
אתרי הטבע לביקור שבהם המים עיצבו חיים ושימשו את האדם
מה הקשר בין בתי גידול מימיים ברחבי ישראל לטחנות קמח?

טורניר הטניס המסורתי של העמותה לקידום הספורט בגבעתיים, התקיים זה השנה השביעית, בהשתתפות של כ- 50 משפחות במגרש הטניס של בית ספר "תלם".
בטורניר נערכו מקצים בקטגורית ¾ מגרש, מגרש שלם וכן מקצה בקטגורית מיני טניס, בו השתתפו כ- 20 משפחות. במקום הראשון בקטגוריית ¾ מגרש זכתה משפחת וארס. את המקום השני קטפו משפחת גרינשטיין ומשפחת יקר, ובמקום השלישי זכתה משפחת פיינה ובמקום הרביעי משפחת גולדפרב.
בקטגוריית מגרש שלם זכו במקום הראשון האחים אלדד ואביב עצמון. האחים עצמון פוקדים את התחרות מזה מספר שנים והחלו את דרכם באימונים בחוג הטניס של העמותה לקידום הספורט. ראוי לציין שאלדד עצמון מדורג במקום הראשון בתחרויות הטניס לגיל 16 בישראל והשנה אף ייצג את המדינה באליפות אירופה בטניס. גם אביב, שמחכה לגיוסו לצה"ל, היה שחקן נוער מוביל לאורך השנים.
במקום השני בקטגוריה זכתה משפחת שני, אשר השתתפה בכל טורניר בשבע השנים של התחרות. מתוכן, זכתה המשפחה בארבע מן התחרויות במקום הראשון ובשלוש מהן במקום השני. משפחת קורן זכתה במקום השלישי ולמקום הרביעי הגיעה משפחת אפל.
במסגרת קטגוריית מיני-טניס אשר התחרו בני הגיל הצעיר במשחקונים קצרים המתאימים לגילם. עמותת הספורט העניקה לכל ילד מדליה על השתתפותו במשחקים, במטרה לעודד פעילות ספורטיבית ולהמשיך לפתח מיומנויות וערכים ספורטיביים.
עמוס פרישמן, מנכ"ל עמותת הספורט: "ברכות לזוכים ותודות לכל המשפחות המשתתפות שהגיעו ונתנו את מאת האחוזים שלהן ועזרו לקדם את שילוב הספורט בחיי התושבים בעיר. תודה לרן קוניק על הרוח הגבית לקידום תחום הטניס בעמותה ובעיר בכלל."
העמותה לקידום הספורט הינה עמותה עירונית אשר מפעילה ומקדמת את כל חוגי הספורט בגבעתיים כחלק מהטמעת דרך חיים המגלמת מגוון תכונות וכישורי חיים כגון הכלה, קבוצתיות, התמדה, שיתוף פעולה ועוד.

מה הקשר בין בתי גידול מימיים ברחבי ישראל לטחנות קמח?

הנהגה צעירה, מעורבות חברתית, מתחמים פתוחים וחוויות – שבוע הנוער של גבעתיים יוצא לדרך


בקו 711 יופעלו שבע עשרה נסיעות מדי סופ"ש

מה הקשר בין בתי גידול מימיים ברחבי ישראל לטחנות קמח?

הנהגה צעירה, מעורבות חברתית, מתחמים פתוחים וחוויות – שבוע הנוער של גבעתיים יוצא לדרך

בקו 711 יופעלו שבע עשרה נסיעות מדי סופ"ש

קרוסאובר היברידי עם טווח חשמלי מרשים. ה-Across מתמודד ישירות מול המתחרה היפני הפופולרי

קיה מרחיבה את היצע הדגמים ההיברידיים בישראל:
ספורטאז' הייבריד בגרסת Long Urban חדשה, ונירו Premium חדשה

חוגגים אהבה: מחוות קטנות של תשומת לב. כך תהפכו את הלנטיין דיי לחגיגה של טעמים ורגשות

שיאומי הסינית מוכרת בעיקר כיצרנית סמארטפונים, ומוצרי אלקטרוניקה חכמים, ולאחרונה הרחיבה את פעילותה גם לתחום הרכב החשמלי

חדשות העיר גבעתיים פלוס עיר קוראת: הספריות העירוניות של גבעתיים בקדמת הבמה הנתונים משקפים קהילה השומרת אמונים לקריאה, על אף הגירויים הרבים והבלתי פוסקים המתחרים על זמנה הפנוי מערכת Gplus 10/2/2026 שתפו בעולם של גירויים

סקר חדש לקראת יום הפיצה הבינלאומי החל ב-9/2: פיצה – המאכל האהוב והמשתלם ביותר בהזמנת אוכל הביתה

MG4 החדשה תשווק בשתי גרסאות: Luxury ו-XRange עם מנוע חשמלי בהספקים של 190 כ"ס ו-245 כ"ס

NIO קוראת לתיקון של כ-246 אלף רכבים בעקבות בעיית תוכנה. בנוסף לריקול של NIO, הודיעה רשות השוק הסינית כי גם ב-Zeekr, יזמו ריקול של כ-38,277 רכבים

פרארי לוצ'ה החשמלית: עיצוב שמחבר בין מסורת לחדשנות, חומרה ותוכנה בהרמוניה אחת

רטוריקה חדה, חשיבה ביקורתית ועמידה מעוררת השראה: התלמידים הרשימו בגמר העירוני של תחרות “הנואם הצעיר – הנואמת הצעירה”

ליקויים בבקרי מנוע, אטימות מארזי סוללה וניהול הספק הובילו לפתיחת קריאות תיקון משמעותיות בשוק הסיני בסוף 2025 ותחילת 2026
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


