25/08/2026
25/08/2026
יום שלישי, 25 באוגוסט 2026
חדשות העיר גבעתיים פלוס

אליעזר לנדו, שכיהן כסגן המנהל, יוביל את בית הספר תלמה ילין בשנת הלימודים תשפ״ז

לנדו, שכיהן בשנתיים האחרונות כסגן מנהל בית הספר ולפני כן כחבר בצוות החינוכי, יכהן כמנהל בית הספר במהלך שנת השבתון של דן שגיב

מערכת Gplus

25/08/2026

שתפו

אליעזר לנדו יכהן כמנהל בית הספר לאמנויות תלמה ילין בגבעתיים במהלך שנת הלימודים תשפ״ז, עם יציאתו של מנהל בית הספר המכהן, דן שגיב, לשנת שבתון.

לנדו הוא איש חינוך ומנהל, בעל היכרות עמוקה עם תלמה ילין ועם העשייה החינוכית והאמנותית המתקיימת בו. בשנתיים האחרונות כיהן כסגן מנהל בית הספר, ולפני כן לימד וחינך בו במשך מספר שנים. לאורך דרכו המקצועית עסק בהוראה, בחינוך חברתי ובעבודה עם בני נוער במגוון מסגרות, ובהן גם עם בני נוער בסיכון. הוא בעל הכשרה בתחומי המנהיגות והמדיניות בחינוך, ועוסק בחיבור שבין אנשים, תהליכים ארגוניים ועשייה חינוכית.

לתפיסתו החינוכית והניהולית, תפקיד ההנהלה הוא לאפשר לצוותים המקצועיים לעשות את עבודתם באופן מיטבי, לצד התמודדות עם המורכבות והאתגרים שהם חלק בלתי נפרד מחיי בית הספר. לנדו דוגל במנהיגות משותפת, המבוססת על אחריות ושיתוף, ובבית ספר בעל זהות ברורה ותחושת שייכות, המהוות בסיס ללמידה, ליצירה ולהתפתחות.

רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים: "תלמה ילין הוא מוסד חינוכי ואמנותי ייחודי, המהווה במשך שנים מקור גאווה לעיר גבעתיים ומעמיד דורות של תלמידות ותלמידים מצטיינים בתחומי האמנות והיצירה. אליעזר מכיר את בית הספר היטב, את הצוות ואת התלמידים, ואני שמח שהוא יוביל אותו בשנת הלימודים הקרובה. ההיכרות העמוקה שלו עם בית הספר, לצד הניסיון החינוכי והניהולי שצבר, מהווים בסיס מצוין להמשך העשייה המצוינת של תלמה ילין.

אני מאחל לאליעזר הצלחה רבה בתפקיד, ומבקש להודות לדן שגיב על שנים של עשייה מסורה, מקצועית ומשמעותית למען בית הספר ותלמידיו. אני מאחל לו שנת שבתון טובה, משמעותית ומוצלחת".

ראש מינהל החינוך, הנוער וההשכלה הגבוהה בעיריית גבעתיים, אורית גור-כהן: "אליעזר מביא איתו היכרות עמוקה עם תלמה ילין, לאחר שנים שבהן היה חלק מהצוות החינוכי ובשנתיים האחרונות כסגן מנהל בית הספר. הניסיון שצבר, לצד ההיכרות הקרובה עם הצוות, התלמידים והייחודיות של בית הספר, מהווים בסיס מצוין להמשך הובלתו.

אני מאחלת לו הצלחה רבה בתפקיד ומאמינה שיוביל את בית הספר מתוך הקשבה, שיתוף פעולה ומחויבות לעשייה החינוכית והאמנותית המאפיינת את תלמה ילין. נאחל לדן שגיב שבתון מהנה".

חדשות העיר גבעתיים פלוס

גבעתיים: מ"החצר האחורית" לשכונה חדשה: האם העיר עומדת להשתנות

באירוע הריסה שקיימה אביב מליסרון, יצא לדרך שלב נוסף בפרויקט ההתחדשות: שני מגדלים בני 24 קומות כבר בדרך, ובהמשך יוקמו עוד מגדלים עם כ־1,500 דירות. אחד האזורים המוחלשים בגבעתיים עומד להפוך לשכונה חדשה – והאם השינוי ישנה גם את מעמדה של הסביבה בעיר?

קראו עוד »
המגזינים

עשו מנוי למגזין
'גבעתיים פלוס'

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס'

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
כתבות השער

ממראות יבשת ממוקפת, מסעה של חגית אדלר ללב של רואנדה

"ברואנדה יש רוב מוחלט לנשים בממשלה, למעלה מ-80% הן נשים-שרות המקדמות אג'נדה נשית מובהקת שבראשה קידום הביטחון הנשי במדינה […] הצלחתן של הנשים בתחומים הפוליטיים, הכלכליים והחברתיים נתפסת ברואנדה כאסטרטגיה התורמת לקידומה הלאומי, החברתי והכלכלי של המדינה"

קראו עוד»
כתבות השער

שישה בעקבות אחת

לאחר מסע כתיבה ארוך, מרתק ומשותף, עשרים תלמידי קורס הכתיבה "כאן מגשימים חלומות!" בשכבת ה' מציגים את ספרם החדש והמסקרן שנכתב בהנחיית ד"ר נגה רוזנפרב. הפעם, העלילה עוברת בין יקומים: 'המטאור – שישה בעקבות אחת'

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן