עֲצוּבֵי הַחַיִּים, ראובן שרף
04/08/2021הדרך שלי להשפיע היא במקצועיות ובמחשבה מעמיקה
04/11/2021עֲצוּבֵי הַחַיִּים, ראובן שרף
04/08/2021הדרך שלי להשפיע היא במקצועיות ובמחשבה מעמיקה
04/11/2021סושי. זה לא מה שחשבתם!
ב'סואשי' כל מגש הוא מיוחד, יצירת אמנות לשמה
איך אני אוהבת סושי! הדגים הנאים הטריים, האורז המתקתק, המליחות של האצה, הירקות החתוכים דק – ארוחה טעימה, קלילה ומתוחכמת. מה יכול להיות יותר טוב מזה? או, השבוע גיליתי שהסושי של סואשי, הוא יותר טוב מזה. דמיינו את כל מה שטוב בסושי, תכפילו במיליון, וקיבלתם את סואשי.
דור ושחר, הבעלים, השפים והמקימים של סואשי, רוויי ניסיון בסצינת הקולינריה הישראלית, ובאוכל אסיאתי וסושי בפרט. הם הכירו במסעדה של שגב, מצאו את עצמם ללא עבודה בתקופת הקורונה, חיפשו איך אפשר לחדש בסצינת האוכל הישראלית והחליטו להקים עסק משלהם. ״אני צריך להגיד תודה לכל האנשים שאמרו לנו 'לא' כי הם הסיבה שעשינו זאת בעצמנו״, הם מספרים לנו, ותאמינו לי, איזה מזל שהם הרימו את הכפפה.
"רצינו להביא לארץ בשורה חדשה לעולם הסושי, מבחינת הצבעים המרקם וכמובן שבטעם. הלקוחות פשוט מזמינים מגש וסומכים עלינו בעיניים עצומות ואנחנו מתייחסים כמובן להעדפות הקולינריות ביצירת המגש (צמחונות, טבעונות וכו׳)" מסביר שחר.
"השאיפה שלנו זה להמשיך לגדול ולהתפתח לרשת ארצית וגם בינלאומית! אנחנו לא מתביישים להגיד את זה" מוסיף דור.
בסואשי כל מגש הוא אחר ומיוחד, יצירת אמנות לשמה! שורות שורות של רולים יפהפיים, צבעוניים, יצירתיים והכי חשוב – טעימים. אז מה היה לנו שם – רולים עם סלמון נא, סלמון אפוי וטונה, רול יפהפה עם טופו וטוביקו בצבע ירוק בקבוק שהוא טבעוני ומיוצר במיוחד בשבילם מאצות ובמגוון צבעים. על כולם התעלה הרול העשיר והיוקרתי שהיה עטוף בפרוסות מלפפון דקות, ללא אורז, עם פרוסות פיטריות כמהין.
המגשים של סואשי הם הרבה יותר מסושי, הם לגמרי יצירת אומנות – הצבעוניות, ההגשה, הדיוק והטעם. פשוט תענוג, כזה שממש, אבל ממש, לא כדאי לכם לוותר עליו.
תפריט והזמנות:
»» »» »» »» »» »» »»
12/25/2023
ליטל אזולאי היא קונדיטורית שהחליטה להתחיל לאפות בביתה חלות משגעות, עוגיות ועוגות טעימות. היא עושה רק דברים שהיא אוהבת ושטעימים לה
10/22/2022
הקונדיטורית נורית ציטאט בעלת קונדיטוריה הצרפתית בניחוח יפן – לוקחת את “טריט או טריק” כמה צעדים קדימה עם נבחרת מתוקים מפחידה וייחודית
10/19/2022
המקרונים של התאומות הם קפיצה לפריז קארן ודבורה הן אחיות תאומות שהגיעו לכאן היישר מפריז (צרפת). הן אוטודידקטיות, מקרונים הם התשוקה שלהן. הן פתחו את החנות שלהן "טווינסקייקס" לפני 6 שנים, הן מציעות מקרונים פרווה […]
09/13/2022
הכירו את ה- Upper Marketחווית אוכל רחוב אורבנית בר פנזור ביום חמישי בצהרי היום, לאחר שהרעב הכריע אותנו, החלטנו לצאת לאכול במתחם האוכל החדש של גבעתיים במגדל השחר. אין לתאר את ההפתעה שחווינו – חלל […]
01/07/2022
המתנה המושלמת בעיצוב אישי – להיט שמשגע את הרשתות החברתיות! אם אתם צריכים מתנה מיוחדת או רוצים להנציח את הכלב האהוב שלכם הגעתם למקום הנכון! בסטודיו נורמן יעצבו עבורכם מגוון רחב של מוצרים בהתאמה אישית […]
01/04/2022
במוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה בר פנזור האהבה שלנו לאוכל איטלקי הביאה אותנו ביום חורפי מעונן להזמין את מנות הרחוב החדשות של מוצ'ה. אחרי הצצה בתפריט, המשימה הושלמה, ההזמנה בוצעה ומהר מאוד הגיע השליח עם […]
01/01/2022
שרית ענוים לקחה את הקינוח האוסטרלי הקלאסי – ה'למינגטון' והפכה אותו לישראלי למהדרין
01/01/2022
השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה בר פנזור מלי פרשקר היא הבעלים של "קרייבס" והיא מייצרת שוקולדים משמחים ומרגשים. היא הגיעה לעולם השוקולד מעולם הקונדיטוריה ועיצוב העוגות. לאחר שעשתה קורס שוקולד ב"אסטלה", החלה בייצור פרליני אספרסו […]
12/26/2021
חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע!חג טעים ושמח!
12/05/2021
חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע!חג טעים ושמח!
למעבר למגזינים: