
קריאה לביטול בחינות הבגרות שנדחו – ולהסתפק בציוני ההגשה הפנימיים
בעקבות המצב שמביא לדחיות במועדי הבחינות קוראים מנהלי בתי הספר והמורים לבטל כליל את בחינות הבגרות שנותרו, ולהמיר אותן בציוני ההגשה הפנימיים, שיחשבו כציון הסופי.
שבוע הנוער 2025 יתקיים בגבעתיים במתכונת מורחבת עם פעילויות ברחבי העיר ובמרכזי הנוער. בין התאריכים 21-16 בפברואר יוכלו בני ובנות הנוער בעיר ליהנות מסדנאות, סיורים, מתחמים חווייתיים ואפילו חנות פופ-אפ מיוחדת אותה הקימה מחלקת הנוער גבעתיים. שבוע הנוער מתקיים השנה תחת הכותרת "רגע" – רגע ליצור ולייצר וגם רגע לקחת רק נשימה.
השבוע יפתח ביום ראשון, ה-16.2, ביום שלטון משותף, אירוע שהפך למסורת. במהלך היום בני ובנות הנוער יכנסו לנעליהם של נבחרי הציבור ושל בעלי התפקידים בעיר, כולל לנעליו של רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים, וישתתפו בתהליכי קבלת ההחלטות. בני ובנות הנוער יתנסו בניהול ישיבות, יובילו יוזמות ויקבלו הצצה אל העשייה העירונית מאחורי הקלעים. אירוע משמעותי נוסף הוא טקס ההוקרה לנוער מעורב חברתית. בטקס תוקיר גבעתיים את בני ובנות הנוער אשר פועלים לאורך השנה במגוון תחומים חברתיים, קהילתיים וסביבתיים. שבוע הנוער ייחתם בסיור מרתק של נוער גבעתיים לשדרות. בני ובנות הנוער ייפגשו עם תושבת הקהילה ויעסקו בנושאים כגון חוסנה של חברה, מהי ציונות היום, גבורת התושבים בשבעה באוקטובר, חשיבותה של קהילה בשגרה ובחירום ובעיקר בתפקיד הנוער בעת הזו.
לצד אלה, יתקיימו במהלך השבוע עשרות אירועים במרכזי הנוער וברחבי העיר. הבולט ביניהם הוא הקמת חנות הפופ-אפ אשר מציעה למכירה מוצרים ממותגים של נוער גבעתיים שתתקיים ביום ראשון, ה-16.2, בשעה 15:00. החנות תהיה פתוחה לאורך כל השבוע בין השעות 21:00-09:00 וביום שישי בין השעות 11:00-09:00. בנוסף יתקיימו ירידי אומנות, סדנאות בישול, ציור ומוסיקה, הרצאות, ואירועי התנדבות ממוקדים, ביניהם ביקורי בית אצל שורדי שואה. לאורך השבוע יוענקו הנחות מיוחדות לבני הנוער בעסקים מקומיים בעיר ויתקיימו מרחבים פתוחים במרכזי הנוער.
ישראל נתנאל, מנהל מחלקת הנוער בעיריית גבעתיים, הדגיש את חשיבותו של שבוע זה: "שבוע הנוער הוא נקודת השיא בעשייה השנתית שלנו. זהו שבוע שבו בני ובנות הנוער הופכים למובילים, יוצרים ומחוללים שינוי. השנה בחרנו להתמקד ברגעים – אותם רגעים קטנים שמעצבים חוויות גדולות. כלל הפעילויות שיתקיימו במהלך השבוע הן ביטוי לרצונם, להעדפותיהם ולבחירתם של בני ובנות הנוער בעיר. אנחנו מזמינים את כל הנוער של גבעתיים להשתתף, להעז, לחלום ולהפוך את השבוע הזה לבלתי נשכח."
רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים (בתמונה) ציין כי "אירועי שבוע הנוער מוכיחים שוב עד כמה בני ובנות הנוער של גבעתיים הם ערכיים, מעורבים ואיכותיים. אין בי ספק שאלה הם מנהיגי ומנהיגות העתיד וכחברה, עלינו להעניק להם את כל הכלים להצלחה. שבוע הנוער הוא הזדמנות נהדרת להעצים, לחבר ולתת מקום לקולות הצעירים שמובילים אותנו לעתיד טוב יותר. כל הכבוד לנוער גבעתיים, מחלקת הנוער המצוינת שלנו, שמובילה לאורך השנה פעילות חשובה שמעשירה את עולמם של בני ובנות הנוער. אני מזמין את כולם לקחת חלק בחגיגה המיוחדת הזו."
הרשמה ופרטים על אירועי שבוע הנוער – בעמוד האינסטגרם של נוער גבעתיים
בעקבות המצב שמביא לדחיות במועדי הבחינות קוראים מנהלי בתי הספר והמורים לבטל כליל את בחינות הבגרות שנותרו, ולהמיר אותן בציוני ההגשה הפנימיים, שיחשבו כציון הסופי.
הלינה במקלטים הציבוריים אפשרית
כחלק מההיערכות לשעות הלילה, ולרווחת התושבים המתקשים להתנייד אל המקלט הקרוב
עיריית גבעתיים פותחת שמרטפיה לילדי וילדות העובדים החיוניים על מנת למצוא פתרונות להורים שבשירות הביטחון והרפואה
במקום שהרכבת תהיה תת קרקעית ותוכל ליסוע מהר ובאין מפריע, חופרים בשביל שהרכבים יסעו בתת קרקע
בינה מלאכותית – ובעיקר התחום שנקרא למידת מכונה נטמע בשגרת היום-יום שלנו
הרשתות החברתיות משנות את מחירי הנדל"ן.
האם דירות 'פוטוגניות' נמכרות מהר יותר ומדוע יזמים משקיעים בלובי מעוצב?
שיחה עם טפסר משנה אבי קורדובה, מפקד כבאות והצלה בגבעתיים ורמת גן, החושף את האתגרים, ההכנות והמחויבות של לוחמי האש
המופע התקיים השנה במסגרת שבוע הוקרה ייעודי למשרתי ומשרתות המילואים ובני משפחותיהם – תושבי העיר.
הקמת התחנה החדשה תשפר את יציבות ואמינות מערכת החשמל באזור גבעתיים, דרום רמת גן ומזרח תל אביב
KGM (סאנגיונג לשעבר) מחדש את השיווק בישראל של דגם ה-Torres. מנוע 1.5 טורבו עם מומנט של 28.5 קג"מ והספק מרבי של 163 כ"ס
המסגרות בהן ישתלבו בני הנוער ממוקמות בכל רחבי הארץ וביניהן ניתן למצוא את 'בני המושבים', 'הנוער העובד והלומד', 'אחריי', 'מעשה' ועוד
בוחרים ב'דאונסייזינג: למכור את הבית הגדול ולעבור לדירה קומפקטית, נגישה ומעוצבת
רק כ-60% מוסדות החינוך בישראל מוגנים באופן מלא כיום. גבעתיים הפכה לעיר הראשונה והיחידה בישראל שהשלימה הגנה מלאה ותקנית על כלל מוסדות החינוך
שיכון 'קופת חולים' בגבעתיים הוא אחת השכונות הייחודיות בגבעתיים, המספרת את סיפורה של 'עיר הפועלים'. שכונה היא 'קיבוץ בעיר'
ניסן, אשר כזכור נמצא כאן לא מעט זמן, ומגיע ממשפחה טובה ומכובדת, וארץ שיצא מוניטין מצוין לתוצריה, לא זוכה כאן לעדנה מתפרצת.
"הסוד הקטן של הכדורסל הישראלי: כשיענקלה רוזן שיתף פעולה עם אריק איינשטיין בהפועל תל אביב לפני שהפך לאגדה"
סדרת כתבות שתחשוף את הסודות, הסוגיות והפרטים הנסתרים בהצעות ובהסכמים
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!