25/07/2025
25/07/2025
יום שישי, 25 ביולי 2025

ממלכת המאפים של ליטל

בר פנזור

5/12/2023

ליטל אזולאי (29) מגבעתיים היא קונדיטורית בקונדיטוריה של 'איטס קפיטריה' בתל אביב שבעקבות המלחמה, מצאה את עצמה מבלה הרבה זמן בבית. היא החליטה להתחיל לאפות ולמכור לשכנים מהמטבח שלה, ולאט לאט הפכה את כולם ללקוחות מרוצים וקבועים.

היא אופה חלות משגעות ועם הזמן הצטרפו מאפים נוספים, עוגיות ועוגות וכל הבניין שבו היא מתגוררת מתמלא כל שבוע בניחוח נפלא. החוק היחיד שלה הוא שהיא עושה רק דברים שהיא אוהבת ושטעימים לה, זה מרגש ומפליא אותה שאנשים זרים מזמינים ומתמכרים.  

תוכלו למצוא אצלה חלות יפהפיות וטעימות, פחזניות, עוגיות חמאה פקאן ועוגיות שוקוצ'יפ מדהימות ועוגות קראנץ משובחות מפוצצות בשוקולד. בכל שבוע היא מפרסמת תפריט שבועי שבו יש מאפים קבועים שאנשים אוהבים וגם מוצרים חדשים שאותם אפשר להזמין עד יום חמישי בצהריים ולאסוף מהבית שלה ברחוב בן צבי ביום שישי. נוסף על כך, היא מקבלת הזמנות גם באמצע שבוע למאפים ספציפיים כמו מארזי עוגיות וקראנץ שוקולד, או עוגות יומולדת וכו'. בהמשך היא מתכננת להכניס לתפריט אפשרות להזמין באופן קבוע עוגות וטארטים מיוחדים. תעקבו אחריה לפרטים בהמשך…

בקיצור, מצאנו את ממלכת המאפים ממש כאן ברחוב בן צבי בגבעתיים. נראה שליטל אופה באהבה וכשרון

תזמינו עכשיו, תודו לנו אחר כך!

הזמנות:

 

המדריך להזמנות

טירמיסו נפלא א-לה מאמתוק

טירמיסו נפלא א-לה מאמתוק חגיגת קינוחים שמיישרים… ומיישרים! מי לא אוהב טירמיסו? הקינוח האיטלקי המפורסם המורכב משכבות של בישקוטים טבולים באספרסו ומרסלה, קרם מסקרפונה עשיר ושכבה דקיקה של קקאו מעל. קינוח מושלם מתוק ומפנק. וכאן

קראו עוד »

לא רק פיצה!

חשבתי שבקיץ החם שלנו שום דבר כבר לא יכול להפתיע אותי עד שגיליתי שרשת גולדה ובמבה אסם שילבו את הטעמים האייקונים והאהובים במוצר אחד קייצי במיוחד

קראו עוד »

הג’ונגל הגיע העירה

ג’ירפה חוויות אורבניות ב”ג’ירפה חוויות אורבניות” הבינו שאם אי אפשר להביא את המטיילים לשוק, השוק יכול להגיע אליהם הביתה. הם ילקטו עבורכם חבילה משמחת מכ-30 ספקים שונים המייצרים מכל טוב הארץ, יסדרו בתוך ארגז עץ

קראו עוד »

לאכול בגבעתיים ולהרגיש בפאריז

בין הבולנז'רי לפטיסרי של נורית לאכול בגבעתיים ולהרגיש בפאריז The Pastry Box היא קונדיטוריה בסגנון צרפתי של הקונדיטורית נורית צ'יטיאת המציעה מגוון מאפים צרפתיים, עוגות (שמרים, מוס, ראווה), לחמי מחמצת מיוחדים בטעמים (פרמזן, בזיליקום, קצח

קראו עוד »

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה בר פנזור מלי פרשקר היא הבעלים של "קרייבס" והיא מייצרת שוקולדים משמחים ומרגשים. היא הגיעה לעולם השוקולד מעולם הקונדיטוריה ועיצוב העוגות. לאחר שעשתה קורס שוקולד ב"אסטלה", החלה בייצור פרליני אספרסו

קראו עוד »

פרלינים בעבודת יד – טעמים מעולם אחר

אמיליה שוקולד – האקדמיה הישראלית לשוקולד רונן אפללו הוא שוקולטייר ישראלי עטור זכיות בינלאומיות שהפרלינים שלו הם הדבר הכי קרוב לשלמות שאפשר לתאר. כל פרלין טעמו כטעם גן עדן, נימוח, מתמוסס בפה ומשאיר טעם של

קראו עוד »

לתת ביס ולהרגיש באיטליה

לתת ביס ולהרגיש באיטליה נועה חיים ודניאל צור תושבי גבעתיים הקימו את פסטה פיצ’י – פופ אפ של פסטות טריות מדהימות עם רטבים נהדרים בר פנזור שפית קונדיטורית נועה חיים (אלנה, L28 ) והשף דניאל

קראו עוד »
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

אל תפספסו הכתבות האהובות
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן