
מרחבים מוגנים חדשים ותקניים פתוחים עבור תושבי גבעתיים
בכל בתי הספר בעיר עומדים לרשותכם מרחבים מוגנים ממוזגים, מרווחים ובטוחים, ממ״ד לכל דבר ועניין

ביום ראשון (20.3), בתיאטרון גבעתיים, נערך ערב הוקרה לרוני שטרן שהלך לעולמו לפני כשנה, בטרם עת. רוני, זכור כאחת הדמויות הבולטות בגבעתיים, בזכות עשייתו הקהילתית ועבודתו כבעל החנות הידועה והוותיקה של מעדני "מזרע" במתחם כורזין. רוני התנדב בכל הזדמנות במסגרות שונות בעיר כמו במשטרת התנועה, ודאג לתעד ולהנציח באמצעות המצלמה שלו אירועים רבים.
בהיותו בן 17 וחצי נפל אחיו אדיר במלחמת יום הכיפורים ברמת הגולן בשרות חטיבה 188 כטנקיסט. אירוע זה שינה את חייו של רוני מקצה לקצה, והוא פעל בכל דרך לשמור על קשר עם חטיבה 188 במטרה לתרום לחייליה ולהנציח את זכרו של אחיו אדיר. רוני יזם ורקם את שיתוף הפעולה בין עיריית גבעתיים לחטיבה 188 ובעזרת תמיכתו של רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים, הצליח לקדם פרויקטים משותפים של היחידה והתושבים. במסגרת אימוץ החטיבה, החיילים נהנו מתרומות וחבילות עמוסות בכל טוב בחגים ובימי העצמאות תושבי גבעתיים זכו בתצוגות מרשימות של הטנקים של החטיבה. הקשר שנרקם בין תושבי גבעתיים לחטיבה 188 ביטא את ערכי אהבת המולדת וצה"ל, ערכים שרוני שאף לקדם בעשייתו.
במהלך האירוע שולבו קטעי זמר של מקהלת "קולות גבעתיים". החלק השני והאומנותי של הערב כלל מופע של ההרכב "הולידיי", בביצוע מיטב השירים שהיו אהובים על רוני.
נתן הרפז ואיציק רובין, חבריו של רוני שטרן, יזמו והפיקו את ערב הזיכרון המרשים.
באירוע נכחו; רן קוניק, ראש העירייה, עו"ד יורם פומרנץ, מנכ"ל העירייה, אור-לי ניב, סגנית ראש העיר, סיון גולדברג, סגן ראש העיר, נכבדי ובכירי העיר, רועי סוורסקי, מח"ט חטיבה 188, גיבור ישראל מר אביגדור קהלני ורעייתו דליה, תת אלוף שמוליק אולינסקי, קצין שריון ראשי לשעבר, קודקודי עוצבת השיריון ברק, חטיבה 188 – לדורותם, נציגי משטרת גבעתיים, נציגי ליונס גבעתיים, נציגי המשפחה וחברים.
רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים: "רוני היה איש של אנשים, אדם בעל שמחת חיים, הומור וחבר אמיתי, שהיה מעורב בהרבה פעילויות התנדבותיות למען הקהילה. הליכתו של רוני בגיל כה צעיר, הייתה הלם עבור כולנו ואובדן גדול למשפחה, לחברים ולעיר כולה. בזכותו, אמצנו את חטיבה 188 וזהו אחד הדברים הכי גדולים שנעשו בעיר הזאת. אני כ"כ גאה בצעד הזה, הרבה יותר מהקמת כיכרות ושיפוצים. אין משהו שיותר אהבתי מלנסוע עם רוני לחיילים בחטיבה, לשמוע אותו חושף בפניהם את סיפורו האישי וגם את האושר והברק בעיניו כשדיבר על החטיבה. הערב הזה מוקדש לאדם שחרט על דגלו עשייה חשובה בתולדות העיר שתיזכר גם בדורות הבאים."
מאיה שטרן, בתו של רוני ואחותו פזית: "בערב הזה ברור לנו שרוני מסתכל עלינו מלמעלה, מחייך ומתרגש. כולנו תקווה שנדע רק טוב ונעשה רק טוב, כדרכו של רוני שטרן הג'ינג'י אותו נאהב לעד".יזמו והפיקו את

בכל בתי הספר בעיר עומדים לרשותכם מרחבים מוגנים ממוזגים, מרווחים ובטוחים, ממ״ד לכל דבר ועניין

מסיבת פורים במקלט הבניין. עמית, תמר ומיה החליטו שגם אזעקות ומלחמה לא מבטלים את שמחת פורים

המלונית בגבעתיים לחולי סרטן: גם בזמן מלחמה, חולי סרטן רבים מהצפון והדרום נאלצים לנסוע שעות בפקקים לטיפולי בבתי חולים במרכז הארץ

רגע לפני פרוץ מלחמת "שאגת הארי" באיראן, התקיים בפארק גבעתיים אירוע ה"פורידוג" לפורים


אימוץ חטיבת השיריון 188 ע"י גבעתיים החל ביוזמתו של רוני שטרן ז"ל, ומתקיים מזה מספר שנים

הוא רקח תרופות וגם השתמש בנענע, בסרפד, בבבונג, שהפכו לחומרי גלם של רפואה, אשר הקדימה את זמנה

"הפיכת בסיס השלישות לשכונה אזרחית היא במידה רבה סגירת מעגל עבורי. 'בית זה לא רק מקום, זו תחושה', ואני מאמינה שהתחושה בשכונה ובסביבתה תהפוך מעתה ממגוננת וסגורה למזמינה וצומחת"

בינה מלאכותית – ובעיקר התחום שנקרא למידת מכונה נטמע בשגרת היום-יום שלנו

שיכון 'קופת חולים' בגבעתיים הוא אחת השכונות הייחודיות בגבעתיים, המספרת את סיפורה של 'עיר הפועלים'. שכונה היא 'קיבוץ בעיר'

עדי אברהמי, זמרת, יוצרת ומלחינה מביאה לבמה סיפורים אישיים המעובדים לשירים.

בוחרים ב'דאונסייזינג: למכור את הבית הגדול ולעבור לדירה קומפקטית, נגישה ומעוצבת

מה אם הדירה שחיפשתם חודשים נמצאת בעיר שאפילו לא חשבתם עליה?

חייו של איציק רובין דרך עדשת ההתנדבות, שיקבל את המתנה הגדולה מכולן – אות "יקיר העיר" גבעתיים

איך הפכו חן ומוטי ריכטר את האהבה שלהם לפיצה לעסק משגשג – החל מהקמת הרשת בישראל וכעת גם בהולנד

ראיון עם עו"ד התחדשות עירונית רוית סיני

המלחמה הממושכת, הריבית הגבוהה והמחסור החריף בידיים עובדות יצרו חוסר יציבות עמוק.

זכויות הבנייה כבר אינן קבועות מראש: כל פרויקט נבחן לפי מדיניות עירונית, צפיפות וכדאיות כלכלית?

ראש העירייה רן קוניק על הפיכת גבעתיים לעיר חכמה, השקעה במצוינות ושיקום תשתיות ועל האתגרים הכלכליים והביטחוניים שנותרו לעיר

"הורים צריכים לאפשר לילדיהם להיחשף לתכנים מתקדמים, ולהתעניין יחד איתם. האהבה למדע היא מדבקת

יגאל אונא מגן הסייבר הבכיר במדינה, כראש מערך הסייבר הלאומי ● מכהן כנשיא בית הספר ללימודי סייבר
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


