26/07/2024
26/07/2024
יום שישי, 26 ביולי 2024

רוקדות כל הדרך לגמר

בית הספר למחול 'דנסינג' מגבעתיים זכה במקום הראשון בתוכנית הריקודים של ג'ניפר לופז

הילה כהן

29.05.2024

שתפו:

בית הספר למחול "דנסינג" מגבעתיים בניהולה של הכוריאוגרפית דניאל טגנסקי, קטף את המקום הראשון בתחרות הריקודים 'World of dance', המשודרת ברשת NBS, המופצת ל-54 זכיינים ונחשבת כיום למותג הריקוד הכי חזק בעולם. בראש צוות השופטים עומדת הזמרת, השחקנית והרקדנית ג'ניפר לופז.

החזרות לריקודים 'עולם מסונוור' ו'דרקולה' החלו רק לפני כשלושה שבועות, ואחרי אימונים אינטנסיביים, הריקודים הפכו להיות חזקים, נקיים, אחידים ובעיקר מרגשים ומעצימים.

דניאל טגנסקי, צילום קורל מילס
דניאל טגנסקי, צילום דקל אבו

"הריקוד נוצר מתוך כאב אחרי השבעה באוקטובר, מתוך רצון להסביר לחברות שלי ממקומות שונים בעולם שאנחנו צודקים, שאנחנו מגינים על עצמינו ולא מבצעים רצח עם"

"הריקוד נוצר מתוך כאב אחרי השבעה באוקטובר, מתוך רצון להסביר לחברות שלי ממקומות שונים בעולם שאנחנו צודקים, שאנחנו מגינים על עצמינו ולא מבצעים רצח עם. לא משנה מה אמרתי להן, הן כל כך הושפעו מהנרטיב שהופץ ברשתות החברתיות שפשוט לא היה לי סיכוי. יש עולם שלם סביבנו שמסונוור מהמדיה החברתית ושאין להם את היכולת להבין את הכאב שלנו. הריקוד 'עולם מסונוור' מתחיל עם נאום אודות המדיה החברתית וההשפעה שלה על דעת הקהל וממשיך ברקדניות שמחזיקות טלפונים ניידים ומקיפות רקדנית אחת שמייצגת את כדור הארץ כשעיניה מכוסות בכיסוי שחור. התמונה הזו בעצם מסבירה שהאנשים בעולם מכסים את עיניהם, הם לא באמת עיוורים, הם מסוונרים. אם הם לא מתייחסים לפוסטים אולי הם יתייחסו ויקשיבו לאמנות. היה לי גם חשוב להשתמש במוזיקה ישראלית ולכן חיברנו בין 'סקזי' לבין 'אינפקד משרום' והוספנו קטעים מוקלטים מקוריים שלנו.
רגע ההכרזה היה מאוד מרגש והבנו שבעצם אנחנו הולכות לייצג את המדינה עם ריקוד שמעביר מסר כל כך חשוב!" מספרת דניאל טגנסקי.

התוצאות לא איחרו להגיע:

הריקוד 'דרקולה' זכה במקום השלישי לגילאי 7-12 והריקוד 'עולם מסונוור' זכה במקום הראשון לגילאי 13-15 ועלה לגמר בלוס אנג׳לס שבו יתחרו אלופי המדינות מכל העולם!

ובנוסף למקום הראשון, הריקוד קטף גם את פרס ה-OVER ALL לגילאי 13-18, פרס הריקוד עם הניקוד הכי גבוה לקטגוריית הגיל הזאת.

התוכנית זכתה כתוכנית הריאליטי עם אחוז הרייטינג הגבוה ביותר בארצות הברית. הפרס הראשון שמוענק הוא על סך מיליון דולרים. במקביל לתוכנית, מדי שנה מתכנסים לגמר העולמי בלוס אנג'לס כ-100 הרכבי רקדנים מכל מדינות העולם.

אנחנו מחזיקים לכם אצבעות ומאחלים בהצלחה רבה!!!

המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
כתבות השער

איך סיפור נולד?

