24/04/2025
24/04/2025
יום חמישי, 24 באפריל 2025

המרענן הרשמי של הקיץ

בגלסרי האוסטרי "שטפן" קולקציית עוגות גלידה צוננת ומעוצבת, בהשראת המתוקים הקלאסיים של בירת הקינוחים האירופאית.

בר פנזור

צילום: יונתן בן חיים

הקיץ הישראלי – חם, לח, וכבר אמרתי חם? השמש קופחת, הגוף מיוזע וסובל, וכל מה שבא לי זה משהו מתוק ומצנן, שיקל קצת על החום. איזה כיף ששטפן מאכר, המוח שמאחורי הגלסרי האוסטרי "שטפן", חשב כמוני ומצא פיתרון לא פחות מגאוני.

בגלסרי האוסטרי "שטפן" שבבעלות שטפן מאכר קולקציית עוגות גלידה צוננת ומעוצבת, בהשראת המתוקים הקלאסיים של בירת הקינוחים האירופאית.

שטפן מחזיר אותנו לאייטיז עם קולקציית עוגות גלידה בהשראת זיכרונות הילדות שלו בוינה, שגורמת לנו להצטער שהוא לא עשה את קודם. הקולקציה מבוססת ברובה על ״סמיפרדו״ – חצי קפוא באיטלקית, קרם שהוקפא כגלידה, אבל ללא מכונה. בין האופציות בקולקציה תוכלו למצוא, בין היתר, את ה-Eis Marile Knodel – כיפה יפהפייה של טורט וניל, עליו קולי משמש חמצמץ וסמיפרדו וניל, מצופה בפירורי לחם ושברי אגוזים; ה-Mohn Imber – שכבות של טורט פרג, שוקולד לבן, סמיפרדו וניל ופטל קפוא; היער השחור – גרסת סמיפרדו מדהימה לקינוח האייטיז, עם טורט שוקולד, סמיפרדו שוקולד, דובדבנים קפואים וקצפת; ואפילו אופציה לילדים (וגם לאלו שהם ילדים בנפשם) – טורט שוקולד עם סמיפרדו וניל והמון המון שברי עוגיות הומייד.

שילובי הטעמים מדויקים, והמרקם – בין אם תבחרו לאכול קפוא לחלוטין, ובין אם תצליחו להתאפק ולתת לעוגה קצת להפשיר, היה לא פחות ממושלם. איזה כיף שנמצא המרענן הרשמי של הקיץ.

ניתן לרכוש כעוגה שלמה או כפרוסה, לאכול במקום בטשרניחובסקי 21, תל אביב, או לקחת הביתה בטייק אווי.

בכל מקרה, יש מצב שמדובר פה במהדורת קיץ מוגבלת, אז ממש לא כדאי לפספס.

איך מגיעים/מתקשרים/מזמינים:

צילום יהונתן בן חיים

המדריך להזמנות

02/13/2021

משולש הזהב – מבחן הטעימות לפורים 2021

משולש הזהב מבחן הטעימות לפורים 2021 משנכנס אדר מרבין בשמחה ואין לתאר כמה שמחה עושות לי אזני המן… עם קרמל מלוח, לוטוס או חלבה, אגוזים או נוטלה, שוקולד בלגי או קרם פטיסייר ואיך אפשר בלי […]
06/24/2021

לאכול בגבעתיים ולהרגיש בפאריז

בין הבולנז'רי לפטיסרי של נורית לאכול בגבעתיים ולהרגיש בפאריז The Pastry Box היא קונדיטוריה בסגנון צרפתי של הקונדיטורית נורית צ'יטיאת המציעה מגוון מאפים צרפתיים, עוגות (שמרים, מוס, ראווה), לחמי מחמצת מיוחדים בטעמים (פרמזן, בזיליקום, קצח […]
02/22/2021

קרם ברולה ומלבי נפגשים בקומבינציה

קרם ברולה ומלבי נפגשים בקומבינציה גלידוניות הסושי הנהדרות של מיה העולם מתחלק לשניים – אלה שאוהבים סושי ואלה שלא. אבל גם אם אתם שייכים לקבוצה השנייה, אני ממש ממליצה לכם לשכוח את כל מה שאתם […]
08/06/2020

מאיה בארץ הפלאות – אוכל אמריקאי מושחת

השפית מאיה בלום תשלח אליכם אוכל אמריקאי מושחת השנה האחרונה הכניסה לחיינו את הקורונה ואיתה את הפחמימות המושחתות, והפעם שפית רמת-גנית שתשלח לכם אוכל אמריקאי מושחת עד הבית כמו רבים מאיתנו גם מאיה בלום (30) […]
08/11/2021

ארץ הממתקים של עדי

ארץ הממתקים של עדי אם אי פעם חלמתם להגיע לארץ הממתקים, עכשיו אתם יכולים לעשות את זה! "ממתקים של פעם" הוא מפעל בוטיק בהרצליה שבו רוקחת עדי ממתקים מדי יום בעבודת יד, לפי שיטות בישול […]
01/22/2021

הקוקטיילים הצבעוניים המבוקבקים של גבי גרשטור יוצרים חוויה מושלמת

הקוקטיילים הצבעוניים המבוקבקים של גבי גרשטור יוצרים חוויה מושלמת עוד סגר, ועוד סגר. עוד ימים בבית בהם העבודה והזמן החופשי מתערבבים זה בזה, אין בילויים ואין אירועים חברתיים. תקופה מבאסת. אז מה ישמח לבב אנוש? […]
09/06/2020

פרלינים בעבודת יד – טעמים מעולם אחר

אמיליה שוקולד – האקדמיה הישראלית לשוקולד רונן אפללו הוא שוקולטייר ישראלי עטור זכיות בינלאומיות שהפרלינים שלו הם הדבר הכי קרוב לשלמות שאפשר לתאר. כל פרלין טעמו כטעם גן עדן, נימוח, מתמוסס בפה ומשאיר טעם של […]
09/03/2020

לתת ביס ולהרגיש באיטליה

לתת ביס ולהרגיש באיטליה נועה חיים ודניאל צור תושבי גבעתיים הקימו את פסטה פיצ’י – פופ אפ של פסטות טריות מדהימות עם רטבים נהדרים בר פנזור שפית קונדיטורית נועה חיים (אלנה, L28 ) והשף דניאל […]
08/10/2021

חגיגה מתוקה במיוחד אצל תהילה

תהילה היא קונדיטורית נפלאה שכל קינוח יפהפה מעשה ידיה טעמו כטעם גן עדן, הבצקים פריכים, המילויים נימוחים, מתמוססים בפה ומשאירים טעם של עוד.
01/18/2021

"פרש פסטה" יעזרו לכם להפוך חלומות למציאות

מסע קולינרי לאיטליה "פרש פסטה" יעזרו לכם להפוך חלומות למציאות כשקר בחוץ וגשום, וכולנו תקועים בבתים בגלל הסגר, אני תמיד מחפשת להכין ארוחות מנחמות וקלות להכנה. מרקים הם כוכבי המטבח אצלנו בחורף, אבל כמה מרקים […]
11/27/2020

חגיגת בריושים

חגיגת בריושים ליאה דביר פיצחה את הסוד לסופגנייה המושלמת שעשויה מבצק בריוש ואפויה בתנור וכך אפשר ליהנות בלי נקיפות מצפון. למי שעדיין מעדיף את הסופגניה בגירסה המקובלת ניתן להזמין אצלה גם סופגניות מטוגנות. בתוך בצק […]
08/12/2021

אך ורק פיצה, סה טו

חשבתי שבקיץ החם שלנו שום דבר כבר לא יכול להפתיע אותי עד שגיליתי שרשת גולדה ובמבה אסם שילבו את הטעמים האייקונים והאהובים במוצר אחד קייצי במיוחד
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

אל תפספסו הכתבות האהובות
ביקורת tv

"הקלטות הנאצים"

״כשאני נשאל למה רצחתי גם ילדים, אני יכול רק להשיב ב-'אני לא כזה פחדן שאשאיר לילדים שלי עבודה שאני יכול לעשות בעצמי'.״ (מתוך הקלטות הנאצים)

קראו עוד»
חדשות העיר גבעתיים פלוס

גבעתיים מציינת את הימים הממלכתיים: יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ויום העצמאות ה-77

העיר גבעתיים נערכת לעצרות, טקסים ואירועים חגיגיים עבור תושבי ותושבות העיר. רן קוניק: "השנה יותר מתמיד אנו חווים את המשמעות העמוקה של הזיכרון – וגם של העצמאות"

קראו עוד»
אולם המשפט

עשרות לקוחות מצטרפים לתביעת הענק נגד בנק דיסקונט

א|ע|ולם המשפט התביעה נגד בנק דיסקונט מסתבכת, עשרות לקוחות מצטרפים לתביעת הענק טענות חמורות לניהול לקוי של חשבונות נאמנות. 70 תובעים נוספים נגד דיסקונט בטענה שאיפשר היעלמותם לכאורה של מאות מיליוני ש"ח מכספי המשקיעים בקבוצת

קראו עוד»
כתבות השער

מכס השיפוט לכס הספרות

לימור מרגולין-יחידי היא שופטת בדימוס, סופרת, מחזאית ודוקטורנטית לאנתרופולוגיה ● זוכת פרס ע"ש יצחק רבין למחקרי שלום, פיוס ושיתופי פעולה בין יהודים-ערבים ● נבחרה לפרויקט "מאה שנים, מאה נשים"

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן