26/07/2024
26/07/2024
יום שישי, 26 ביולי 2024
פינת אוכל

הברים בחול המועד:

מי פתוח, מי כשר, ומי לא?

סיבוב ברים בגבעתיים ורמת גן

צילוo: אהוד מנקוטה

שתפו

פסח הגיע, יצאנו ובדקנו עבורכם אלו ברים פתוחים במהלך חול המועד? מי מגיש אוכל כשר לפסח? ומי פתוח ולא כשר?.

לנוחיותכם, הנה הרשימה המלאה של הברים, אז הרשו לעצמכם להתפנק (אם מישהו נשכח, עדכנו כאן ונתקן)

………………………….

Upper Market – סגורים בחול המועד

אריאל שרון 4, גבעתיים

טל' 050-6867790

………………………….

ארלוזורוב בר פתוחים: המקום אינו כשר לפסח

ארלוזורוב 5, רמת גן,

טל' 052-5813555

………………………….

באבאגנוש פתוחים: התפריט כשר לפסח

כצנלסון 113, גבעתיים

טל' 03-914-1040

………………………….

ביקר בר סגורים בחול המועד

כצנלסון 110, גבעתיים

טל' 052-3931500

………………………….

בוגארט – פתוחים: המקום כשר לפסח

כצנלסון 55, גבעתיים

טל' 054-8816070

באזז פתוחים: המקום אינו כשר, מגישים גם מנות כשרות לפסח

ויצמן 51, גבעתיים

טל' 050-599-0257

………………………….

בירה נקודה – סגורים בחול המועד

סירקין 12, גבעתיים

טל' 03-534-1861

………………………….

ג’אנגו בר פתוחים: המקום כשר לפסח

כצנלסון 43, גבעתיים

טל' 03-904-1394

………………………….

ג’וליאן ברסגורים בחול המועד

כצנלסון 145, גבעתיים

טל' 052-7333352

………………………….

זוט אלור’ספתוחים: המקום אינו כשר, יש גם מנות כשרות לפסח

כצנלסון 67, גבעתיים

טל' 03-657-2322

………………………….

זיגל ברפתוחים: המקום אינו כשר לפסח

כורזין 5, גבעתיים

טל' 054-971-7171

………………………….

טאבקו בר פתוחים: המקום אינו כשר לפסח

כצנלסון 40, גבעתיים

טל' 050-577214

טורי סושי בר פתוחים: המקום אינו כשר לפסח, יש גם מנות כשרות לפסח

כצנלסון 62, גבעתיים

טל'  03-620-4777 שלוחה 1

………………………….

מרלן ברפתוחים: המקום אינו כשר לפסח

רמבם 30, גבעתיים

טל' 051-500-8717

………………………….

נאו אפטר דארק סגורים בחול המועד

כצנלסון 55 , גבעתיים

טל' 03-670-525

נאו סושי בר סגורים בחול המועד

כצנלסון 55, גבעתיים

טל' 03-670-5252

………………………….

סברוסו מקסיקאן בר – כצנלסון 109, גבעתיים

טל' 03-504-4406

………………………….

סואי סושי בר פתוחים: המקום אינו כשר לפסח, מגישים גם מנות ללא גלוטן

סירקין 6, גבעתיים

טל' 03-573-2516

………………………….

פאפאסאן פתוחים: התפריט כשר לפסח

כצנלסון 59, גבעתיים

טל' 03-750-6070

פרידה בר פתוחים וכשרים לפסח

עליית הנוער 39, גבעתיים

טל' 050-4893939

………………………….

רייצ'לס בר פתוחים: המקום אינו כשר לפסח

בן גוריון 130, רמת גן

טל' 052-651-3102

………………………….

ריספשן בר פתוחים: התפריט כשר לפסח

ויצמן 29, גבעתיים

טל' 03-966-0487

ורח' כצנלסון מתעורר לבוקר חדש

עשו מנוי למגזין, ועכשיו בחינם!

היו מעודכנים וקבלו אם הכתבות והטורים הכי מעניינים

המדריך להזמנות

12/24/2020

אריק מכין חומוס טוב באהבה ותשוקה גדולה

האהבה של אריק להכנת חומוס היא כמו האהבה למוזיקה ונגינה. הרכיבים שונים אבל היעד זהה: טעם טוב, תשוקה ואהבה אריק מכין חומוס טוב באהבה ותשוקה גדולה אריק לבנת הוא מוזיקאי, אמן ויוצר. לצד המוזיקה, הוא […]
10/18/2020

העוגיות שרייצ'ל הכינה לדיויד לבסיס והפכו ללהיט

'מונסטה קוקיס' עוגיות לאוהבי מפלצות דיויד ורייצ'ל ‏הכירו לפני כארבע שנים באולפן ללימוד עברית בקיבוץ מעגן מיכאל. דיויד עלה לארץ מגואטמלה ורייצ'ל מארה"ב וכאן הפכו לידידים טובים ועברו לגור בשכנות ברמת גן. כשדיויד התגייס והיה […]
11/22/2021

ענבר גפן תאפה עבורכם מגש של דונטאס טעימים ויפהפיים

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע! חג טעים ושמח!
10/14/2020

הקוסקוס הנפלא והמפרום המושלם שמכינה סיון הפנר

'סודות מהמטבח של סיון' הקוסקוס הנפלא והמפרום המושלם חשק עז למאכלים ביתיים עשירים ועסיסיים הביאו אותי להזמין את הקוסקוס והמפרום של סיון שכבר שמעתי עליו טובות וסוף סוף טעמתי את הדבר האמיתי. מפרום הוא אחד […]
09/06/2020

פרלינים בעבודת יד – טעמים מעולם אחר

אמיליה שוקולד – האקדמיה הישראלית לשוקולד רונן אפללו הוא שוקולטייר ישראלי עטור זכיות בינלאומיות שהפרלינים שלו הם הדבר הכי קרוב לשלמות שאפשר לתאר. כל פרלין טעמו כטעם גן עדן, נימוח, מתמוסס בפה ומשאיר טעם של […]
11/24/2020

לגלות את אמריקה עם החטיפים של עמית

לגלות את אמריקה עם החטיפים של עמית טעים ומיוחד שהיא מכינה לבד, מחומרי גלם סופר איכותיים ובלי חומרים משמרים איך אני זקוקה לאיזו חופשה קצרה – לא משהו גדול, רק מנוחה לגוף ולנפש, קצת נופים, […]
11/09/2020

טרנד חדש כבר כאן: חלה עם שניצל דק ותוספות

הסנדוויץ׳ של ABBA שמשגע את הרשת מאמה מיה! חלה טרייה עם שניצל, חצילים ומטבוחה כולנו מכורים לטרנדים של אינסטגרם וכל כמה שבועות מגיע איזה מאכל פוטוגני תורן וכובש לנו את הפיד. דמיינו לכם חלה מתוקה […]
09/11/2021

אלמוג תשזור עבורכם סידור פרחים צבעוני ומיוחד

הקיץ הגיע שוב, הטמפרטורות בחוץ עולות, וצריך מנות שיעשו לנו קצת קריר בלב (אם לא בפה). מה מתחשק? אז ככה, מתחשק לאכול מנות קלילות, צבעוניות, ואולי אפילו מצננות. קבלו את מצעד המנות הכי מתאימות
06/24/2021

לאכול בגבעתיים ולהרגיש בפאריז

בין הבולנז'רי לפטיסרי של נורית לאכול בגבעתיים ולהרגיש בפאריז The Pastry Box היא קונדיטוריה בסגנון צרפתי של הקונדיטורית נורית צ'יטיאת המציעה מגוון מאפים צרפתיים, עוגות (שמרים, מוס, ראווה), לחמי מחמצת מיוחדים בטעמים (פרמזן, בזיליקום, קצח […]
10/30/2020

חן שוזרת פרחים באהבה וכישרון

מביאים את הטבע הביתה עיצוב פרחים מנצח אם אתם חוגגים אירוע כמו יום הולדת או יום נישואין, או שרוצים לפרגן למישהו שחוגג, חן גלוזברג כאן בשבילכם! זרי פרחים יפהפיים וצבעוניים, עם ריח משכר, שישמחו כל […]
12/12/2020

מהודו באהבה! נוּלה מבשלת אוכל הודי נועז, צבעוני ושמח

מהודו באהבה נוּלה מבשלת אוכל הודי נועז, צבעוני ושמח מור מילר או נוּלה בשבילכם אוהבת את המטבח כבר מילדות ומבשלת מגיל 8. לאורך השנים היא למדה טכניקות בישול מסורתיות ועכשוויות מטיולים וחוויות בארץ ובעולם וצברה […]
10/30/2020

העוגיות הצבעוניות שגונבות את ההצגה

העוגיות הצבעוניות של ויולט ומיכל יגרמו לכולם לחייך לפני ארבע שנים בסטודיו קטן בכפר סבא הקימו ויולט ומיכל בוטיק המתמחה בעוגיות רויאל אייסינג. העסק נולד מתוך אהבה לעולמות האפיה, היצירה והרצון לחבור לאירועים הקטנים המשמחים […]
07/11/2021

מוכנים לפחמימה הכי לוהטת בעיר?!

האהבה של אלעד לבצקים נולדה כבר לפני שני עשורים. במהלך השנים הוא עבד בקונדיטוריה הכיר חומרי גלם רבים ולמד טכניקות וחידושים - כך נולד הברעצל של עדי ואלעד
12/24/2020

קוקטיילים טעימים לחגיגה ביתית מושלמת

קוקטיילים טעימים לחגיגה ביתית מושלמת עם האלכימאי יהיה לכם ערב קסום ונפלא ההכנות שלנו לסילבסטר בעיצומן! חו״ל לא כל כך היה השנה, גם לא מסיבות או ברי קוקטיילים, אבל החלטנו שעל חגיגות השנה האזרחית החדשה […]
01/20/2021

אם אי אפשר ללכת לנגב חומוס אצל חיים נביא את החומוס של חיים הביתה

אם אי אפשר ללכת לנגב חומוס אצל חיים נביא את החומוס של חיים הביתה בשביל להכין חומוס טוב, משביע ובריא צריך מתכון מעולה ואהבה לאוכל, ואת שני אלה מצליח חיים לשלב במטבח שלו כבר למעלה […]
12/01/2021

מיכל גנון זוכה אצלינו כבר שנה שנייה ברצף בפרס הבצק המצטיין!

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע! חג טעים ושמח!
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

אל תפספסו הכתבות האהובות
מגזין גבעתיים פלוס

מגזין גבעתיים פלוס 121

מגזין 121 גרסת דפדוף אינטראקטיבית הקליקו על המודעות שבמגזין למידע רלבנטי נוסף חזרה לאתר המגזינים ספריית המגזינים עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום! עשו מנוי

קראו עוד»
כתבות השער

"גבעתיים כובשת את לבבות הישראלים"

דרור דבאח הוא מנכ"ל 'יעד' החברה לפיתוח גבעתיים המסכם בימים אלו חמש שנות כהונה ● מהנדס אזרחי ובעל תואר שני במנהל עסקים הרואה בעשייה הציבורית שליחות ● נשוי ואב לשלושה, מתגורר ביבנה

קראו עוד»
החיים הטובים

איזה קיץ לוהט

הגיע הקיץ, חם כל כך בחוץ ומצב הרוח ירוד. אספתי עבורכם מספר מנות חדשות שיספקו לכם רגעים טעימים במיוחד,
בר פנזור

קראו עוד»
Shape
Shape
אולי יעניין אותך
08/11/2021

ביסקוטי – חוויה קולינרית שלא שוכחים

החיים הטובים ביסקוטי – חוויה קולינרית שלא שוכחים שתפו: שיתוף ב whatsapp שיתוף ב email שיתוף ב facebook שיתוף ב twitter בביסקוטי הופכים את האירוע שלכם לבלתי נשכח. בזכות ליווי אישי ומקצועי, אנחנו פה כדי […]
11/05/2022

"אני 'תופרת' לכל מתאמנת את מה שמתאים לגזרתה, מידותיה, צרכיה ורצונותיה!"

מאמנת הכושר ענבר חן – PEACH מפעל לחיטוב ישבנים
08/20/2022

למה הג'וקים באים דווקא אלינו, ואיך לטפל ב'מכה' הזו? דודו מקובר מסביר

שיתוף ב whatsapp שיתוף ב email שיתוף ב print שיתוף ב facebook שיתוף ב twitter עונת הקיץ מביאה עמה את הג'וקים- המקקים. בישראל ישנם מספר סוגי מקקים, אולם 3 הסוגים הנפוצים ביותר הם אלה החומים […]
08/03/2018

המנות שיעשו לכם את הקיץ – פרויקט מיוחד

הקיץ הגיע שוב, הטמפרטורות בחוץ עולות, וצריך מנות שיעשו לנו קצת קריר בלב (אם לא בפה). מה מתחשק? אז ככה, מתחשק לאכול מנות קלילות, צבעוניות, ואולי אפילו מצננות. קבלו את מצעד המנות הכי מתאימות
אל תפספסו הכתבות האהובות
מגזין גבעתיים פלוס

מגזין גבעתיים פלוס 121

מגזין 121 גרסת דפדוף אינטראקטיבית הקליקו על המודעות שבמגזין למידע רלבנטי נוסף חזרה לאתר המגזינים ספריית המגזינים עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום! עשו מנוי

קראו עוד»
כתבות השער

"גבעתיים כובשת את לבבות הישראלים"

דרור דבאח הוא מנכ"ל 'יעד' החברה לפיתוח גבעתיים המסכם בימים אלו חמש שנות כהונה ● מהנדס אזרחי ובעל תואר שני במנהל עסקים הרואה בעשייה הציבורית שליחות ● נשוי ואב לשלושה, מתגורר ביבנה

קראו עוד»
החיים הטובים

איזה קיץ לוהט

הגיע הקיץ, חם כל כך בחוץ ומצב הרוח ירוד. אספתי עבורכם מספר מנות חדשות שיספקו לכם רגעים טעימים במיוחד,
בר פנזור

קראו עוד»
כתבות השער

איך סיפור נולד?

איך הפכו כל הרעיונות של 22 תלמידי כתה ה' במרכז המחוננים והמצטיינים סחל"ב בגבעתיים לספר אחד משותף ומרתק 'אסקייפ – התעלומה במבנה הקסום'

קראו עוד»
כתבות השער

סיפור מהסרטים בשלושה ימים

איה כהן אבישר קשרה את הסיפור שכתבה בעשיה של אור-לי, במשפחה המיוחדת שלהם, בנסיבות נפילתו של עומרי וזכתה בפרס הראשון בתחרות, ארבעה כרטיסים לפסטיבל הסרטים בקאן, 'הכל כלול'.

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן