18/06/2025
18/06/2025
יום רביעי, 18 ביוני 2025

נועה אגא וניר קורן מצטרפים לרשימת "צעירים פלוס" בגבעתיים

מערכת Gplus

20/08/2023

שתפו

משמאל: נועה אגא, ,סיון גולדברג וניר קורן

יו"ר סיעת "צעירים פלוס" בגבעתיים, סיון גולדברג, הכריז השבוע על מצטרפים חדשים לרשימה. מס' 4 תהיה נועה אגא, פעילה מרכזית בסיעה ונציגת ציבור בקרן גבעתיים לעידוד ההשכלה הגבוהה ומס' 5 יהיה ניר קורן, שמגיע לסיעה ממרצ.

נועה אגא, בת 33, נשואה ואם ל-2, שימשה כראש ועד ההורים של גן הילדים ״הרדוף״ והיא פעילה מאוד בקהילת ההורים של ילדי הגנים וילדי החינוך הביתי בדרום העיר, חברה בוועד הגנים העירוני של גבעתיים והקימה לאחרונה את מיזם "הורים מספרים" – שעת סיפור התנדבותית במרכז הקהילתי שז״ר בעיר.

ניר קורן, בן 34, גר בגבעתיים עשור עם בן זוגו ושימש בעבר חבר המועצה בעיר מטעם סיעת מרצ. קורן הוא איש חינוך ופעיל פוליטי וחברתי, דוקטורנט ומרצה לחינוך באוניברסיטת בן-גוריון. עבודת הדוקטורט שלו עוסקת בחינוך לאזרחות וחינוך לדמוקרטיה ואת הניסיון העצום שלו יביא ניר לחיזוק "צעירים פלוס" במועצת העיר. בקדנציה האחרונה ניר ייצג את הציבור הליברלי בעיר במבחר ועדות עירוניות ואף היה הראשון להעלות לסדר היום במועצת העיר את תעודת הזוגיות לזוגות להט"בים.

סיון גולדברג: "אני גאה ושמח על התרחבות רשימת צעירים פלוס באנשי חינוך מעולים, צעירים מעורבים בעלי זיקה חזקה לקהילה בגבעתיים. שניהם יהוו תוספת כוח משמעותית וחשובה לרשימה שלנו. ביחד נהפוך את גבעתיים לעיר הטובה והאיכותית ביותר בישראל".

עוד ב.בחירות בגבעתיים
חדשות העיר גבעתיים פלוס
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
יזמות ושווק נדל"ן // נטע עדני

בין בלנקנזה לעצמאות – לזכרה של ראומה ויצמן לבית שוורץ

בין בלנקנזה לעצמאות  לזכרה של ראומה ויצמן לבית שוורץ נטע עדני 5/5/2025 לא בכל יום נפטרת דמות, שהחזיקה בעדינות ובנחישות את חוטי הזהות הישראלית שלנו. בכתיבת הטור הזה, בעיצומם של ימי שואה ותקומה, רגע לפני

קראו עוד»
זרקאור

"פשוט תהיה אתה."

בשעה 06:29 בבוקר ה-7 באוקטובר 2023, התעורר בסיס זיקים בדרום הארץ לבוקר שהפך במהרה לאחד הקשים בתולדות המדינה. סמ"ר עומרי ניב פיירשטין לא יכול היה לדעת ששעות אלו יהיו האחרונות בחייו, וגם הרגעים בהם יהפוך לגיבור שהציל חיים רבים

קראו עוד»
כתבות השער

מכס השיפוט לכס הספרות

לימור מרגולין-יחידי היא שופטת בדימוס, סופרת, מחזאית ודוקטורנטית לאנתרופולוגיה ● זוכת פרס ע"ש יצחק רבין למחקרי שלום, פיוס ושיתופי פעולה בין יהודים-ערבים ● נבחרה לפרויקט "מאה שנים, מאה נשים"

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן