14/02/2025
14/02/2025
יום שישי, 14 בפברואר 2025

רוקדות כל הדרך לגמר

בית הספר למחול 'דנסינג' מגבעתיים זכה במקום הראשון בתוכנית הריקודים של ג'ניפר לופז

הילה כהן

29.05.2024

שתפו:

בית הספר למחול "דנסינג" מגבעתיים בניהולה של הכוריאוגרפית דניאל טגנסקי, קטף את המקום הראשון בתחרות הריקודים 'World of dance', המשודרת ברשת NBS, המופצת ל-54 זכיינים ונחשבת כיום למותג הריקוד הכי חזק בעולם. בראש צוות השופטים עומדת הזמרת, השחקנית והרקדנית ג'ניפר לופז.

החזרות לריקודים 'עולם מסונוור' ו'דרקולה' החלו רק לפני כשלושה שבועות, ואחרי אימונים אינטנסיביים, הריקודים הפכו להיות חזקים, נקיים, אחידים ובעיקר מרגשים ומעצימים.

דניאל טגנסקי, צילום קורל מילס
דניאל טגנסקי, צילום דקל אבו

"הריקוד נוצר מתוך כאב אחרי השבעה באוקטובר, מתוך רצון להסביר לחברות שלי ממקומות שונים בעולם שאנחנו צודקים, שאנחנו מגינים על עצמינו ולא מבצעים רצח עם"

"הריקוד נוצר מתוך כאב אחרי השבעה באוקטובר, מתוך רצון להסביר לחברות שלי ממקומות שונים בעולם שאנחנו צודקים, שאנחנו מגינים על עצמינו ולא מבצעים רצח עם. לא משנה מה אמרתי להן, הן כל כך הושפעו מהנרטיב שהופץ ברשתות החברתיות שפשוט לא היה לי סיכוי. יש עולם שלם סביבנו שמסונוור מהמדיה החברתית ושאין להם את היכולת להבין את הכאב שלנו. הריקוד 'עולם מסונוור' מתחיל עם נאום אודות המדיה החברתית וההשפעה שלה על דעת הקהל וממשיך ברקדניות שמחזיקות טלפונים ניידים ומקיפות רקדנית אחת שמייצגת את כדור הארץ כשעיניה מכוסות בכיסוי שחור. התמונה הזו בעצם מסבירה שהאנשים בעולם מכסים את עיניהם, הם לא באמת עיוורים, הם מסוונרים. אם הם לא מתייחסים לפוסטים אולי הם יתייחסו ויקשיבו לאמנות. היה לי גם חשוב להשתמש במוזיקה ישראלית ולכן חיברנו בין 'סקזי' לבין 'אינפקד משרום' והוספנו קטעים מוקלטים מקוריים שלנו.
רגע ההכרזה היה מאוד מרגש והבנו שבעצם אנחנו הולכות לייצג את המדינה עם ריקוד שמעביר מסר כל כך חשוב!" מספרת דניאל טגנסקי.

התוצאות לא איחרו להגיע:

הריקוד 'דרקולה' זכה במקום השלישי לגילאי 7-12 והריקוד 'עולם מסונוור' זכה במקום הראשון לגילאי 13-15 ועלה לגמר בלוס אנג׳לס שבו יתחרו אלופי המדינות מכל העולם!

ובנוסף למקום הראשון, הריקוד קטף גם את פרס ה-OVER ALL לגילאי 13-18, פרס הריקוד עם הניקוד הכי גבוה לקטגוריית הגיל הזאת. לאדר אדום יש עלים בהירים בסתיו וערך נוי גבוה.

התוכנית זכתה כתוכנית הריאליטי עם אחוז הרייטינג הגבוה ביותר בארצות הברית. הפרס הראשון שמוענק הוא על סך מיליון דולרים. במקביל לתוכנית, מדי שנה מתכנסים לגמר העולמי בלוס אנג'לס כ-100 הרכבי רקדנים מכל מדינות העולם.

אנחנו מחזיקים לכם אצבעות ומאחלים בהצלחה רבה!!!

המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
Shape
Shape
אולי יעניין אותך
כתבות השער
כתבות השער

כפר עזה שלי

"היום זה נראה רחוק אבל התקווה היא כי בתום הלחימה ועם השבת הביטחון לעוטף עזה/עוטף ישראל, ניתן יהיה לשקם את קיבוץ כפר עזה ולחזור ולגור בו ולחדש את חיי הקהילה לצד הזיכרון של אלו שאינם עוד"

קראו עוד »
Shape
Shape

המדריך להזמנות

09/11/2020

העוגה המפתיעה של אורטל

עוגות הסושי של אורטל כשפתחנו את הקופסא של אורטל, נצצו לנו העיניים עוגת הסושי שלה הייתה אחד הדברים המיוחדים, היפים והטעימים שראינו לאחרונה – שכבות שכבות של אורז, סלמון נא, אבוקדו, סלמון אפוי, דג טונה,
12/24/2020

קוקטיילים טעימים לחגיגה ביתית מושלמת

קוקטיילים טעימים לחגיגה ביתית מושלמת עם האלכימאי יהיה לכם ערב קסום ונפלא ההכנות שלנו לסילבסטר בעיצומן! חו״ל לא כל כך היה השנה, גם לא מסיבות או ברי קוקטיילים, אבל החלטנו שעל חגיגות השנה האזרחית החדשה
11/03/2020

סוף סוף מצאנו אוכל הודי ביתי אותנטי טעים

תבשילים הודים מהמטבח של פרוז עד הבית נאיה ופרוז אוהבים יצירתיות, אוכל ומה שבניהם הגיע הזמן לאוכל האמיתי, כזה שמתבשל במטבח ממתכונים שעברו מפה לאוזן במשפחה במשך דורי דורות. כמה שמחנו לגלות את Taste of
02/28/2021

עוגיית "קוקייה" – הטעם המופלא של אמסטרדם מבלי לצאת מהארץ

עוגיית "קוקייה"  הטעם המופלא של אמסטרדם מבלי לצאת מהארץ הטעם המפורסם של עוגיות אמסטרדם – כעת גם אתם יכולים להזמין לכם משלוח של עוגיות "קוקייה" וליהנות! רותם וסער מתיתיהו, אחים מקריית אונו התמכרו לטעם המופלא
08/10/2021

חגיגה מתוקה במיוחד אצל תהילה

תהילה היא קונדיטורית נפלאה שכל קינוח יפהפה מעשה ידיה טעמו כטעם גן עדן, הבצקים פריכים, המילויים נימוחים, מתמוססים בפה ומשאירים טעם של עוד.
10/30/2020

חן שוזרת פרחים באהבה וכישרון

מביאים את הטבע הביתה עיצוב פרחים מנצח אם אתם חוגגים אירוע כמו יום הולדת או יום נישואין, או שרוצים לפרגן למישהו שחוגג, חן גלוזברג כאן בשבילכם! זרי פרחים יפהפיים וצבעוניים, עם ריח משכר, שישמחו כל

מצטרפים למגזין מעורר מחשבה ומהנה

מנוי בהטבה ללא תשלום למגזין 'גבעתיים פלוס'

מנוי בהטבה ללא תשלום למגזין 'רמת גן פלוס'

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן