
הפרדה מפלסית מדרך רבין
במקום שהרכבת תהיה תת קרקעית ותוכל ליסוע מהר ובאין מפריע, חופרים בשביל שהרכבים יסעו בתת קרקע
קמפיין הבחירות לרשויות המקומיות היה אמנם קצר בעקבות דחיית הבחירות פעמיים כתוצאה מהמלחמה – אמנם קצר בזמן אבל ברמת גן הפך ללוהט במיוחד.
בעיר רמת גן 145,225 בעלי זכות הבחירה לראשות העירייה ול-25 חברי המועצה. בבחירות האחרונות שנערכו ב-27 בפברואר 2024, אחוזי ההצבעה עמדו על 44.4% , לעומת כ-49% בסיבוב הראשון בבחירות הקודמות ב-2018. ההתמודדות בין כרמל שאמה הכהן וליעד אילני הפכה לסוערת במיוחד ומלאה השמצות.
בבחירות הקודמות, לקראת הסיבוב השני, אילני חבר לשאמה הכהן, במטרה להחליף את ראש העיריה המכהן יצחק זינגר. כרמל שאמה הכהן נבחר לראש העיריה, וליעד אילני מונה לממלא מקומו, עד שנוצר משבר אמון חריף בין השניים, שהוביל להתפטרותו של אילני ומעבר לאופוזיציה שהכריז: "התפטרתי כי לא הסכמתי לתת יד להתנהלותו של ראש העירייה"
בריאיון שנערך ב-ynet radio אילני הוסיף: "זה לא סוד, יש כבר סדרה ארוכה של תחקירים שפורסמו בכלי התקשורת. אני יכול לומר באופן הכי עדין שאני יכול, שכל מה שקשור בניהול הנדל"ן שלו – מדובר בהתנהלות תמוהה. גם את העירייה הוא מנהל בחובבנות".
לקראת הבחירות האחרונות, יצחק זינגר, ראש העיריה הקודם, יצא בכרוז תמיכה בליעד אילני דווקא, וקרא לתושבים להצביע בעדו.
רוח הדברים הללו, בצל חקירות ראש העיריה ברשויות החוק במדינה, הפכו לנושא המרכזי בבחירות, והביאו למערכת בחירות מלאת הסתה, הפחדה ושנאה. ביום הבחירות ב-27 בפברואר רגע האמת הגיע – תושבי רמת גן קבעו כרמל שאמה הכהן ממשיך כראש העירייה.
כרמל שאמה הכהן נבחר ברוב של 54.3% מהקולות, ויריבו, ליעד אילני קיבל 45.7% מהקולות בעיר.
למרות התוצאות הברורות, תושבי רמת אפעל חוששים מנקמת ראש העיר הנבחר.
מיד לאחר פרסום תוצאות הבחירות ברמת גן, ראש העיריה, כרמל שאמה הכהן, יצא בהתבטאות חריגה ומאיימת נגד ההצבעה של תושבי רמת אפעל, שברובם הצביעו לאילני.
בקבוצת הווטסאפ של תושבי השכונה הופצה ההודעה הבאה, בשמו של כרמל שאמה הכהן: "לאותם אלה שהצביעו בעד אדריכל מכונת הרעל, תוצאות הקלפיות בשכונה מוכיחות שלא משנה מה אעשה וכמה אתאמץ, אפתח ואשרת – התוצאה תהיה אותה תוצאה שלילית וקיצונית, שאין בינה לבין התוצאה הכללית העירונית שום קשר ענייני"
"המלצתי הבוקר להוריי למכור את ביתם מיד ולעזוב את השכונה. אנשים ערכיים ונאורים היו אמורים לבוז לאדם שפל עם ניסיון של איש מוקד בוויזה ולוביסט/מאכער בכנסת, שכל מה שיש לו למכור להם זה קמפיין שנאה ופייק. על כך נאמר 'מצא מין את מינו'".
כפי הנראה, מצפות לתושבים חמש שנים סוערות מלאות באירועים חריגים.
להלן תוצאות הבחירות למועצת עיריית רמת גן:
רג אחת בראשות כרמל שאמה הכהן: 6 מנדטים
רמת גן שלנו בראשות ליעד אילני: 4 מנדטים
רמת גן חופשית בראשות עוד רועי ברזילי: 4 מנדטים
הליכוד בראשות משה רווח: 2 מנדטים
צחי זליכה בחירה ליברלית: 2 מנדטים
יש עתיד לרמת גן: 2 מנדטים
כחול לבן והצעירים בראשות ישראל זרי: 2 מנדטים
מאמינים ברמת גן בראשות עוד אביהוא בן משה: 1 מנדטים
הציונות הדתית רמת גן: 1 מנדטים
ש"ס: 1 מנדטים
במקום שהרכבת תהיה תת קרקעית ותוכל ליסוע מהר ובאין מפריע, חופרים בשביל שהרכבים יסעו בתת קרקע
סדרת כתבות שתחשוף את הסודות, הסוגיות והפרטים הנסתרים בהצעות ובהסכמים
משנה לשנה הבעלים מודעים יותר לזכויות שמקנה להם החוק והרשות המקומית
ב 15 במאי יפתחו את שעריהם ללא עלות 22 מוזאונים ברמת גן ובתל אביב כמו גם עשרות ברחבי הארץ
המופע התקיים השנה במסגרת שבוע הוקרה ייעודי למשרתי ומשרתות המילואים ובני משפחותיהם – תושבי העיר.
הקמת התחנה החדשה תשפר את יציבות ואמינות מערכת החשמל באזור גבעתיים, דרום רמת גן ומזרח תל אביב
KGM (סאנגיונג לשעבר) מחדש את השיווק בישראל של דגם ה-Torres. מנוע 1.5 טורבו עם מומנט של 28.5 קג"מ והספק מרבי של 163 כ"ס
המסגרות בהן ישתלבו בני הנוער ממוקמות בכל רחבי הארץ וביניהן ניתן למצוא את 'בני המושבים', 'הנוער העובד והלומד', 'אחריי', 'מעשה' ועוד
בוחרים ב'דאונסייזינג: למכור את הבית הגדול ולעבור לדירה קומפקטית, נגישה ומעוצבת
רק כ-60% מוסדות החינוך בישראל מוגנים באופן מלא כיום. גבעתיים הפכה לעיר הראשונה והיחידה בישראל שהשלימה הגנה מלאה ותקנית על כלל מוסדות החינוך
שיכון 'קופת חולים' בגבעתיים הוא אחת השכונות הייחודיות בגבעתיים, המספרת את סיפורה של 'עיר הפועלים'. שכונה היא 'קיבוץ בעיר'
ניסן, אשר כזכור נמצא כאן לא מעט זמן, ומגיע ממשפחה טובה ומכובדת, וארץ שיצא מוניטין מצוין לתוצריה, לא זוכה כאן לעדנה מתפרצת.
"הסוד הקטן של הכדורסל הישראלי: כשיענקלה רוזן שיתף פעולה עם אריק איינשטיין בהפועל תל אביב לפני שהפך לאגדה"
גבעתיים במקום הראשון במדד הגאווה הארצי המפורסם מדי שנה על ידי האגודה למען הלהט"ב
רמת גן פלוס 132, גיליון עם יענקלה רוזן ואריק איינשטיין, אבי זילברמן שהיה חבר אמיתי ומנטור לכל מי שהכירו ה'הסחלבטיס' -הספר של תלמידי סחל"ב
המכונית החדשה מחדשת את שושלת כלי הרכב הספורטיביים והפתוחים של מותג MG הבריטי שנרכש ע"י הסינים ב-2005
תלמידי שכבת ה' בסחלב משיקים ספר פנטזיה ימי עוצר נשימה
גבעתיים תציין את חודש הגאווה תחת הכותרת: "כל גווני האהבה", כותרת אשר מביעה המחויבות העירונית לערכי השוויון, הסובלנות וקבלת האחר.
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!