איך הפכו כל הרעיונות של 22 תלמידי כתה ה' במרכז המחוננים והמצטיינים סחל"ב בגבעתיים לספר אחד משותף ומרתק 'אסקייפ – התעלומה במבנה הקסום'

קראו עוד »
Shape
Shape
אולי יעניין אותך
המומחית רוית סיני

האם הכל כלול? חלק 2

הסיסמה הנפוצה בהתחדשות עירונית היא שהבעלים אינם משלמים דבר והכל הוא על חשבון היזם – זה כמובן תלוי בסעיפים הקטנים של ההסכם המשפטי שיחתם לבסוף מול היזם.

קראו עוד »
כתבות השער
החיים הטובים

איזה קיץ לוהט

הגיע הקיץ, חם כל כך בחוץ ומצב הרוח ירוד. אספתי עבורכם מספר מנות חדשות שיספקו לכם רגעים טעימים במיוחד,
בר פנזור

קראו עוד »
Shape
Shape

המדריך להזמנות

12/12/2020

מהודו באהבה! נוּלה מבשלת אוכל הודי נועז, צבעוני ושמח

מהודו באהבה נוּלה מבשלת אוכל הודי נועז, צבעוני ושמח מור מילר או נוּלה בשבילכם אוהבת את המטבח כבר מילדות ומבשלת מגיל 8. לאורך השנים היא למדה טכניקות בישול מסורתיות ועכשוויות מטיולים וחוויות בארץ ובעולם וצברה
10/18/2020

לאכול טוב וגם לעשות טוב

'באזז'  דיינר אמריקאי בגבעתיים כמה חיכינו ליום הזה שבו יפתח בגבעתיים דיינר אמריקאי אמיתי, כזה שמגיש אוכל טוב ומושחת וכמה שמחנו ששמענו על "באזז"! הזמנו משלוח לשני רעבים והוא הגיע במהירות (זה בגבעתיים, זוכרים?). המבורגר
01/20/2021

אם אי אפשר ללכת לנגב חומוס אצל חיים נביא את החומוס של חיים הביתה

אם אי אפשר ללכת לנגב חומוס אצל חיים נביא את החומוס של חיים הביתה בשביל להכין חומוס טוב, משביע ובריא צריך מתכון מעולה ואהבה לאוכל, ואת שני אלה מצליח חיים לשלב במטבח שלו כבר למעלה
01/04/2022

מוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה

במוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה בר פנזור האהבה שלנו לאוכל איטלקי הביאה אותנו ביום חורפי מעונן להזמין את מנות הרחוב החדשות של מוצ'ה. אחרי הצצה בתפריט, המשימה הושלמה, ההזמנה בוצעה ומהר מאוד הגיע השליח עם
08/04/2021

פוקי – אוכל רחוב במובן הקלאסי של המילה

חשבתי שבקיץ החם שלנו שום דבר כבר לא יכול להפתיע אותי עד שגיליתי שרשת גולדה ובמבה אסם שילבו את הטעמים האייקונים והאהובים במוצר אחד קייצי במיוחד
11/27/2020

חגיגת בריושים

חגיגת בריושים ליאה דביר פיצחה את הסוד לסופגנייה המושלמת שעשויה מבצק בריוש ואפויה בתנור וכך אפשר ליהנות בלי נקיפות מצפון. למי שעדיין מעדיף את הסופגניה בגירסה המקובלת ניתן להזמין אצלה גם סופגניות מטוגנות. בתוך בצק
12/25/2020

באיזו רשת באזור תמצאו את הפיצה הטובה מכולן?

באיזו רשת באזור תמצאו את הפיצה הטובה מכולן? המאכל האיטלקי המחבר בצק שמרים מרודד כהלכה, רוטב עגבניות משובח וגבינת מוצרלה מגורדת הפך לאחד מהפופולריים בכל העולם. כל כך פשוט אבל גם כל כך מורכב. אז
11/27/2020

חגיגת מרקמים

חגיגת מרקמים מיכל מ"מיי סוויטי", קונדיטורית בוגרת בית-ספר "בישולים" יצרה קולקציית סופגניות מהממת, מענגת וטעימה והיא זוכה אצלינו בפרס הבצק המצטיין! הבצק של הסופגניות הוא רך, קליל ואוורירי כאילו לא פגש שמן מימיו, הגודל שלהן

מצטרפים למגזין מעורר מחשבה ומהנה

מנוי בהטבה ללא תשלום למגזין 'גבעתיים פלוס'

מנוי בהטבה ללא תשלום למגזין 'רמת גן פלוס'

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן