18/06/2025
18/06/2025
יום רביעי, 18 ביוני 2025

רוקדות כל הדרך לגמר

בית הספר למחול 'דנסינג' מגבעתיים זכה במקום הראשון בתוכנית הריקודים של ג'ניפר לופז

הילה כהן

29.05.2024

שתפו:

בית הספר למחול "דנסינג" מגבעתיים בניהולה של הכוריאוגרפית דניאל טגנסקי, קטף את המקום הראשון בתחרות הריקודים 'World of dance', המשודרת ברשת NBS, המופצת ל-54 זכיינים ונחשבת כיום למותג הריקוד הכי חזק בעולם. בראש צוות השופטים עומדת הזמרת, השחקנית והרקדנית ג'ניפר לופז.

החזרות לריקודים 'עולם מסונוור' ו'דרקולה' החלו רק לפני כשלושה שבועות, ואחרי אימונים אינטנסיביים, הריקודים הפכו להיות חזקים, נקיים, אחידים ובעיקר מרגשים ומעצימים.

דניאל טגנסקי, צילום קורל מילס
דניאל טגנסקי, צילום דקל אבו

"הריקוד נוצר מתוך כאב אחרי השבעה באוקטובר, מתוך רצון להסביר לחברות שלי ממקומות שונים בעולם שאנחנו צודקים, שאנחנו מגינים על עצמינו ולא מבצעים רצח עם"

"הריקוד נוצר מתוך כאב אחרי השבעה באוקטובר, מתוך רצון להסביר לחברות שלי ממקומות שונים בעולם שאנחנו צודקים, שאנחנו מגינים על עצמינו ולא מבצעים רצח עם. לא משנה מה אמרתי להן, הן כל כך הושפעו מהנרטיב שהופץ ברשתות החברתיות שפשוט לא היה לי סיכוי. יש עולם שלם סביבנו שמסונוור מהמדיה החברתית ושאין להם את היכולת להבין את הכאב שלנו. הריקוד 'עולם מסונוור' מתחיל עם נאום אודות המדיה החברתית וההשפעה שלה על דעת הקהל וממשיך ברקדניות שמחזיקות טלפונים ניידים ומקיפות רקדנית אחת שמייצגת את כדור הארץ כשעיניה מכוסות בכיסוי שחור. התמונה הזו בעצם מסבירה שהאנשים בעולם מכסים את עיניהם, הם לא באמת עיוורים, הם מסוונרים. אם הם לא מתייחסים לפוסטים אולי הם יתייחסו ויקשיבו לאמנות. היה לי גם חשוב להשתמש במוזיקה ישראלית ולכן חיברנו בין 'סקזי' לבין 'אינפקד משרום' והוספנו קטעים מוקלטים מקוריים שלנו.
רגע ההכרזה היה מאוד מרגש והבנו שבעצם אנחנו הולכות לייצג את המדינה עם ריקוד שמעביר מסר כל כך חשוב!" מספרת דניאל טגנסקי.

התוצאות לא איחרו להגיע:

הריקוד 'דרקולה' זכה במקום השלישי לגילאי 7-12 והריקוד 'עולם מסונוור' זכה במקום הראשון לגילאי 13-15 ועלה לגמר בלוס אנג׳לס שבו יתחרו אלופי המדינות מכל העולם!

ובנוסף למקום הראשון, הריקוד קטף גם את פרס ה-OVER ALL לגילאי 13-18, פרס הריקוד עם הניקוד הכי גבוה לקטגוריית הגיל הזאת. לאדר אדום יש עלים בהירים בסתיו וערך נוי גבוה.

התוכנית זכתה כתוכנית הריאליטי עם אחוז הרייטינג הגבוה ביותר בארצות הברית. הפרס הראשון שמוענק הוא על סך מיליון דולרים. במקביל לתוכנית, מדי שנה מתכנסים לגמר העולמי בלוס אנג'לס כ-100 הרכבי רקדנים מכל מדינות העולם.

אנחנו מחזיקים לכם אצבעות ומאחלים בהצלחה רבה!!!

המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
Shape
Shape
אולי יעניין אותך
כתבות השער
זרקאור

"פשוט תהיה אתה."

בשעה 06:29 בבוקר ה-7 באוקטובר 2023, התעורר בסיס זיקים בדרום הארץ לבוקר שהפך במהרה לאחד הקשים בתולדות המדינה. סמ"ר עומרי ניב פיירשטין לא יכול היה לדעת ששעות אלו יהיו האחרונות בחייו, וגם הרגעים בהם יהפוך לגיבור שהציל חיים רבים

קראו עוד »
יזמות ושווק נדל"ן // נטע עדני

בין בלנקנזה לעצמאות – לזכרה של ראומה ויצמן לבית שוורץ

בין בלנקנזה לעצמאות  לזכרה של ראומה ויצמן לבית שוורץ נטע עדני 5/5/2025 לא בכל יום נפטרת דמות, שהחזיקה בעדינות ובנחישות את חוטי הזהות הישראלית שלנו. בכתיבת הטור הזה, בעיצומם של ימי שואה ותקומה, רגע לפני

קראו עוד »
כתבות השער

מכס השיפוט לכס הספרות

לימור מרגולין-יחידי היא שופטת בדימוס, סופרת, מחזאית ודוקטורנטית לאנתרופולוגיה ● זוכת פרס ע"ש יצחק רבין למחקרי שלום, פיוס ושיתופי פעולה בין יהודים-ערבים ● נבחרה לפרויקט "מאה שנים, מאה נשים"

קראו עוד »
Shape
Shape

המדריך להזמנות

11/27/2020

חגיגה אלגנטית

חגיגה אלגנטית עדי כהן היא קונדיטורית נפלאה שתאפה עבורכם מגש של מיני דונטאס יפהפיים ואלגנטיים. דונאט או בעברית סופגנית חישוק (באנגלית: Doughnut) הוא בלילה או עיסה מתוקה המטוגנת בשמן עמוק אבל עדי אופה אותם וכך
07/11/2021

לא רק פיצה!

חשבתי שבקיץ החם שלנו שום דבר כבר לא יכול להפתיע אותי עד שגיליתי שרשת גולדה ובמבה אסם שילבו את הטעמים האייקונים והאהובים במוצר אחד קייצי במיוחד
08/13/2020

הג’ונגל הגיע העירה

ג’ירפה חוויות אורבניות ב”ג’ירפה חוויות אורבניות” הבינו שאם אי אפשר להביא את המטיילים לשוק, השוק יכול להגיע אליהם הביתה. הם ילקטו עבורכם חבילה משמחת מכ-30 ספקים שונים המייצרים מכל טוב הארץ, יסדרו בתוך ארגז עץ
02/08/2021

איטליה על קצה המזלג

פסטה דלה קזה פסטה טריה של השף משה בראל מתמחה בייצור פסטה טריה על פי מסורת איטלקית רבת שנים. במפעל המשפחתי המיוחד מיוצרים מדי יום פסטה קצרה וארוכה, רביולי במילויים שונים, ניוקי, רטבים ועוד המון
09/04/2020

לתת ביס ולהרגיש באיטליה

לתת ביס ולהרגיש באיטליה נועה חיים ודניאל צור תושבי גבעתיים הקימו את פסטה פיצ’י – פופ אפ של פסטות טריות מדהימות עם רטבים נהדרים בר פנזור שפית קונדיטורית נועה חיים (אלנה, L28 ) והשף דניאל
09/30/2020

מארזים לאפייה ביתית

קונדיטוריה פוּני‏ אפיה בטעם של פעם הכל התחיל בשנת 1922, כאשר אברהם פוּני‏, בן למשפחת אופים פולנית, עלה ארצה יחד עם אשתו פרומה. השניים התיישבו ביפו, ולא חשבו פעמיים לפני הגשמת החזון הציוני האישי שלהם

מצטרפים למגזין מעורר מחשבה ומהנה

מנוי בהטבה ללא תשלום למגזין 'גבעתיים פלוס'

מנוי בהטבה ללא תשלום למגזין 'רמת גן פלוס'

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן