23/12/2025
23/12/2025
יום שלישי, 23 בדצמבר 2025
חדשות העיר גבעתיים פלוס
רן קוניק משמאל ויאיר אונפסונג

מנכ"ל חדש לעיריית גבעתיים - יאיר אונפסונג קודם לתפקיד המנכ"ל

אונפסונג מכהן כיום כראש אגף גבייה והכנסות ופועל בשירות עיריית גבעתיים במשך כ-30 שנה

מערכת Gplus

23/12/2025

שתפו

יאיר אונפסונג, המכהן כיום כראש אגף גבייה והכנסות, מונה למנכ״ל החדש של עיריית גבעתיים, כך הודיע רן קוניק, ראש העירייה. יאיר ייכנס לתפקידו במהלך חודש ינואר, לאחר חפיפה מסודרת שיעבור עם מנכ"ל העירייה היוצא אבי מוטולה. 

אונפסונג, בן 59, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, משמש זה כ-15 שנה כמנהל אגף הגבייה וההכנסות בעיריית גבעתיים. קודם לכן שימש כסגן גזבר העירייה וממונה על תחום התקציבים. בסך הכול, אונפסונג פועל בשירות עיריית גבעתיים במשך כ-30 שנה, בהן צבר ניסיון רב והיכרות עמוקה עם המערך העירוני.

במכתב לעובדי העירייה ציין אונפסונג: "ברצוני להודות לראש העירייה, מר רן קוניק, על האמון שנתן בי, ולכם על התמיכה הרבה. אני רואה בתפקיד זה אחריות גדולה והזדמנות להמשיך לקדם את העירייה ואת השירות לתושבים יחד אתכם. שיתוף הפעולה של כולנו הוא המפתח להצלחה, ואני בטוח שנמשיך לעבוד יחד ברוח טובה, מקצועיות ומחויבות למען תושבי העיר".

רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים: "אני מאחל ליאיר הצלחה רבה בתפקידו כמנכ"ל עיריית גבעתיים. יאיר מכיר היטב את העירייה ובמשך שנים ניהל את אגף גבייה והכנסות, תוך הפגנת מקצועיות, מסירות ויחסי אנוש מעולים. הוא חלק בלתי נפרד מהצוות הניהולי של העירייה, ואני סבור ובטוח שגם בתפקידו החדש כמנכ"ל העירייה, יוביל את המערכת העירונית קדימה, באחריות ובשותפות עם כלל הגורמים בעיר. אני רוצה להודות למנכ"ל היוצא אבי מוטולה על תרומתו הרבה ומאחל לו בהצלחה בהמשך דרכו."

צילום: עיריית גבעתיים

חדשות העיר גבעתיים פלוס
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
אפרת אמסטר עו"ד משפחה וירושה

עורכת דין אפרת אמסטר טור 2

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

קראו עוד»
אפרת אמסטר עו"ד משפחה וירושה

עורכת דין אפרת אמסטר טור 1

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

קראו עוד»
יזמות ושווק נדל"ן // נטע עדני

ואדי מוסררה: עבר הירקון – עתיד ירוק

צילום: גור סלע ואדי מוסררה: עבר הירקון – עתיד ירוק ואדי מוסררה הוא שמו הקודם של נחל איילון. הוא היה שם נרדף להצפות חוזרות ונשנות בימי גשם נטע עדני 12/12/2025 בעבורי קו 63 של דן

קראו עוד»
כתבות השער

הדרך הבטוחה לעסקת נדל"ן: בוחרים במקצועיות של לשכת המתווכים

שוק הנדל"ן הוא זירה סוערת, שילוב של סכומי עתק, חוסר ודאות ואמוציות. כדי להבטיח את הצלחת העסקה שלכם, חשוב לבחור באיש מקצוע בעל סטנדרטים גבוהים של ידע, אתיקה ואחריות – מתווך חבר לשכה הוא הסטנדרט הגבוה ביותר

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן