16/01/2025
16/01/2025
יום חמישי, 16 בינואר 2025

נועה אגא וניר קורן מצטרפים לרשימת "צעירים פלוס" בגבעתיים

מערכת Gplus

20/08/2023

שתפו

משמאל: נועה אגא, ,סיון גולדברג וניר קורן

יו"ר סיעת "צעירים פלוס" בגבעתיים, סיון גולדברג, הכריז השבוע על מצטרפים חדשים לרשימה. מס' 4 תהיה נועה אגא, פעילה מרכזית בסיעה ונציגת ציבור בקרן גבעתיים לעידוד ההשכלה הגבוהה ומס' 5 יהיה ניר קורן, שמגיע לסיעה ממרצ.

נועה אגא, בת 33, נשואה ואם ל-2, שימשה כראש ועד ההורים של גן הילדים ״הרדוף״ והיא פעילה מאוד בקהילת ההורים של ילדי הגנים וילדי החינוך הביתי בדרום העיר, חברה בוועד הגנים העירוני של גבעתיים והקימה לאחרונה את מיזם "הורים מספרים" – שעת סיפור התנדבותית במרכז הקהילתי שז״ר בעיר.

ניר קורן, בן 34, גר בגבעתיים עשור עם בן זוגו ושימש בעבר חבר המועצה בעיר מטעם סיעת מרצ. קורן הוא איש חינוך ופעיל פוליטי וחברתי, דוקטורנט ומרצה לחינוך באוניברסיטת בן-גוריון. עבודת הדוקטורט שלו עוסקת בחינוך לאזרחות וחינוך לדמוקרטיה ואת הניסיון העצום שלו יביא ניר לחיזוק "צעירים פלוס" במועצת העיר. בקדנציה האחרונה ניר ייצג את הציבור הליברלי בעיר במבחר ועדות עירוניות ואף היה הראשון להעלות לסדר היום במועצת העיר את תעודת הזוגיות לזוגות להט"בים.

סיון גולדברג: "אני גאה ושמח על התרחבות רשימת צעירים פלוס באנשי חינוך מעולים, צעירים מעורבים בעלי זיקה חזקה לקהילה בגבעתיים. שניהם יהוו תוספת כוח משמעותית וחשובה לרשימה שלנו. ביחד נהפוך את גבעתיים לעיר הטובה והאיכותית ביותר בישראל".

עוד ב.בחירות בגבעתיים
חדשות העיר גבעתיים פלוס
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
כתבות השער

"הכתיבה האישית לא פסקה מעולם וחיכתה בסבלנות" נעמי לבנון-קשת

כתבות השער הטבה "הכתיבה האישית לא פסקה מעולם וחיכתה בסבלנות" אלה החיים של נעמי לבנון-קשת ד"ר נגה רוזנפרב צילום: איציק רובין 17/1/2025 שתפו: נעמי לבנון-קשת (74) היא משוררת וסופרת, מראיינת וכותבת עבור מגזין זה. היא

קראו עוד»
זרקאור

מיכל ברט כבשה את העולם

ב- PASITO בית של פלמנקו, מיכל ברט מלמדת פלמנקו עם כל הלב והנשמה – ילדות, נשים וגברים מביעים ויוצרים ומתנועעים לא רק דרך הצעדים והקצב"

קראו עוד»
החיים הטובים

חנוכה 2024 חגיגת סופגניות

אז החורף כבר כאן ואיתו מתקרב בצעדי ענק חג החנוכה – החג הכי משמין בשנה. בדקנו ומצאנו עבורכם את הסופגניות ששוות את הקלוריות ואת הספורט שצריך לעשות אחרי… שיהיה חג טעים!

קראו עוד»
כתבות השער

זהו עצם העניין

ד"ר ערגה הלר היא חוקרת תרבות, מרצה בכירה במכללה האקדמית לחינוך ע"ש קיי בבאר שבע ● מתמחה בעיצוב הזהויות העברית והישראלית בספרות ילדים, ספרות שואה וספרות פנטזיה

קראו עוד»
כתבות השער

כפר עזה שלי

"היום זה נראה רחוק אבל התקווה היא כי בתום הלחימה ועם השבת הביטחון לעוטף עזה/עוטף ישראל, ניתן יהיה לשקם את קיבוץ כפר עזה ולחזור ולגור בו ולחדש את חיי הקהילה לצד הזיכרון של אלו שאינם עוד"

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן