
פריחה מרהיבה צבעה השנה את המדבר באמצע המלחמה
המדבר נצבע בשלל צבעים בעקבות הגשם המשמעותי שירד באזור

חדר פעילות חדש לתנועת הנוער "כנפיים של קרבו", נחנך לזכרה של תושבת העיר גלי בללי. החדר ישמש לטובת פעילות עמותת "כנפיים של קרמבו" וביתר הזמן ישמש לצרכים קהילתיים שונים.
לפני 5 שנים, ב-26.4.2018, אירע אסון מכינת בני ציון בנחל צפית, בו נספו 10 בני נוער, בהם גלי בללי. גלי הייתה תלמידת כיתה י"ב בתיכון שמעון בן צבי, אשר הדריכה בתנועת הצופים וריכזה במשך שנתיים את הסניף של "כנפיים של קרמבו". גלי זכורה כנערה ערכית וייחודית, שעסקה בהתנדבות ונתינה לזולת. היא עמדה להצטרף למכינה קדם צבאית מתוך אהבת העם והארץ, שם ביקשה להמשיך את דרכה הערכית ותרומתה לחברה.
"חדר קרמבו" נתרם ע"י נינה לרון ז"ל שנפטרה לפני שנתיים. נינה החליטה לתרום חלק מהירושה שלה לטובת הנצחה של גלי במסגרת תנועת הנוער "כנפיים של קרמבו". בבת דמארי מוהבן, תושבת העיר וחברה של משפחת בללי, יצרה את החיבור בין גלי לנינה ששמעה על גלי ועל האסון והחליטה להקדיש חלק מצוואתה לשימור זכרה.
שיפוץ החדר נעשה במסגרת שיתוף פעולה בין עיריית גבעתיים, עמותת "קהילתיים", תנועת "כנפיים של קרמבו" ומשפחת בללי. הוריה של גלי בחרו להקים את "חדר קרמבו" במרכז קהילתי שז"ר, מרחב שבו נהגה לשהות בילדותה, ובנוסף היה רצון לחבר את החדר לקהילה ולשכונה.
באירוע נכחו אתי ואייל בללי, הוריה של גלי, רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים, שרון אבן טוב, מנכ"ל עמותת קהילתיים, טליה הראל, מנכ"לית כנפיים של קרמבו, בבת דמארי מוהבן שיצרה את הקשר בין נינה התורמת למשפחה, עובדי עירייה והעמותה וחבריה של גלי מתנועת הנוער. הנוכחים שיתפו בזיכרונות מגל ומרגש במיוחד היה משפט שאמרה אחת החניכות בתנועה שהייתה בכיתה ז' כשגלי ריכזה את הסניף ושיתפה שמרגש אותה שחונכים עכשיו מקום לזכרה של גלי, שראתה אותם ונתנה להם מקום.
רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים: "זכות עבורנו להנציח את גלי בללי היקרה בחלל ייעודי השייך לתנועת הנוער כנפיים של קרמבו אליה היא השתייכה ואהבה כ"כ. ההנצחה הזו מרגשת במיוחד מפני שהיא תואמת לאופיה הצנוע והייחודי של גלי. אני רוצה להודות לכל הגורמים המעורבים, הוריה של גלי, עו״ד בבת דמארי, עמותת קהילתיים ותנועת הנוער "כנפיים של קרמבו", על עבודה מקצועית ועל שהצלחתם להביא לידי ביטוי את גלי בחלל זה."


המדבר נצבע בשלל צבעים בעקבות הגשם המשמעותי שירד באזור

בטקס בבית ווהלין בגבעתיים יוענקו אותות הוקרה לפעילי המחתרת של תנועות הנוער הציוניות בהונגריה, שהצילו יהודים במהלך השואה

מדובר על שמרטפיות לילדי עובדים חיוניים במספר מוקדים ברחבי הארץ, ובראשם קן בורכוב גבעתיים

האלוף שי קלפר, מפקד פיקוד העורף, ביקר במרכז ההפעלה העירוני של גבעתיים

מה אם הדירה שחיפשתם חודשים נמצאת בעיר שאפילו לא חשבתם עליה?

המלחמה הממושכת, הריבית הגבוהה והמחסור החריף בידיים עובדות יצרו חוסר יציבות עמוק.


שוק הנדל"ן הוא זירה סוערת, שילוב של סכומי עתק, חוסר ודאות ואמוציות. כדי להבטיח את הצלחת העסקה שלכם, חשוב לבחור באיש מקצוע בעל סטנדרטים גבוהים של ידע, אתיקה ואחריות – מתווך חבר לשכה הוא הסטנדרט הגבוה ביותר

האלוף שי קלפר, מפקד פיקוד העורף, ביקר במרכז ההפעלה העירוני של גבעתיים

בכל בתי הספר בעיר עומדים לרשותכם מרחבים מוגנים ממוזגים, מרווחים ובטוחים, ממ״ד לכל דבר ועניין

מסיבת פורים במקלט הבניין. עמית, תמר ומיה החליטו שגם אזעקות ומלחמה לא מבטלים את שמחת פורים

המלונית בגבעתיים לחולי סרטן: גם בזמן מלחמה, חולי סרטן רבים מהצפון והדרום נאלצים לנסוע שעות בפקקים לטיפולי בבתי חולים במרכז הארץ

רגע לפני פרוץ מלחמת "שאגת הארי" באיראן, התקיים בפארק גבעתיים אירוע ה"פורידוג" לפורים

סיכום פעילות 'יעד' בשנת 2025: עשייה, פיתוח ושיפור איכות החיים

אימוץ חטיבת השיריון 188 ע"י גבעתיים החל ביוזמתו של רוני שטרן ז"ל, ומתקיים מזה מספר שנים

"הפיכת בסיס השלישות לשכונה אזרחית היא במידה רבה סגירת מעגל עבורי. 'בית זה לא רק מקום, זו תחושה', ואני מאמינה שהתחושה בשכונה ובסביבתה תהפוך מעתה ממגוננת וסגורה למזמינה וצומחת"

אלדד לבני (49) אחד המייסדים של 'טורק' התחיל את דרכו בתכנות בסיסי בילדותו, המשיך דרך שירות טכני בחיל האוויר והיום הוא ה-CINO של החברה ● מתגורר ברמת גן, נשוי לנטע-לי ואב לעומר (11) ועידו (9)

נורית ואורי חשבו שהם מכוסים מכל כיוון, אבל אחרי עשור של זוגיות מאושרת התגלה החור השחור: למה הסכם ממון לא באמת קובע מי יירש אתכם

אחרי כמעט שמונה עשורים מאז הוקמה, אחרי שהוכרזה כמבנה לשימור ואחרי שלפני כשמונה שנים ננעלה וננטשה – הבריכה המיתולוגית מתעוררת לחיים

30 מצטיינים בפעילות התנדבותית קיבלו תעודות הוקרה בטקס מרגש

30 מצטיינים בפעילות התנדבותית קיבלו תעודות הוקרה בטקס מרגש

קבלו את נבחרת החלומות של אזני ההמן, מהקלאסיקה ועד לחידושים המפתיעים. הצטרפו למסע בין בצקים פריכים ומילויים טרנדיים כי משנכנס אדר מרבין באכילת אוזני המן

זכויות הבנייה כבר אינן קבועות מראש: כל פרויקט נבחן לפי מדיניות עירונית, צפיפות וכדאיות כלכלית?
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


