
עיריית גבעתיים מסכמת שבוע שלישי למבצע "שאגת הארי"
בימים אלו כלל הפעילות מתרכזת במתחם ה״בייס״

במסגרת מכרזים חדשים להפעלת עגלות הקפה בעיר, עיריית גבעתיים החליטה כי תגביל את המחירים במספר מוצרים פופולריים הנמכרים בעגלות. ראש עיריית גבעתיים: "המחירים צפויים לרדת בעשרות אחוזים".
עיריית גבעתיים מובילה מהלך מסקרן של הגבלת מחירים בעגלות הקפה בגינות הציבוריות. המהלך החדש צפוי לחול בשלב ראשון על שתי עגלות קפה הממוקמות בפארק גבעתיים ובגן הבנים, ולאחר מכן גם בעגלות הקפה הנמצאות בכיכר אלדמע (בורוכוב), גן רבקה וגן הזיכרון. הגבלת המחירים תכלול מוצרים כמו שתייה קרה, שתייה חמה וכריכים – מוצרים שהם בין הפופולריים ביותר בקרב הפוקדים את הגינות הציבוריות בעיר.
הגבלת המחירים בוצעה באמצעות מכרזים אשר קובעים כי החברה הזוכה תידרש לעמוד בסטנדרט מחירים אשר יקבע בשיתוף העירייה והמפעיל הזוכה ואשר יפורסם עם סיום כל שלבי המכרז. סטנדרט זה נקבע לאחר בחינה מעמיקה של עלויות המוצרים שביצעה עיריית גבעתיים באמצעות השוואת מחירים במגוון רחב של מקומות – ממוסדות השכלה גבוהה, בתי קפה ומסעדות ועד לבתי חולים. עיריית גבעתיים בחרה להגביל את המחירים תוך שיתוף פעולה עם מפעילי עגלות הקפה ובמטרה לספק לתושבים מחירים נגישים ושווים לכל נפש.
גבעתיים היא חלוצה בהקמתן של עגלות הקפה בסמיכות לגינות הציבוריות בעיר. התהליך החל עוד בשנת 2016 ומטרתו הייתה להרחיב את היקף השירות לתושבים הפוקדים את הגינות העירוניות וכן למשוך אליהן תושבים נוספים. כיום, כל עגלות הקפה בעיר זוכות לפופולריות גדולה בעיקר בקרב משפחות אשר פוקדות את הגינות העירוניות.
צילום: עיריית גבעתיים

בימים אלו כלל הפעילות מתרכזת במתחם ה״בייס״

בימים אלו כלל הפעילות מתרכזת במתחם ה״בייס״

סדרת תוכניות בשם "שאגת האריה" לחיזוק העולם הרגשי של ילדי הגן.

ההתחדשות מציבה במרכז את רווחת בעלי החיים, את בטיחותם ואת בטיחות המבקרים, לצד מפגש חווייתי ומכבד בין האדם לעולם החי

הנהלת רשות מקרקעי ישראל אישרה עדכון להסכם העקרונות להעתקת הספארי מרמת גן לפארק אריאל שרון. המהלך יוביל להקמת רובע עירוני חדש – אבל למי זה באמת טוב?

המדבר נצבע בשלל צבעים בעקבות הגשם המשמעותי שירד באזור

בטקס בבית ווהלין בגבעתיים יוענקו אותות הוקרה לפעילי המחתרת של תנועות הנוער הציוניות בהונגריה, שהצילו יהודים במהלך השואה

מדובר על שמרטפיות לילדי עובדים חיוניים במספר מוקדים ברחבי הארץ, ובראשם קן בורכוב גבעתיים

האלוף שי קלפר, מפקד פיקוד העורף, ביקר במרכז ההפעלה העירוני של גבעתיים

האלוף שי קלפר, מפקד פיקוד העורף, ביקר במרכז ההפעלה העירוני של גבעתיים

בכל בתי הספר בעיר עומדים לרשותכם מרחבים מוגנים ממוזגים, מרווחים ובטוחים, ממ״ד לכל דבר ועניין

מסיבת פורים במקלט הבניין. עמית, תמר ומיה החליטו שגם אזעקות ומלחמה לא מבטלים את שמחת פורים

המלונית בגבעתיים לחולי סרטן: גם בזמן מלחמה, חולי סרטן רבים מהצפון והדרום נאלצים לנסוע שעות בפקקים לטיפולי בבתי חולים במרכז הארץ

רגע לפני פרוץ מלחמת "שאגת הארי" באיראן, התקיים בפארק גבעתיים אירוע ה"פורידוג" לפורים

סיכום פעילות 'יעד' בשנת 2025: עשייה, פיתוח ושיפור איכות החיים

אימוץ חטיבת השיריון 188 ע"י גבעתיים החל ביוזמתו של רוני שטרן ז"ל, ומתקיים מזה מספר שנים

מה אם הדירה שחיפשתם חודשים נמצאת בעיר שאפילו לא חשבתם עליה?

"הפיכת בסיס השלישות לשכונה אזרחית היא במידה רבה סגירת מעגל עבורי. 'בית זה לא רק מקום, זו תחושה', ואני מאמינה שהתחושה בשכונה ובסביבתה תהפוך מעתה ממגוננת וסגורה למזמינה וצומחת"
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


