיכה מקצועית ומדויקת"

ה-ES90 הושקה בישראל, דגם חשמלי חדש של וולוו, והראשון של היצרנית המבוסס על ארכיטקטורת 800 וולט

מה הקשר בין בתי גידול מימיים ברחבי ישראל לטחנות קמח?

הנהגה צעירה, מעורבות חברתית, מתחמים פתוחים וחוויות – שבוע הנוער של גבעתיים יוצא לדרך

בקו 711 יופעלו שבע עשרה נסיעות מדי סופ"ש

קרוסאובר היברידי עם טווח חשמלי מרשים. ה-Across מתמודד ישירות מול המתחרה היפני הפופולרי

קיה מרחיבה את היצע הדגמים ההיברידיים בישראל:
ספורטאז' הייבריד בגרסת Long Urban חדשה, ונירו Premium חדשה

חוגגים אהבה: מחוות קטנות של תשומת לב. כך תהפכו את הלנטיין דיי לחגיגה של טעמים ורגשות

שיאומי הסינית מוכרת בעיקר כיצרנית סמארטפונים, ומוצרי אלקטרוניקה חכמים, ולאחרונה הרחיבה את פעילותה גם לתחום הרכב החשמלי

חדשות העיר גבעתיים פלוס עיר קוראת: הספריות העירוניות של גבעתיים בקדמת הבמה הנתונים משקפים קהילה השומרת אמונים לקריאה, על אף הגירויים הרבים והבלתי פוסקים המתחרים על זמנה הפנוי מערכת Gplus 10/2/2026 שתפו בעולם של גירויים

סקר חדש לקראת יום הפיצה הבינלאומי החל ב-9/2: פיצה – המאכל האהוב והמשתלם ביותר בהזמנת אוכל הביתה
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


