
מהפכת הממ"דים: כך תגדילו את הממ"ד ל-15 מ"ר בלי לשלם היטל השבחה
תיקון מס' 163, מאפשר הרחבה של שטח הממ"ד בדירות קיימות, במטרה להתאים את המיגון למציאות הביטחונית המשתנה.

בחול המועד פסח התקיים פסטיבל שירת הים למוזיקה ותרבות יהודית זו השנה ה 14 בתיאטרון גבעתיים במסגרת חגיגות ה-100 שנים לגבעתיים.
בפסטיבל שהפך למסורת בעיר גבעתיים בחול המועד פסח ובמשך שלושה ימים הופיעו: רמי קליינשטיין, שולי רנד, נרקיס, שירה אורן, אלנתן, שלום ושירה בקר.
הפסטיבל נפתח בהופעה מיוחדת של רמי קליינשטיין שהקסים את הקהל במייטב ישרו החדשים והישנים. באותו הזמן הופיע שירה אורן זמרת כישרונית וצעירה במופע מהאלבום הראשון שלה.
ביום השני הופיע הזמר והשחקן שולי רנד בשירים וסיפורים מהתקופות השונות בחייו. באולם השני הופיע שירה בקר במופע מחווה לעופרה חזה.
ביום השלישי הופיע אלנתן זמר, מלחין ויוצר שבקרוב המוציא את אלבום הבכורה שלו בין השירים שהלחין "אמא אם הייתי" של חנן בן ארי "קחי לך" של ריטה ושירים רבים אחרים.

את הפסטיבל נעלה הזמרת נרקיס במופע מיוחד לפסטיבל שכלל את כל הלהיטים שלה והשיר החדש שיצא ממש לפני חג הפסח "בלילות".
מושיק לגולדשטיין המשנה לראש עיריית גבעתיים ציין כי "מאז "לידתו" לפני 14 שנים הפך מילד לנער – תענוג לראות כיצד בגר הפסטיבל והפך לחלק בלתי נפרד מנוף התרבות בגבעתיים ובישראל כולה. נגענו פה בפסטיבל במהלך השנים בכל עולמות התרבות היהודית. שירה, שירת נשים, רוק יהודי, מסורת על מגוון צדדיה, להט"בים ויהדות, סיפורת עברית ויהודית ומה לא.
לא חששנו להוביל קו חדשני ולעסוק בכל פניה של היהדות – שכידוע פנים רבות לה. בדיוק כמו לעירנו האהובה גבעתיים שגם לה פנים רבות וקהילות רבות עם עמדות רבות וכולנו מצליחים לחיות כאן יחד בהרמוניה למרות כל האתגרים."
אביחי ירום מנהלו האומנותי של הפסטיבל ציין כי "לפני מספר שנים פתחנו במה מיוחדת לאומנים צעירים בתחום המוזיקה היהודית בתחילת דרכם וזאת כדי לתת לאומנים הצעירים את הבמה המיוחדת של הפסטיבל לחשוף את עצמם לקהל הרב של הפסטיבל. המופעים בחינם ומפורסמים לקהל הרחב".
צילום: דוברות עירית גבעתיים

תיקון מס' 163, מאפשר הרחבה של שטח הממ"ד בדירות קיימות, במטרה להתאים את המיגון למציאות הביטחונית המשתנה.


תוכנית מסובסדת וייחודית, עם מורות מבתי הספר ובכיתות אמיתיות, שמעניקה לילדים כניסה רגועה, מחזקת ומלאת ביטחון לעולם בית הספר
תוכנית מסובסדת וייחודית, עם מורות מבתי הספר ובכיתות אמיתיות, שמעניקה לילדים כניסה רגועה, מחזקת ומלאת ביטחון לעולם בית הספר

הליך מואץ, הקלות מס ואפשרות לבחירה לדיירים, כך מתכוונת המדינה לקדם שיקום של אזורים שנפגעו

מפגשים ופעילויות קהילתיות, והפעם עם דגש מיוחד על יצירה משותפת שמחברת בין אנשים

רן קוניק: "שנה אחר שנה, בטקס המצטיינים המסורתי, יש לנו את הזכות להוקיר את תרומתם של צוותי ההוראה, הסיוע והמנהלה, על רקע המשבר העמוק במערכת החינוך ברמה הארצית"

יש מורים שנשארים איתך לכל החיים
את אבי זילברמן פגשתי לראשונה כשהיה המורה שלי לחינוך גופני בתיכון שמעון בן צבי בגבעתיים.

נהיגה בקורבט היא חוויה של שילוב מושלם בין עוצמה לפינוק. כל סיבוב, כל תאוצה, כל בריזה מרגישה כאילו כל פרט במכונית נבנה רק בשבילי, מה שמביא לרגש עז של שליטה חופשית וכח בלתי נגמר. לא מדובר רק במכונית, אלא ביכולת לחוות את הדרך בכל נים בגוף וליהנות מכל רגע

עשר המשואות של גבעתיים ורמת גן
לרגל יום העצמאות, בחרנו להעניק עשר משואות לנשים וגברים מעוררי השראה שמדליקים אור בלב הערים שלנו.
בין אם הם תושבי האזור ובין אם עשייתם היומיומית היא שהופכת את גבעתיים ורמת גן למקום טוב יותר – הם הפנים היפות של הקהילה שלנו, ומזכירים לנו שיש לנו על מי לסמוך.

אדם גרינברג, מי שהפך לאחד מצלמי הקולנוע המשפיעים ביותר בהיסטוריה של הוליווד, התחיל כאן, באולפני גבע בגבעתיים.

"אבא היה אחד האנשים הכי מסודרים שהכרת, פשוט לא מסתדר לי שאבא היה כותב צוואה על נייר סתמי", היא אמרה

גיל ברק מספר על הדרך מהמגרשים בגבעתיים ורמת גן לאולמות באירופה

כמעט בכל עיר ובכל בית קפה מתכנס מעין פרלמנט המורכב אנשים שיש להם דעה על כל מה שקורה כאן

משנה לשנה הבעלים מודעים יותר לזכויות שמקנה להם החוק והרשות המקומית

הזמרת והיוצרת טל גירטלר משיקה את "שתיים"
הסינגל החמישי מתוך אלבומה החדש ובו היא חוברת לשיתוף פעולה ייחודי עם המפיק והמלחין גל פדה

האם יצא לכם לפגוש תושב מקומי בגבעתיים שמתעניין ברכישת דירה באחד מפרויקטי הפינוי-בינוי החדשים במתחם ההסתדרות? ככל הנראה שלא…

ד"ר אוהד קרני על האיזון שבין כלכלה לסביבה, מגבעת קוזלובסקי ועד למורדות ים המלח

מהמעפילים אל הבנייה מחדש: אישה אחת, מורשת של תקומה – עדה סרני

ישראל טייבר, נפטר באופן מפתיע בשנת 1950 ועטרה רעייתו, המשיכה לחיות בביתם עד לשנת 1975 לפני בדיוק חמישים שנה

"הכתיבה האישית לא פסקה מעולם גם אם היו שנים שנדחקה הצידה, וחיכתה בסבלנות…זה חלק בלתי נפרד וחשוב מאד בחיי" נעמי לבנון-קשת

אורי שפיר מספר על הקסם המשפחתי שמאחורי המשחקים שכולנו אוהבים
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


