16/06/2024
16/06/2024
יום ראשון, 16 ביוני 2024

סודן של הסופגניות

שוב הגיע הזמן הזה בשנה שהסופגניות צצות בכל מקום ומבשרות שחג החנוכה בפתח. במיוחד עכשיו, כשכולנו זקוקים לנחמה, בדקנו ומצאנו עבורכם את הסופגניות ששוות את הקלוריות (רמז: הסוד טמון במילוי) והלוואי שיהיה לנו חג של אור ובשורות טובות

בר פנזור

1/12/2023

ממתקים ונהנים

לקראת החנוכה, משיקה קונדיטוריית ביסקוטי קולקציית סופגניות דקדנטית ומפוארת בהשראת עולמות הקונפיסרי – ממתקים במלאכת יד. ממרשמלו פטל במרקם קטיפתי של ענן, דרך מרמלדת מנגו משגעת ממחית פרי אמיתי ועד סוכריית טופיפי בטעם של פעם, יצרה הקונדיטורית רוסלה יונה מגוון סופגניות מושחתות המיוצרות בעבודת יד, כשהיא מעניקה פרשנות יצירתית, חדשנית ומרהיבה לממתקים בעבודת יד ואמנות בישול בסוכר.

חביבות הקהל: סופגניית פרלין שוקולד נוגט – קרם קרמל מלוח, ציפוי גנאש שוקולד חלב, טוויל ופרלין שוקולד לקישוט. וסופגנית פאדג' מוקה פקאן – קרם מוקה עדין, ציפוי שוקולד לבן קריספי, שבבי פקאן סיני ופאדג' קפה פקאן. איזה כייף של סופגניות! רכות ומפוצצות בקרם. כל ביס תענוג צרוף… ללא ספק מההברקות של החג!

מחירים: 7-9 ₪ לסופגניות הקלאסיות, 14 ₪ לסופגניות הממתקים.

צילום: בועז לביא, סטיילינג: ענת לבל.

ביסקוטי הזמנות ומשלוחים: 03-5704015/8

 www.biscotti.co.il

רק ביחד ננצח

מאפה נאמן משיקים קולקציית סופגניות מרהיבה, שיקית, אומנותית חדשנית ופטריוטית במיוחד, אשר מסמנת עכשיו, יותר מתמיד, את גאוות הישראליות והציונות של כל אחד ואחד מאיתנו.

הקולקציה משלבת טעמים קלאסים, לצד שילובים הלקוחים מעולם הפטיסרי כמו דונאט רושה, פונדט לבן מסורתית, פונצ'יקי פסטוצינה, ונילה קוקיס קרים, ליידי פינק, מילפיי, דולצ'ה קרמל ועוד מגוון שילובים מעניינים שימתיקו לנו את התקופה הנוכחית.

לצד הטעמים הקלאסיים, כמו ריבת תות וריבת חלב. ברשת מציעים השנה גם דואנטסים המשלבים טעמים של שוקולד בלגי, לבן ואו חום עם גלייזינג, לצד ספינג' מרוקאי מצופה שבבי סוכר.

חביבת הקהל: "ישראלה": סופגנייה במילוי קרם פטיסייר, בציפוי שוקולד לבן, בעיטור סוכריות מאורכות בצבעי הדגל ובצירוף דיגלון ישראל.

מחירים: 5 ₪ לסופגניה עם ריבת תות, 7 ₪ ריבת חלב, 12 ₪ לסופגניות ולדונטאס ממגוון הקולקציות.

צילום: גיל אבירם.

מאפה נאמן, למציאת הסניף הקרוב לביתך: https://neeman.co.il

המדריך להזמנות

טירמיסו נפלא א-לה מאמתוק

טירמיסו נפלא א-לה מאמתוק חגיגת קינוחים שמיישרים… ומיישרים! מי לא אוהב טירמיסו? הקינוח האיטלקי המפורסם המורכב משכבות של בישקוטים טבולים באספרסו ומרסלה, קרם מסקרפונה עשיר ושכבה דקיקה של קקאו מעל. קינוח מושלם מתוק ומפנק. וכאן

קראו עוד »

הקוקטיילים הצבעוניים המבוקבקים של גבי גרשטור יוצרים חוויה מושלמת

הקוקטיילים הצבעוניים המבוקבקים של גבי גרשטור יוצרים חוויה מושלמת עוד סגר, ועוד סגר. עוד ימים בבית בהם העבודה והזמן החופשי מתערבבים זה בזה, אין בילויים ואין אירועים חברתיים. תקופה מבאסת. אז מה ישמח לבב אנוש?

קראו עוד »

נוּלה ופריקסה זה סיפור אהבה

נוּלה ופריקסה זה סיפור אהבה נוּלה מזמינה אתכם גם בחג החנוכה להתפנק במארז פריקסה מלא בכל טוב מור מילר או נוּלה בשבילכם אוהבת את המטבח כבר מילדות ומבשלת מגיל 8. לאורך השנים היא למדה טכניקות

קראו עוד »

חגיגת בשרים מעושנים

'צ'ופ-צ'ופ' ארוחת בשרים מעושנים כל מי שאוהב בשר ומגדיר עצמו כקרניבור, יסכים שאין כמו לאכול נתח טוב של בשר מעושן צלוי כהלכה. אבל מה עושים כשאין מעשנה בבית? מזמינים מצ'ופ צ'ופ נתחים ובשרים נהדרים, עסיסיים

קראו עוד »

לעצלנים בלבד

לעצלנים בלבד מכניסים לתנור ל-20 דקות ומגישים מאפים אישיים – זה בדיוק מה שהיה חסר לנו לשולחן של החג! בורקסים, קרואסונים ומאפי שמרים מלוחים ומתוקים שמכניסים לתנור ל-20 דקות ומגישים! חברת 'עומר מאפים', דור שני

קראו עוד »

מארזים לאפייה ביתית

קונדיטוריה פוּני‏ אפיה בטעם של פעם הכל התחיל בשנת 1922, כאשר אברהם פוּני‏, בן למשפחת אופים פולנית, עלה ארצה יחד עם אשתו פרומה. השניים התיישבו ביפו, ולא חשבו פעמיים לפני הגשמת החזון הציוני האישי שלהם

קראו עוד »

אך ורק פיצה, סה טו

חשבתי שבקיץ החם שלנו שום דבר כבר לא יכול להפתיע אותי עד שגיליתי שרשת גולדה ובמבה אסם שילבו את הטעמים האייקונים והאהובים במוצר אחד קייצי במיוחד

קראו עוד »

לתת ביס ולהרגיש באיטליה

לתת ביס ולהרגיש באיטליה נועה חיים ודניאל צור תושבי גבעתיים הקימו את פסטה פיצ’י – פופ אפ של פסטות טריות מדהימות עם רטבים נהדרים בר פנזור שפית קונדיטורית נועה חיים (אלנה, L28 ) והשף דניאל

קראו עוד »
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

אל תפספסו הכתבות האהובות
כתבות השער

סיפור מהסרטים בשלושה ימים

איה כהן אבישר קשרה את הסיפור שכתבה בעשיה של אור-לי, במשפחה המיוחדת שלהם, בנסיבות נפילתו של עומרי וזכתה בפרס הראשון בתחרות, ארבעה כרטיסים לפסטיבל הסרטים בקאן, 'הכל כלול'.

קראו עוד»
חדשות הרכב פלוס

הפנדה חוזרת

פיאט גרנד פנדה החדשה, הזוכה לעיצוב מושך עין מראה קופסתי עם מנוע חשמלי וגם היברידי

קראו עוד»
כתבות השער

איך סיפור נולד?

איך הפכו כל הרעיונות של 22 תלמידי כתה ה' במרכז המחוננים והמצטיינים סחל"ב בגבעתיים לספר אחד משותף ומרתק 'אסקייפ – התעלומה במבנה הקסום'

קראו עוד»
חדשות העיר גבעתיים פלוס

זמר זמר לך! 350 תלמידים השתתפו באירוע חגיגי לסיכום תכנית "זמר עברי"

חדשות העיר גבעתיים פלוס זמר זמר לך 350 תלמידים השתתפו באירוע חגיגי לסיכום תכנית "זמר עברי" שתפו אירוע סיכום תכנית זמר עברי בהדרכת סטודנטים מבית הספר למוזיקה "רימון"'. האירוע התקיים בתיאטרון גבעתיים. תכנית זמר עברי פעלה השנה

קראו עוד»
כתבות השער

איש אשכולות

“לא מן האדמה באתי! כי באתי ממשפחה ציונית” סיפורו של דב רוזנפרב, איש האשכולות, השזור במהלך הקמתה של מדינת ישראל

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן