10/11/2025
10/11/2025
יום שני, 10 בנובמבר 2025

אור לי ניב, סגנית ראש העיריה, תמשיך כמספר 3 ברשימה של ״גבעתיים שלנו״ למועצת העיר

מערכת Gplus

18/08/2023

שתפו

רן קוניק ואור לי ניב
רן קוניק ראש העיריה בגבעתיים הכריז שהשותפה המסורה והמקצועית שלו בעשור האחרון, אור לי ניב, תמשיך כמספר 3 ברשימה של ״גבעתיים שלנו״ למועצת העיר. ניב משמשת כסגניתו של קוניק בקדנציה האחרונה.
רו קוניק: "אור לי היא בדיוק הדוגמה להסביר את חשיבות ההצבעה עבורנו, בשני פתקים. הבחירה לראשות העיר היא החשובה ביותר אבל, יש חשיבות עצומה להצביע עבורי ועבור רשימתי גם למועצה בכדי שסיעתנו ״גבעתיים שלנו״ תהיה חזקה ולא תלויה ברשימות אחרות ובעיקר בכדי שאנשים כמו אור לי ניב, כמו גם יהודית קורוטקי ושאר חברי הרשימה שלנו ״גבעתיים שלנו״, יחזיקו בתיקים החשובים.
אור לי החזיקה בתיקים האלו בשנים האחרונות ועשתה עבודה מדהימה: קהילה, מועצת נשים, בטחון וחרום, פנאי ותרבות כיו״ר עמותת קהילתיים, אירועים, קהילת הלהט״ב והשנה גם בתיק הנוער. מעבר לכל, אור לי היא אשת עשייה, חרוצה, מקצוענית, רואה את טובת כולם, דוגמה ומופת לנציגת ציבור במועצת העיר"
עוד ב.בחירות בגבעתיים
חדשות העיר גבעתיים פלוס
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
כתבות השער

על סקרים ועל שקרים

כל הפוליטיקאים המובילים, כשהם נשאלים בטלוויזיה לגבי תוצאות סקר כזה או אחר שמראה את מצבם העגום – נוטים לזלזל ולבטל אותו, פרופ' יצחק כ"ץ – מייסד ומנכ"ל מכון הסקרים 'מאגר מוחות'

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן