
שתפו:

כל מי שאוהב גלידה כבר הבין מזמן שלרשת הגלידריות גולדה אין מתחרים. לא בטריות, לא בטעמים המעולים ובטח שלא במרקם הקרמי המשגע. ואין אף אחד שמסוגל לעמוד מהצד, לראות את הכדורים הטעימים האלה קורצים לו ולעמוד בפיתוי. פשוט אין!
רשת 'גולדה' משיקה שני טעמים חדשים ומפנקים לקיץ: גלידת שמנת קרם ברולה פיסטוק – גם קרם ברולה וגם פיסטוק בגולדה אחת, במילה אחת – שלמות! וגלידת הקרמבל הנפלאה – עוגת גבינה פירות יער עם קרמבל חמאה. בכל ביס, שכבות של מרקמים טעימים, מענגים ומפתיעים.
צילום: my social
גבעתיים, בורוכוב 54
רמת גן, שדרות ירושלים 3
בכל סניפי גולדה בפריסה ארצית, באפליקציית גולדה ובאתרי המשלוחים.



טורי סושי בר, האסייתית של גבעתיים, משלבת בין סושי מדויק, תפריט מובחר מרחבי אסיה, אלכוהול אסייתי וקוקטיילים מובחרים. טורי גבעתיים הוא מקום בילוי מושקע איכותי ונגיש לחובבי הסושי. נגישות היא גם מילת המפתח בטורי בשלל היבטים אחרים – החל מהשירות, המחירים, התפריט והאוכל.
משמעות השם טורי ביפנית הוא שער מסורתי בכניסה למקדשים, המסמל את הגבול בין קודש לחול עבור העוברים ושבים בו. טורי הוקם בכדי לפתוח עבור לקוחותיו שער למטבח האסייתי המודרני על שלל טעמיו וניחוחותיו וממזג בין מזרח ומערב, מסורתי ועדכני, יינות איכותיים ותפריט מובחר מרחבי אסיה.
טורי, כצנלסון 62 גבעתיים

רשת הפיצריות הבינלאומית 'פאפא ג'ונס' משיקה מהדורת קיץ קראנצ'ית בטירוף של ארבע מנות חדשות במהדורה מוגבלת בשילוב קורנפלקס.
קראנצ'י דליס – קרואסונים במילוי עוגת קינדר דליס אפויים בתנור, מזולפים בממרח בואנו ממכר ומעליו גשם של פתיתי קורנפלקס.
קראנצ'י פסטו – קוראסונים מלוחים במילוי אצבעות מוצרלה, רוטב פסטו, רוטב שום וציפוי קראנצ'י של שברי קורנפלקס.
פיצה קראנצ'י גבינות ופיצה קראנצ'י פפרוני עם פתיתי קורנפלקס קראנצ'י והזלפות דבש מתקתק.
צילום: אמיר מנחם
פאפא ג'ונס, שדרות ירושלים 5 רמת גן


קולקציית הקיץ החדשה של רשת מאפה נאמן כוללת מגוון מגשי אירוח קיציים ומרעננים, החל מפלטת פחזניות ממולאות בקרם פטיסייר בציפוי שוקולד, כדורי שוקולד קרירים, פלטת מוסים עשירה, פלטת פירות העונה, פלטת מיני פוקאצ'ות, פלטת טורטיות ופלטת קרואסון ביס.
בקולקציה ניתן למצוא גם מבחר רחב של עוגות קיציות עשירות על בסיס פירות קיציים בטעמים מצננים וממכרים – עוגות סולרו מנגו, קראנץ' פיסטוק, גבינת אוכמניות, מוס גבינת תותים ועוד מגוון עוגות בשילובים של פירות וקרמים במתיקות מאוזנת שתהפוך את הקיץ לשמח וקריר יותר בפה.
צילום: גיל אבירם
רשת סניפי מאפה נאמן neeman.co.il

"הפיכת בסיס השלישות לשכונה אזרחית היא במידה רבה סגירת מעגל עבורי. 'בית זה לא רק מקום, זו תחושה', ואני מאמינה שהתחושה בשכונה ובסביבתה תהפוך מעתה ממגוננת וסגורה למזמינה וצומחת"

"אבא היה אחד האנשים הכי מסודרים שהכרת, פשוט לא מסתדר לי שאבא היה כותב צוואה על נייר סתמי", היא אמרה

העתיד של ההתחדשות העירונית: בין ביורוקרטיה לצורך ביטחוני וחברתי.
2026 היא השנה שעשויה להפוך לנקודת מפנה

זכויות הבנייה כבר אינן קבועות מראש: כל פרויקט נבחן לפי מדיניות עירונית, צפיפות וכדאיות כלכלית?

מה אם הדירה שחיפשתם חודשים נמצאת בעיר שאפילו לא חשבתם עליה?

המלחמה הממושכת, הריבית הגבוהה והמחסור החריף בידיים עובדות יצרו חוסר יציבות עמוק.

נורית ואורי חשבו שהם מכוסים מכל כיוון, אבל אחרי עשור של זוגיות מאושרת התגלה החור השחור: למה הסכם ממון לא באמת קובע מי יירש אתכם

הסכם התקשרות עם עו״ד דיירים בהתחדשות עירונית
מה חייבים לבדוק לפני שחותמים?

"החלל הוא המפתח לעתיד של כולנו"
טל ענבר הוא מומחה בינלאומי למדיניות חלל וטכנולוגיית טילים

עדי אברהמי, זמרת, יוצרת ומלחינה מביאה לבמה סיפורים אישיים המעובדים לשירים.

האמנית עדנה שגב מחברת בין עבר, הווה ויצירה בסטודיו בגבעתיים

גיל ברק מספר על הדרך מהמגרשים בגבעתיים ורמת גן לאולמות באירופה

בטיחות הרכב: הטוב, הרע והלא נודע
שוק הרכב הוא לא שוק פשפשים: כללי האצבע שימנעו מכם לקנות "מציאה" בלי ציון בטיחות רשמי

סיכום פעילות 'יעד' בשנת 2025: עשייה, פיתוח ושיפור איכות החיים

בעיריה משדרגים את התשתיות בגבעתיים. "יעד החברת לפיתוח גבעתיים" עם בשורה לתושבים

סקר חדש לקראת יום הפיצה הבינלאומי החל ב-9/2: פיצה – המאכל האהוב והמשתלם ביותר בהזמנת אוכל הביתה
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


