18/09/2024
18/09/2024
יום רביעי, 18 בספטמבר 2024

אקסטרה גודל, אקסטרה טעם עם אקסטרה דיפים

בר פנזור

מה הכי כייף לאכול בערב קייצי מול הטלוויזיה? נכון, פיצה! דומינו'ס פיצה לא נחה על שמריה ומרחיבה את תפריט הפיצות ועם פיצה חדשה לקיץ: "פיצה אקסטרה" – פיצה ענקית בגודל של 16' אינץ' (לעומת משפחתית בגודל 14 אינץ') המתאימה במיוחד לטבילה עם שני הדיפים החדשים שהקפיצו לנו את החך בטעמים – דיפ פסטו משובח שבהחלט סיפק שדרוג בטעם ודיפ איולי שיפקה מושלם שאם היינו יכולים להזמין חבית ענקית כזו, היינו מאושרים!

הפיצה החדשה הושקה בכל סניפי הרשת והיא נהדרת לשרינג עם החברים או עם המשפחה.

11/24/2020

לגלות את אמריקה עם החטיפים של עמית

לגלות את אמריקה עם החטיפים של עמית טעים ומיוחד שהיא מכינה לבד, מחומרי גלם סופר איכותיים ובלי חומרים משמרים איך אני זקוקה לאיזו חופשה קצרה – לא משהו גדול, רק מנוחה לגוף ולנפש, קצת נופים, […]
11/29/2020

סיר ג'חנון שיכול לשנות בוקר שבת מהקצה אל הקצה

הסטארט-אפ לג'חנונים של איתי ועדי סיר ג'חנון שיכול לשנות בוקר שבת מהקצה אל הקצה איתי ועדי מזור, הם זוג פודי'ס שחיפש המון זמן ג'חנון ללא מרגרינה וללא טעמי לוואי המגיעים מאיזשהו תחליף אחר. לא פעם […]
12/12/2020

אם גם אתם מאוהבי בישול ביתי משובח הכתבה הזו בשבילכם

סיר של אהבה מרווה מבשלת אוכל אינטליגנטי, טעים ומנחם ליום חורפי ומשפחתי אם גם אתם מאוהבי בישול ביתי משובח הכתבה הזו בשבילכם! מרווה בת ה-28 מנהלת המטבח של מסעדת טוטו, מצאה את עצמה בחל״ת עקב […]
12/12/2020

נוּלה ופריקסה זה סיפור אהבה

נוּלה ופריקסה זה סיפור אהבה נוּלה מזמינה אתכם גם בחג החנוכה להתפנק במארז פריקסה מלא בכל טוב מור מילר או נוּלה בשבילכם אוהבת את המטבח כבר מילדות ומבשלת מגיל 8. לאורך השנים היא למדה טכניקות […]
02/16/2021

הסטארט אפ של העוגיות

הסטארט אפ של העוגיות נייטקוקי, night cookie, היא חברה משפחתית של ארבעה אחים שהוקמה ב-2017 ומנוהלת כסטארט אפ. הם היו הראשונים שהשכילו להבין שיש ביקוש למשלוחים מתוקים של עוגיות חמות והיום הם חולשים על אימפריה. […]
08/12/2021

החלות המיוחדות של מאיה הופכות לשם דבר

חשבתי שבקיץ החם שלנו שום דבר כבר לא יכול להפתיע אותי עד שגיליתי שרשת גולדה ובמבה אסם שילבו את הטעמים האייקונים והאהובים במוצר אחד קייצי במיוחד
08/09/2021

מיה לקחה את הקונספט הידוע לסושי והחליפה את המרכיבים במתוקים

מיה לקחה את הקונספט הידוע לסושי, החליפה את המרכיבים במתוקים ויצרה קינוח אלגנטי, יפהפה וטעים! מדובר בסושי מתוק ונהדר שבו מעטה רך של ביסקויטים עוטף קרמים עדינים וקטיפתיים במגוון של טעמים ומרקמים
11/09/2020

טרנד חדש כבר כאן: חלה עם שניצל דק ותוספות

הסנדוויץ׳ של ABBA שמשגע את הרשת מאמה מיה! חלה טרייה עם שניצל, חצילים ומטבוחה כולנו מכורים לטרנדים של אינסטגרם וכל כמה שבועות מגיע איזה מאכל פוטוגני תורן וכובש לנו את הפיד. דמיינו לכם חלה מתוקה […]
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אולי יעניין אותך
אולם המשפט

תביעות רשלנות רפואית רשלנות רפואית בהריון

רשלנות רפואית בהריון מהווה אחד מהאתגרים המשפטיים המורכבים ביותר בדין הישראלי. הסיבה לכך היא הקושי בהוכחת הקשר הסיבתי בין נזק שנגרם לאם או לעובר במהלך ההריון לבין פעולות או מחדלים של הצוות הרפואי

קראו עוד »
יזמות ושווק נדל"ן // נטע עדני

צבי בצל הגבעה

"בית הספירלה מוקף במרפסות ללא קירוי וכל הדירות פונות לחצר פנימית. ומולו מבנה נוסף בתכנונו, בית דובינר, הקרוי כאמור בפי כל 'בית המשושים'.[…] הוא תוכנן ללא חלל מדרגות. קהילה בתוך מבנה או מבנה לקהילה"

קראו עוד »
יזמות ושווק נדל"ן // נטע עדני

מצפה הכוכבים בראש הגבעה

בגבעת קוזלובסקי, בשטח של גן העליה השנייה, ניצב מצפה הכוכבים של גבעתיים, שנחנך בשנת 1967, לאחר מלחמת ששת הימים

קראו עוד »
אל תפספסו הכתבות האהובות
כתבות השער

איך סיפור נולד?

איך הפכו כל הרעיונות של 22 תלמידי כתה ה' במרכז המחוננים והמצטיינים סחל"ב בגבעתיים לספר אחד משותף ומרתק 'אסקייפ – התעלומה במבנה הקסום'

קראו עוד»
כתבות השער

סיפור מהסרטים בשלושה ימים

איה כהן אבישר קשרה את הסיפור שכתבה בעשיה של אור-לי, במשפחה המיוחדת שלהם, בנסיבות נפילתו של עומרי וזכתה בפרס הראשון בתחרות, ארבעה כרטיסים לפסטיבל הסרטים בקאן, 'הכל כלול'.

קראו עוד»
Shape
Shape
כתבות השער

איך סיפור נולד?

איך הפכו כל הרעיונות של 22 תלמידי כתה ה' במרכז המחוננים והמצטיינים סחל"ב בגבעתיים לספר אחד משותף ומרתק 'אסקייפ – התעלומה במבנה הקסום'

קראו עוד »

"אני חשוף לפיתויים בפיצוציה כל היום, אבל למזלי יש את אברהמסון"

שולי ליניאדו מרמת גן עבר שני ניתוחים לטיפול בהשמנת יתר ללא הועיל:  "ירדתי במשקל מהר יותר בשלושת חודשים הראשונים שלאחר הגמילה מסוכרים ופחמימות ממכרות במכון אברהמסון. 15 אנשים עם דחף בלתי נשלט לפחמימות נגמלו בעקבותיי וכולם מצליחים לרדת יפה במשקל"

קראו עוד »
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן