
גם הקיץ חוזרת לגבעתיים המסורת האהובה של פסטיבל הזמר העברי, כחלק מאירועי הקיץ העירוניים. במשך שני ערבים יהפוך גן הזיכרון לבמה למוזיקה ישראלית, נוסטלגיה ושירים שהפכו לפסקול חייהם של דורות של ישראלים, עם מופעי מחווה לאבני דרך בזמר העברי בהשתתפות אמנים ויוצרים מובילים.
את הפסטיבל יפתח ביום ראשון, 13 ביולי, בשעה 20:00, המופע "בארץ אהבתי" – מחווה למלחין מוני אמריליו. במופע ישתתפו דורית ראובני, מיקה עינב ולהקת "קולות גבעתיים". את הערב ינחה יורם רותם, והניהול המוזיקלי יהיה של אילן גלבוע.
ביום שני, 14 ביולי, בשעה 20:00, יתקיים המופע "הכול בגלל מסמר קטן" – מחווה לזמר לוליק לוי. במופע ישתתפו צמד רעים, ורדינה כהן, משה בקר, קובי זרקו ובוגרי בית הספר "הדרך", בניהולו של איל כהן. את הערב תערוך רונית לוי, והעיבודים והניהול המוזיקלי יהיו של עופר כץ.
בשנים האחרונות הפך פסטיבל הזמר העברי למסורת קיץ בגבעתיים, המושכת מדי שנה מאות מתושבי העיר לצד חובבי הזמר העברי מכל רחבי האזור. השילוב בין מופעי מחווה, אמנים ותיקים, יוצרים ומבצעים צעירים, יחד עם האווירה הקהילתית בגן הזיכרון, הפך את הפסטיבל לאחד מאירועי התרבות הבולטים של הקיץ בעיר.
צילום: מיקי לנגנטל, רקורד הפקות.

יניב מגיע אל ניהול בית ספר "יגאל אלון" לאחר 28 שנות ניסיון במשרד החינוך ולאחר שש שנים כמנהל תיכון וחטיבת ביניים.


התוכנית כוללת הריסת ארבעה בניינים עם 32 דירות, הקמת מגדל בן 22 קומות עם 96 יחידות דיור, לצד שטחים ציבוריים פתוחים ומבנה לשימושי קהילה

המקרה מעלה שאלות על חובת השקיפות והוודאות של עירית תל אביב כלפי התושבים

מוטי אקסמיט יצר פרויקט ספרותי המביא את סיפורן של פרשיות פליליות סוערות בישראל, דרך מסלול חייו של תנ"צ בדימוס אבי נוימן

עמרי בן ארי בונה את דור העתיד של טניס השולחן בגבעתיים

האשליה של ידועים בציבור:
רק אחרי 15 שנים ביחד הם גילו שכל אחד מהם חי במציאות אחרת

לאחר מסע כתיבה ארוך, מרתק ומשותף, עשרים תלמידי קורס הכתיבה "כאן מגשימים חלומות!" בשכבת ה' מציגים את ספרם החדש והמסקרן שנכתב בהנחיית ד"ר נגה רוזנפרב. הפעם, העלילה עוברת בין יקומים: 'המטאור – שישה בעקבות אחת'

תלמידי מרכז המחוננים סחל״ב פיתחו אפליקציות Ai לקניון עזריאלי גבעתיים

ראיון עם יואב חריש מנהל מחלקת הנוער של הפועל גבעתיים בכדורסל

רוב ההורים בטוחים שהתשובה מובנת מאליה, עד שהם מגלים שהיא לא כתובה בשום מקום

הצצה אל מאחורי הקלעים של הספארי דרך עיניהם של המומחים שדואגים לכל פיל, עטלף וצב בן תשעים

עד כה, דיירים בני 70 ומעלה נדרשו לבחור את מסלול התמורה כבר בשלבים מוקדמים של הפרויקט: לעיתים עוד לפני שהתוכניות התגבשו ולוחות הזמנים הפכו לברורים

בין המלחמה בשטח לתרבות באולפן
הכירו את הצעירים מגבעתיים ומרמת גן – הדור הבא של התקשורת

עוגות גבינה אפויות וקרות, שילובים מקוריים, מאפים מפתיעים, פיצות ופסטות טריות שיהפכו כל שולחן חג לקרנבל של טעם, ניחוח ויופי

עשר המשואות של גבעתיים ורמת גן
לרגל יום העצמאות, בחרנו להעניק עשר משואות לנשים וגברים מעוררי השראה שמדליקים אור בלב הערים שלנו.
בין אם הם תושבי האזור ובין אם עשייתם היומיומית היא שהופכת את גבעתיים ורמת גן למקום טוב יותר – הם הפנים היפות של הקהילה שלנו, ומזכירים לנו שיש לנו על מי לסמוך.

עשר המשואות של גבעתיים ורמת גן
לרגל יום העצמאות, בחרנו להעניק עשר משואות לנשים וגברים מעוררי השראה שמדליקים אור בלב הערים שלנו.
בין אם הם תושבי האזור ובין אם עשייתם היומיומית היא שהופכת את גבעתיים ורמת גן למקום טוב יותר – הם הפנים היפות של הקהילה שלנו, ומזכירים לנו שיש לנו על מי לסמוך.

פערים בפרשנות גודל הדירות משליכים על היקף התמורה ועלולים לעכב את קידום הפרויקט

כשחברותיה של צאלה, שטיפלו בהוריהן המבוגרים, אמרו לה עד כמה היא בת-מזל, צאלה התמלאה בגאווה והזכירה להן את המוטו שאמה נהגה לשנן באוזניה בכל הזדמנות, עוד מאז שהייתה ילדה קטנה: "לעולם אל תהיי תלויה באף אחד"
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


