
קריאה לביטול בחינות הבגרות שנדחו – ולהסתפק בציוני ההגשה הפנימיים
בעקבות המצב שמביא לדחיות במועדי הבחינות קוראים מנהלי בתי הספר והמורים לבטל כליל את בחינות הבגרות שנותרו, ולהמיר אותן בציוני ההגשה הפנימיים, שיחשבו כציון הסופי.
חדר פעילות חדש לתנועת הנוער "כנפיים של קרבו", נחנך לזכרה של תושבת העיר גלי בללי. החדר ישמש לטובת פעילות עמותת "כנפיים של קרמבו" וביתר הזמן ישמש לצרכים קהילתיים שונים.
לפני 5 שנים, ב-26.4.2018, אירע אסון מכינת בני ציון בנחל צפית, בו נספו 10 בני נוער, בהם גלי בללי. גלי הייתה תלמידת כיתה י"ב בתיכון שמעון בן צבי, אשר הדריכה בתנועת הצופים וריכזה במשך שנתיים את הסניף של "כנפיים של קרמבו". גלי זכורה כנערה ערכית וייחודית, שעסקה בהתנדבות ונתינה לזולת. היא עמדה להצטרף למכינה קדם צבאית מתוך אהבת העם והארץ, שם ביקשה להמשיך את דרכה הערכית ותרומתה לחברה.
"חדר קרמבו" נתרם ע"י נינה לרון ז"ל שנפטרה לפני שנתיים. נינה החליטה לתרום חלק מהירושה שלה לטובת הנצחה של גלי במסגרת תנועת הנוער "כנפיים של קרמבו". בבת דמארי מוהבן, תושבת העיר וחברה של משפחת בללי, יצרה את החיבור בין גלי לנינה ששמעה על גלי ועל האסון והחליטה להקדיש חלק מצוואתה לשימור זכרה.
שיפוץ החדר נעשה במסגרת שיתוף פעולה בין עיריית גבעתיים, עמותת "קהילתיים", תנועת "כנפיים של קרמבו" ומשפחת בללי. הוריה של גלי בחרו להקים את "חדר קרמבו" במרכז קהילתי שז"ר, מרחב שבו נהגה לשהות בילדותה, ובנוסף היה רצון לחבר את החדר לקהילה ולשכונה.
באירוע נכחו אתי ואייל בללי, הוריה של גלי, רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים, שרון אבן טוב, מנכ"ל עמותת קהילתיים, טליה הראל, מנכ"לית כנפיים של קרמבו, בבת דמארי מוהבן שיצרה את הקשר בין נינה התורמת למשפחה, עובדי עירייה והעמותה וחבריה של גלי מתנועת הנוער. הנוכחים שיתפו בזיכרונות מגל ומרגש במיוחד היה משפט שאמרה אחת החניכות בתנועה שהייתה בכיתה ז' כשגלי ריכזה את הסניף ושיתפה שמרגש אותה שחונכים עכשיו מקום לזכרה של גלי, שראתה אותם ונתנה להם מקום.
רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים: "זכות עבורנו להנציח את גלי בללי היקרה בחלל ייעודי השייך לתנועת הנוער כנפיים של קרמבו אליה היא השתייכה ואהבה כ"כ. ההנצחה הזו מרגשת במיוחד מפני שהיא תואמת לאופיה הצנוע והייחודי של גלי. אני רוצה להודות לכל הגורמים המעורבים, הוריה של גלי, עו״ד בבת דמארי, עמותת קהילתיים ותנועת הנוער "כנפיים של קרמבו", על עבודה מקצועית ועל שהצלחתם להביא לידי ביטוי את גלי בחלל זה."
בעקבות המצב שמביא לדחיות במועדי הבחינות קוראים מנהלי בתי הספר והמורים לבטל כליל את בחינות הבגרות שנותרו, ולהמיר אותן בציוני ההגשה הפנימיים, שיחשבו כציון הסופי.
הלינה במקלטים הציבוריים אפשרית
כחלק מההיערכות לשעות הלילה, ולרווחת התושבים המתקשים להתנייד אל המקלט הקרוב
עיריית גבעתיים פותחת שמרטפיה לילדי וילדות העובדים החיוניים על מנת למצוא פתרונות להורים שבשירות הביטחון והרפואה
במקום שהרכבת תהיה תת קרקעית ותוכל ליסוע מהר ובאין מפריע, חופרים בשביל שהרכבים יסעו בתת קרקע
10 המקומות המומלצים ביותר בניו יורק שאסור לפספס:
סדרת אייפון 16 המשודרגת כוללת ארבעה דגמים והפתעה: המחירים נמוכים מההשקות הקודמות בישראל. וזו בדיוק הסיבה שערכנו השוואת מחירים
החורף כבר כאן. קר, חשוך וגשום וזה הזמן להתאים את התפריט המשפחתי למזג האויר. כששמעתי שרשת קצביות הבוטיק 'מרינדו' יצאה בסדרה של קדירות בשר החלטתי שאני חייבת לנסות והזמנתי סיר משפחתי.
רוסלה רומנית, סחינה מרוקאית, בסל ולוביה טוניסאית ואושפלאו קווקזי – סדרה חורפית של תבשילי קדירה מקיבוץ הגלויות של המטבח הישראלי תכניס חום ונחמה אליכם הביתה
בינה מלאכותית – ובעיקר התחום שנקרא למידת מכונה נטמע בשגרת היום-יום שלנו
הרשתות החברתיות משנות את מחירי הנדל"ן.
האם דירות 'פוטוגניות' נמכרות מהר יותר ומדוע יזמים משקיעים בלובי מעוצב?
שיחה עם טפסר משנה אבי קורדובה, מפקד כבאות והצלה בגבעתיים ורמת גן, החושף את האתגרים, ההכנות והמחויבות של לוחמי האש
המופע התקיים השנה במסגרת שבוע הוקרה ייעודי למשרתי ומשרתות המילואים ובני משפחותיהם – תושבי העיר.
הקמת התחנה החדשה תשפר את יציבות ואמינות מערכת החשמל באזור גבעתיים, דרום רמת גן ומזרח תל אביב
KGM (סאנגיונג לשעבר) מחדש את השיווק בישראל של דגם ה-Torres. מנוע 1.5 טורבו עם מומנט של 28.5 קג"מ והספק מרבי של 163 כ"ס
המסגרות בהן ישתלבו בני הנוער ממוקמות בכל רחבי הארץ וביניהן ניתן למצוא את 'בני המושבים', 'הנוער העובד והלומד', 'אחריי', 'מעשה' ועוד
בוחרים ב'דאונסייזינג: למכור את הבית הגדול ולעבור לדירה קומפקטית, נגישה ומעוצבת
רק כ-60% מוסדות החינוך בישראל מוגנים באופן מלא כיום. גבעתיים הפכה לעיר הראשונה והיחידה בישראל שהשלימה הגנה מלאה ותקנית על כלל מוסדות החינוך
שיכון 'קופת חולים' בגבעתיים הוא אחת השכונות הייחודיות בגבעתיים, המספרת את סיפורה של 'עיר הפועלים'. שכונה היא 'קיבוץ בעיר'
ניסן, אשר כזכור נמצא כאן לא מעט זמן, ומגיע ממשפחה טובה ומכובדת, וארץ שיצא מוניטין מצוין לתוצריה, לא זוכה כאן לעדנה מתפרצת.
"הסוד הקטן של הכדורסל הישראלי: כשיענקלה רוזן שיתף פעולה עם אריק איינשטיין בהפועל תל אביב לפני שהפך לאגדה"
סדרת כתבות שתחשוף את הסודות, הסוגיות והפרטים הנסתרים בהצעות ובהסכמים
גבעתיים במקום הראשון במדד הגאווה הארצי המפורסם מדי שנה על ידי האגודה למען הלהט"ב
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!