13/06/2025
13/06/2025
יום שישי, 13 ביוני 2025

'יש עתיד' בגבעתיים ו'מרצ' בגבעתיים מתאחדות וירוצו ברשימה משותפת

הרשימה המשותפת למועצת העיריה בגבעתיים זכתה לברכות מיאיר לפיד, יו״ר יש עתיד, ומהנהגת מפלגת מרצ

מערכת Gplus

22/08/2023

שתפו

אלעד עוז רוזגוביץ, יו״ר סיעת יש עתיד בגבעתיים
סיעת יש עתיד בגבעתיים וסיעת מרצ בגבעתיים מתאחדות וירוצו ברשימה משותפת שתיקרא; יש עתיד מרצ גבעתיים דמוקרטית.
עפ"י תוצאות הבחירות הקודמות ב-2018, ל'יש עתיד' יש נציג אחד במועצה ול'מרצ' ארבעה נציגים – מה שהפך אותה לסיעה השנייה בגודלה במועצת העיריה בגבעתיים.
להלן הודעת הרשימה המאוחדת:
"החברה הישראלית מתמודדת בחודשים האחרונים עם ממשלה שמקדמת הפיכה משטרית, מחלישה את מערכת אכיפת החוק ומובילה לפירוק מערכת המשפט. כאילו לא די בכך, בכל יום עולה יוזמה נוספת, שמצמצמת לכל אחת ואחד מאיתנו את מרחב הנשימה, הדחוק ממילא.
מנסים לשנות את כללי המשחק ואת המשטר במדינת ישראל, להרוס את הדמוקרטיה הישראלית ולשנות באופן בלתי הפיך את פני המדינה והחברה. מאיימים לצמצם את החירויות האישיות שלנו, את זכויות הפרט ואת השוויון. את הנשים השארנו לסוף, כי ממילא יורו להם לעבור אחורה באוטובוס.
מול המציאות הזו היה לנו ברור שרק אם נאחד את כל הכוחות הליברליים בגבעתיים יחד, נוכל להבטיח שחיי תושבות ותושבי גבעתיים לא ישתנו. אנחנו מחויבים לשמור על גבעתיים ליברלית, חופשית, דמוקרטית וציונית. עיר שתגן על אורח החיים של תושביה ועל ציביונה ותעמוד בפרץ גלי החקיקה הקיצוניים של ממשלת נתניהו השישית.
בחרנו להתאחד לרשימה אחת למועצת העיר, רשימה גדולה ומשמעותית שתוכל לשמור על גבעתיים כפי שהיא: רשימת יש עתיד-מרצ-גבעתיים דמוקרטית. את הרשימה יוביל אלעד עוז רוזגוביץ, יו״ר סיעת יש עתיד בגבעתיים והיא תורכב מחברי וחברות מועצת העיר של סיעת מרצ גבעתיים ונציגי ונציגות יש עתיד בגבעתיים. הרשימה תורכב בשוויון מגדרי ותייצג גם את המשפחות המיוחדות של גבעתיים.
אנחנו קוראים לקולות הליברלים הנוספים בגבעתיים להצטרף אלינו ולהיות יחד כוח ליברלי חזק שישמור על גבעתיים דמוקרטית.
החל מהיום יעבדו פעילי המפלגות בעיר בכוחות משותפים על מנת להפוך לגורם גדול ומשמעותי שיהיה שותף לניהול העיר לצידו של ראש העיר רן קוניק. הרשימה זכתה לברכות של רוה״מ לשעבר יאיר לפיד, יו״ר מפלגת יש עתיד, וסיעת יש עתיד בכנסת וכן לברכתה של הנהגת מפלגת מרצ, שאישרה אמש את האיחוד החשוב הזה. הצטרפו אלינו ועזרו לנו להפוך לכוח המוביל במועצת העיר גבעתיים ובהנהלת העיר!"
עוד ב.בחירות בגבעתיים
חדשות העיר גבעתיים פלוס
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
יזמות ושווק נדל"ן // נטע עדני

בין בלנקנזה לעצמאות – לזכרה של ראומה ויצמן לבית שוורץ

בין בלנקנזה לעצמאות  לזכרה של ראומה ויצמן לבית שוורץ נטע עדני 5/5/2025 לא בכל יום נפטרת דמות, שהחזיקה בעדינות ובנחישות את חוטי הזהות הישראלית שלנו. בכתיבת הטור הזה, בעיצומם של ימי שואה ותקומה, רגע לפני

קראו עוד»
זרקאור

"פשוט תהיה אתה."

בשעה 06:29 בבוקר ה-7 באוקטובר 2023, התעורר בסיס זיקים בדרום הארץ לבוקר שהפך במהרה לאחד הקשים בתולדות המדינה. סמ"ר עומרי ניב פיירשטין לא יכול היה לדעת ששעות אלו יהיו האחרונות בחייו, וגם הרגעים בהם יהפוך לגיבור שהציל חיים רבים

קראו עוד»
כתבות השער

מכס השיפוט לכס הספרות

לימור מרגולין-יחידי היא שופטת בדימוס, סופרת, מחזאית ודוקטורנטית לאנתרופולוגיה ● זוכת פרס ע"ש יצחק רבין למחקרי שלום, פיוס ושיתופי פעולה בין יהודים-ערבים ● נבחרה לפרויקט "מאה שנים, מאה נשים"

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן