10/08/2025
10/08/2025
יום ראשון, 10 באוגוסט 2025

הכירו את
ה- Upper Market
חווית אוכל רחוב אורבנית

בר פנזור

ביום חמישי בצהרי היום, לאחר שהרעב הכריע אותנו, החלטנו לצאת לאכול במתחם האוכל החדש של גבעתיים במגדל השחר. אין לתאר את ההפתעה שחווינו – חלל ענק ותוסס, מתחם שלם שבו כל המטבחים פתוחים לראווה

שפע של מנות מתבשלות, נאפות, ניצלות בו זמנית, והמון סועדים עוברים מחלל לחלל ובוחרים את המנות הכי מתאימות להם. ממש לונה פארק של אוכל!

בדקות הראשונות עמדנו נדהמים מהשפע המטורף, מראה שהיה מוכר לנו עד כה רק משווקי האוכל המובילים בעולם, אבל מהר מאוד התעשתנו, בחרנו 3 מנות ובתוך זמן קצר ביותר התישבנו לאכול במתחם המרווח היפהפה.

מהמתחם האסייתי בחרנו את הפאד-תאי בתוספת עוף. קיבלנו קערת אטריות אורז מוקפצות עם נתחי עוף, גזר, כרוב לבן, נבטים, בצל לבן וירוק, נטפי ביצים ובוטנים (49 ₪). מנה נדיבה, טעימה ונהדרת שהוגשה לנו ישר מהווק. לרגע הרגשנו בתאילנד אבל כשהעפנו מבט מסביב נזכרנו שאנחנו כאן בישראל.

המנה הבאה שניסינו הייתה ההמבורגר הקלאסי של אפר מרקט. קציצה צלויה של 180 גר׳ במידת עשייה מדוייקת (מדיום), בלחמנית בריוש טריה ונהדרת, איולי קונפי שום משגע, חסה, חמוצים, עגבנייה ובצל סגול בתוספת בצל מקורמל וצ’יפסים פריכים נפלאים (49 ₪). איזה המבורגר נפלא, פשוט וואו!

לא יכולנו להתאפק והחלטנו לנסות גם מנת פסטה כי לפיצות היה תור ארוך. בחרנו בפסטה פונגי – פטוצ’יני עם רוטב שמנת, פטריות שמפיניון ופורטבלו, שום ועלי אורגנו (49 ₪). פיזרנו את הפרמז’ן שהוגש לנו בנפרד וגילינו שהם יודעים להכין גם אוכל איטלקי מצוין! מינון מדויק של פטריות  ורוטב עשיר שעטף את הפסטה בנדיבות.

יש במקום עוד שפע של אפשרויות כמו עמדת פוקי בהרכבה או עמדת סלטים וקינוחים. כל אחד יכול לבחור את המנה המתאימה לו ופשוט יושבים יחד לאכול. איזה כייף!!!

אפר מרקט הוא מתחם מרים מכל הבחינות – טעמים, ריחות, מוסיקה, עיצוב ואווירה. אם זה בתחילה, אמצע, סוף יום או לכל הפסקה קטנה באמצע. אז אם אתם בין פגישות, בהפסקת הצהריים מהעבודה או סתם ככה בא לכם ליהנות, זו ממש קפיצה קטנה לחו”ל!

כשר בהשגחת הרבנות גבעתיים

המדריך להזמנות

01/04/2022

מוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה

במוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה בר פנזור האהבה שלנו לאוכל איטלקי הביאה אותנו ביום חורפי מעונן להזמין את מנות הרחוב החדשות של מוצ'ה. אחרי הצצה בתפריט, המשימה הושלמה, ההזמנה בוצעה ומהר מאוד הגיע השליח עם […]
02/08/2021

איטליה על קצה המזלג

פסטה דלה קזה פסטה טריה של השף משה בראל מתמחה בייצור פסטה טריה על פי מסורת איטלקית רבת שנים. במפעל המשפחתי המיוחד מיוצרים מדי יום פסטה קצרה וארוכה, רביולי במילויים שונים, ניוקי, רטבים ועוד המון […]
08/12/2021

אך ורק פיצה, סה טו

חשבתי שבקיץ החם שלנו שום דבר כבר לא יכול להפתיע אותי עד שגיליתי שרשת גולדה ובמבה אסם שילבו את הטעמים האייקונים והאהובים במוצר אחד קייצי במיוחד
11/27/2020

חגיגה מתוחכמת

חגיגה מתוחכמת שגיב מלול הוא שף קונדיטור שפתח פטיסרי וקרא לה על שם בתו ליאן. הסופגניות שלו מעולות וזכו אצלינו לצל"ש, כאלה שענו על כל הציפיות! גודל אידיאלי, בצק אוורירי כמו ענן, מפוצצות במילוי מתוחכם […]
10/19/2022

המקרונים של התאומות הם קפיצה לפריז

המקרונים של התאומות הם קפיצה לפריז קארן ודבורה הן אחיות תאומות שהגיעו לכאן היישר מפריז (צרפת). הן אוטודידקטיות, מקרונים הם התשוקה שלהן. הן פתחו את החנות שלהן "טווינסקייקס" לפני 6 שנים, הן מציעות מקרונים פרווה […]
11/27/2020

חגיגה אלגנטית

חגיגה אלגנטית עדי כהן היא קונדיטורית נפלאה שתאפה עבורכם מגש של מיני דונטאס יפהפיים ואלגנטיים. דונאט או בעברית סופגנית חישוק (באנגלית: Doughnut) הוא בלילה או עיסה מתוקה המטוגנת בשמן עמוק אבל עדי אופה אותם וכך […]
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

אל תפספסו הכתבות האהובות
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן